Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    21. Kolovoz 2018. 14:24

Sad sam s faksa. Zbilja me ubi vrućina u zdrav mozak.
    Teta iz referada je nakon sat kašnjenja meni dala jedan zanimljiv prijedlog: da zamrznem godinu, i dalje imam sva prava i tako. A 1000 eura školarine nije malo za baciti u vjetar ako ne mogu slušati predavanja.
     Jer, prvih godinu dana beban treba primarno mene, ne baku, ne tatu,  već mene. I ako se ne mogu posvetiti ni njemu ni studiranju potpuno ništa nisam napravila, još sam sebe iscrpila. Tako da....mislim da ću godinu odmarati i posvetiti se sebi i bebi.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    21. Kolovoz 2018. 14:29

Truskawka
    Kako si danas? Mislim da si se ti jucer zalila na bolove oko pupka!!
    Uglavnom eto i ja ih imam i to cesto nekad prode po tjedan dana nista pa se opet jave ali mene cak zna i koza bolit oko pupka na dodir 
    E sad kod mene je problem sto sam ja imala bruh na pupku i to bas na pupku i operirala ga imam rez iznad pupka dosta velik i vec nakon par godina su mi se opet javljali bolovi di je receno da su se sigurno priraslice napravile i bio je mir do sada a jos imam i neku plastikicu ugradenu koja je vjerojatno puknula ili bu puknula od rasta trbuha uglavnom bas cu na sljedecem pregledu napomenut al mislim da je to sve normalno da zaboli tu i tamo dok god to nije abnormalna bol 
    To je moja pretpostavka..

Mina93
    21. Kolovoz 2018. 14:35

Ana i ja sam odlucila da cu zamrznut godinu 😊 dobra odluka i za tebe i bebu 😁😉
    Sta se tice tih pregleda, sta vam ginic inace radi 2d pa ste znatizeljne i zelite vidit i na 4d?
    Jer meni moj na svakom pregledu pokaze oba.. 
    I koliko placate taj 4d?

Mina93
    21. Kolovoz 2018. 14:36

Sto se tice robice slazem se da je bolje uzet vise komada vecu velicinu jer opet ni ne znamo koliki ce biti a i to prerastu u sekundi.. 

Salatica9192
    21. Kolovoz 2018. 14:48

Neko je spomenuo pranje neko za kolica. Ja planiram sve oprati, ali bas sve i podlogu za kolica i gnijezdo ukoliko budem uzimala. Bas sam jednom citala, koliko raznih bakterija i mikroorganizama postoji na novoj stvari i to lupam stigla iz Kine xD I gadim se na to, miris onaj... Mozda pretjerujem? Ali nmg drugacije, kad i zavjese necu nove da stavim bez da operem (ne dodiruju me xD). 

truskawka
    21. Kolovoz 2018. 14:54

_lily_0

Truskawka
    Kako si danas? Mislim da si se ti jucer zalila na bolove oko pupka!!
    Uglavnom eto i ja ih imam i to cesto nekad prode po tjedan dana nista pa se opet jave ali mene cak zna i koza bolit oko pupka na dodir
    E sad kod mene je problem sto sam ja imala bruh na pupku i to bas na pupku i operirala ga imam rez iznad pupka dosta velik i vec nakon par godina su mi se opet javljali bolovi di je receno da su se sigurno priraslice napravile i bio je mir do sada a jos imam i neku plastikicu ugradenu koja je vjerojatno puknula ili bu puknula od rasta trbuha uglavnom bas cu na sljedecem pregledu napomenut al mislim da je to sve normalno da zaboli tu i tamo dok god to nije abnormalna bol
    To je moja pretpostavka..

Hvala draga. Da ja sam se zalila, jos me jako boli ici cu ujutro na hitnu da usput obavim i sa sinusima pregled ako uspijem. Ugl ja sam imala dvije operacije i obje mi je rezano oko pupka tak da imam jedan rez iznad i jedan ispod i bas su se jako razvukli sad i jucer me bolilo sve okolo pupka i na dodir i bez dodira, a danas me bas unutar pupka fest boli. Zvala sam polikliniku u kojoj vodim trudnocu pa su mi rekli nek odem kod dr da mi se provjeri, a kak ja nisam u zg, a svi moji dr su u zg moram onda na hitnu ic ovdje..ugl ici cu ujutro valjda cu izdrzati do tad..cijele dane samo lezim i to mi je tesko cak..

❤N i V💙

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 14:58

Truskawka saljem zagrljaj tebi i tvojim duplicima. Bude sve dobro, mantramo da samo boli stari rez jer se koza siri. 😘 javi nam sta kazu doktori.

truskawka
    21. Kolovoz 2018. 15:03

zvrkica

zvrkica

Ne znam jesam li uspjela, sa moba sam sve radila

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php#

Očito sam tupava, nisam uspjela 😂😂

Kad izradis lilypie odi pod forum i tamo kopiraj link iz PseudoHTML i to kopiras u potpis tu na forumu u svoj profil. 

❤N i V💙

truskawka
    21. Kolovoz 2018. 15:05

Ptičica

Truskawka saljem zagrljaj tebi i tvojim duplicima. Bude sve dobro, mantramo da samo boli stari rez jer se koza siri. 😘 javi nam sta kazu doktori.

Ma draga da me boli rez ne bi ja ni reagirala na to, ali boli me bas unutar pupka..ne znam kak da objasnim, kao da me boli pupcana vrpca unutra sta ja znam..tocno taj dio pupka sto je izasao van mi je jako osjetljiv, a unutra me boli 😔😔 al dobro izdrzat cu do sutra pa cemo vidjeti sta ce biti..

❤N i V💙

_lily_0
    21. Kolovoz 2018. 15:08

truskawka

Ptičica

Ma draga da me boli rez ne bi ja ni reagirala na to, ali boli me bas unutar pupka..ne znam kak da objasnim, kao da me boli pupcana vrpca unutra sta ja znam..tocno taj dio pupka sto je izasao van mi je jako osjetljiv, a unutra me boli 😔😔 al dobro izdrzat cu do sutra pa cemo vidjeti sta ce biti..

Sretno drzim fige da bude sve ok i da cim prije popusti da ja imam iznad i u samom pupku po cjeloj duzini 
    Ko ce znat... ako te jace boli nekoj cekat sutra rade odi vec danas saljem zagrljaje i puse da prode cim prije😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.