Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2018. 13:36

E pitanje, s kojih ste web shopova narucivale robicu, ako jeste? Ja dosad samo s H&M-a, nis mi drugo pametno ne pada na pamet da bacim oko... 

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:37

Ne zelim vas "plasit", al moj prvi malac je imao 4500 i 56 dug 🙈🙈

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2018. 13:39

Hahaha Pticica, pa bomeeeee fin mali 😅😅 Moj je bio “prosjecna” beba sa 50 i 3620, roden tocno na dan termina 👌🏼 Taman skolski  🤣 Nadam se da ce i brat bit na tom tragu 😂😂

zadranka86
    21. Kolovoz 2018. 13:45

mateja91

Hahaha Pticica, pa bomeeeee fin mali 😅😅 Moj je bio “prosjecna” beba sa 50 i 3620, roden tocno na dan termina 👌🏼 Taman skolski 🤣 Nadam se da ce i brat bit na tom tragu 😂😂

Koji ste br.uzeli kao ajmo rec odjelce za vanka..Ja se nadm da ce moj bit prosjecna beba...seke su bile 3200 50cm..ali ubi me ko znam koj br.san im uzela jer bass san odjelca poklonila jer du basd bila prilipa..i sad ja uzela njemu i dodem kuci gledam br.50..mislim se Boze oce mu to bit malo...A nista do termina cu uzimati jos robice samo eto zao mibovog odjelca

url=https://lilypie.com]

luks
    21. Kolovoz 2018. 13:47

Bruna92

Ptica,di ides na 4d? 😊
    Ja sam 6.9. narucena kod dr Mimice, bas me zanima hoce li curka suradivati da ju vidimo a isto zelim i tebi danas 😊
    Javi kako je proslo 😁
    Barbie, kao i uvijek predivna 😊
    Maggie, svaka cast na puzzlama, ja ih isto volim ali ocito nedovoljno da ih idem toliko slagati 😂

I ja sam mislila na 4D, isto kod dr Mimica - njega mi je moja doktorica predložila. U kojem tjednu vi idete, ja sam sad u 21. tjednu pa da otprilike znam, a npr u svoje dr sam na kontroli 11.9., pa da bar bude tjedan dana razmaka hehehe

Lovre

• niky1107
    21. Kolovoz 2018. 13:51

U kojim tjednima je najbolje ici na 4d? Koje dr.preporucate a da su u Zagrebu? U prvoj trudnoci sam bila kod Kosa i lijepe slikice sam dobila.

Lora

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 13:52

luks

Bruna92

Ptica,di ides na 4d? 😊
    Ja sam 6.9. narucena kod dr Mimice, bas me zanima hoce li curka suradivati da ju vidimo a isto zelim i tebi danas 😊
    Javi kako je proslo 😁
    Maggie, svaka cast na puzzlama, ja ih isto volim ali ocito nedovoljno da ih idem toliko slagati 😂

I ja sam mislila na 4D, isto kod dr Mimica - njega mi je moja doktorica predložila. U kojem tjednu vi idete, ja sam sad u 21. tjednu pa da otprilike znam, a npr u svoje dr sam na kontroli 11.9., pa da bar bude tjedan dana razmaka hehehe

Ako ces ici kod njega zovi odmah jer se jako dugo ceka pa da taman upadnes do 25og tjedna. Ja sam zvala prosli tjedan i narucilo me tek 6.9. jer nema mjesta prije. Meni je takoder pregled kod moje ginicke nakon tjedan dana, taman 13.9.
    Ja cu biti taman 25+0 kad sam narucena na 4d 😊

luks
    21. Kolovoz 2018. 13:58

Bruna92

luks

Bruna92

Ptica,di ides na 4d? 😊
    Javi kako je proslo 😁

Ako ces ici kod njega zovi odmah jer se jako dugo ceka pa da taman upadnes do 25og tjedna. Ja sam zvala prosli tjedan i narucilo me tek 6.9. jer nema mjesta prije. Meni je takoder pregled kod moje ginicke nakon tjedan dana, taman 13.9.
    Ja cu biti taman 25+0 kad sam narucena na 4d 😊

e super, baš ću sad zvati, pa ću ja u svoje dr biti 23+2 a onda kod njega tjedan iza i super, da dva tjedna zaredom vidim bebača heheh   Iako meni dr kaže da je razlika po UZV i menstruaciji 5 dana, ali ona računa po UZV, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći pa ćemo vidit

Lovre

luks
    21. Kolovoz 2018. 14:00

a što se tiče robice, ja nisam ni u prvoj a neću ni sad u drugoj trudnoći kupiti ništa ispod 62 veličine, nema smisla. Jaketice pogotovo, jer imamo zimske bebe i imat će rukava na sebi, pa bolje da je jaketa veća. :)

Lovre

• Strudlica
    21. Kolovoz 2018. 14:00

mmama2

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂

Hehe mi smo odlučili ne pitat za spol tako da nećeš bit jedina :)

Jesi ti pisala za tete šivalice za dnevne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.