Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    24. Kolovoz 2018. 09:38

Ima jedna anegdota sto mi je ispricao moj dr u vezi spola djeteta. Kaze da je jedan stariji ginekolog (negdje s mora-zaboravila sam tocno od kud) imao uzv iz prahistorije i da nikad nije tocno mogao odrediti spol, tj u slucajevima kad stvarno nije mogao skuziti o kojem spolu se radi je parovima govorio da je 100% decko, a sebi je u svoje biljeske napisao da je cura. Na kraju kad bi se rodio decko sve je bilo super, a kad bi se rodila cura onda su se parovi zalili da im je rekao da je decko, a rodila se cura onda bi on rekao kao nije moguce evo samo da ja pogledam u svoje biljeske sto sam vam rekao i kaze evo meni pise cura 🤣🤣 
    Tako da covijek je uvijek bio u pravu hehe 🤣🤣 

❤N i V💙

Ana89
    24. Kolovoz 2018. 10:13

truskawka

Ima jedna anegdota sto mi je ispricao moj dr u vezi spola djeteta. Kaze da je jedan stariji ginekolog (negdje s mora-zaboravila sam tocno od kud) imao uzv iz prahistorije i da nikad nije tocno mogao odrediti spol, tj u slucajevima kad stvarno nije mogao skuziti o kojem spolu se radi je parovima govorio da je 100% decko, a sebi je u svoje biljeske napisao da je cura. Na kraju kad bi se rodio decko sve je bilo super, a kad bi se rodila cura onda su se parovi zalili da im je rekao da je decko, a rodila se cura onda bi on rekao kao nije moguce evo samo da ja pogledam u svoje biljeske sto sam vam rekao i kaze evo meni pise cura 🤣🤣
    Tako da covijek je uvijek bio u pravu hehe 🤣🤣

Dobra neka fora, 50-50 šanse da pogodi 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    24. Kolovoz 2018. 10:32

Bas sam se zalila da jos ne osjetim bebu, sad evo lezim i citam knjigu i mislim da je to to! Osjetim lupkanje ispod pupka, vise u desnu stranu. Nije ritmicno kao puls, nego bas povremeno lagano lupkanje iznutra 😍 

• Enna010
    24. Kolovoz 2018. 10:32

Cure moze li me podrucje desno i lijevo po dnu stomaka zatezati od kaslja. Jutros me bas zateze a sinoc sam se naprezala cak i povratila sve izazvano kasljem..

Pikica89
    24. Kolovoz 2018. 10:48

du1988

Bas sam se zalila da jos ne osjetim bebu, sad evo lezim i citam knjigu i mislim da je to to! Osjetim lupkanje ispod pupka, vise u desnu stranu. Nije ritmicno kao puls, nego bas povremeno lagano lupkanje iznutra 😍

To je too tak je i kod mene 😍😍😍🤗

Mama5
    24. Kolovoz 2018. 11:06

Evo mene s uzv-a i zabrinuta sam, doktorica je rekla da je sve uredu ali je rekla kontrola za 3 tjedna kao bit ce beba veca pa ce bolje vidjeti, u napomeni pise: Cerebelum 20.2mm
    Cisterna magna 5,8mm
    Molim ako se koja razumije da mi kaze sto to znaci

pepe1907
    24. Kolovoz 2018. 11:21

Vana11

I ja sam bila na OGTT-u i slažem se s Maggie, odmah poslje zadnjega vađenja krvi nešto pojest i popit.
    I dan prije pazit na fizičku aktivnost, ne se naprezati baš, a popodne/navečer pripazit sa slatkišima/voćem, iako svugdje piše da jesti sve normalno.
    Ja sam imala povišeni GUK natašte (5.4) i sad hodam na Vuk Vrhovac i na dijeti sam.

onda smo se sigurni srele 😁 i ja nosim krv..neuspješno jer mi se svak drugi ili svi zgrušaju al kaže sestra da nisam ni ma granici i da ne zna zasti me maltretiraju..hehhe dijete se ne držim

luks
    24. Kolovoz 2018. 11:21

heej pozdrav svima, ja se napokon naručila na 4D, idem 18.9. tad ću bit u 25.tjednu, u polikliniku gynenova u dr.Mimica :)
    a lipo tjedan prije sam kod svoje dr na redovnom pregledu :)
    Što se tiče osjećanja bebice, ja sam negdi oko 18 il 19 .tj ,ali lagano kao kod desnog jajnika titranje pa lagani udarci, a onda sve više, sad bome i zaboli, pogotovo kad se izvrti negdi oko mjehura, isti čas moram u wc. Znam da sam u prvoj trudnoći i kasnije osjetila :)

Lovre

• zvrkica
    24. Kolovoz 2018. 11:34

Enna010

Cure moze li me podrucje desno i lijevo po dnu stomaka zatezati od kaslja. Jutros me bas zateze a sinoc sam se naprezala cak i povratila sve izazvano kasljem..

Mene je tako prilikom.kihanja. probaj leći na boki.
    ako stojiiš ili sjediš pridrži trbuh dok kašlješ. Nece ri biti ništa, ali pripazi

Ana89
    24. Kolovoz 2018. 11:37

Mama5

Evo mene s uzv-a i zabrinuta sam, doktorica je rekla da je sve uredu ali je rekla kontrola za 3 tjedna kao bit ce beba veca pa ce bolje vidjeti, u napomeni pise: Cerebelum 20.2mm
    Cisterna magna 5,8mm
    Molim ako se koja razumije da mi kaze sto to znaci

Oki mama5, doći i nemoj se uzrujavati. Sigurna sam da i ako je nešto, da je prolazno. 😀😀

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.