Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    21. Kolovoz 2018. 10:54

Bruna i ja sam htjela kod njega, jer sam htjela i drugo misljenje al me on moze primit tek 7.9 sto mi je prekasno 😪 tako da idem u polikliniku cito, za njih sam citala da su isto super i dobri dijagnosticari pa cemo vidit..
    Ajme te nase curice, nadam se da ce suradivati i pokazat se mamama 😍😍

mmama2
    21. Kolovoz 2018. 11:10

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂

url=https://lilypie.com]

mmama2
    21. Kolovoz 2018. 11:12

Kaj se tice robice deff su decki zakinuti :( uzas mi je to po ducanima,.ono 800 milijona tajci i haljinica i dinda minda i 3 stvarcice za djecake

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 11:18

Pticaselicazgst

Bruna i ja sam htjela kod njega, jer sam htjela i drugo misljenje al me on moze primit tek 7.9 sto mi je prekasno 😪 tako da idem u polikliniku cito, za njih sam citala da su isto super i dobri dijagnosticari pa cemo vidit..
    Ajme te nase curice, nadam se da ce suradivati i pokazat se mamama 😍😍

Da, bas se dugo ceka... Ja sam zvala prosli tjedan i evo vidis kad sam narucena... 6.9.
    Ali, taman cu biti u 25 tjednu pa rekoh ajde cekat cu.
    Ma bit ce one dobre 😊

Mina93
    21. Kolovoz 2018. 11:23

Ana krevetic je divan 😍😍
    Ptico super je obleka  bas se navuces kad vidis tako sve malo slatko 😍
    Isla sam vidit jesenske bebe samo bacila look na forum i vidim da su na 1200str a mi samo 100str zaostatka a polovica trudnoce nas jos ceka 🤣  slabo pisu

Salatica9192
    21. Kolovoz 2018. 11:32

Mina93

Ana krevetic je divan 😍😍
    Ptico super je obleka bas se navuces kad vidis tako sve malo slatko 😍
    Isla sam vidit jesenske bebe samo bacila look na forum i vidim da su na 1200str a mi samo 100str zaostatka a polovica trudnoce nas jos ceka 🤣 slabo pisu

Sticemo mi to brzo 😂 

Nunii
    21. Kolovoz 2018. 11:43

Stvari za decke doslovno  nema.Gdje god da dodem samo se za curke prodaje.
    Subota na sajmu nasla sam predivnu koljevku i cekam dragog da nam uzme vode. Dosao neki par i uzeo je prije mene za 10e.Plakat sam htjela. Vec sam imala u glavi kako cu se igrati bojama i ukrasima,pa kupiti onaj ko stalak da iznad visi neki lagani materijal.Bas zelim one starinske koljevke i stolice za ljuljanje. 
    Buduci da selimo u drugi stan trazim i neke starine da se igram malo s njima prije preseljenja. Nula bodova sve :(
    Zelim kopouvati velike stvari za bebu tipa krevetica,koljevke i komodice za presvlacenje,a ne mogu jer cemo 3 puta doslovno to seliti. Razveselim se nekim sitnicama.

Maggie85
    21. Kolovoz 2018. 12:19

mmama2

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂

Zašto ne? I mi smo razmišljali o tome, ali ipak je prvo dijete pa smo bili preradoznali. Ja ću možda tako za drugo dijete, ionako sada kupujem dosta neutralne boje, ne volim ni rozo ni plavo. Kupila sam u Lidlu neku ljubičastu vesticu, baš mi bila slatka i pita me muž zašto ta boja za dečka. Ma baš me briga, meni je bila lijepa. Na neke sive ili crne hlačice će ići dobro. 

Maggie85
    21. Kolovoz 2018. 12:26

Ne sjećam se točno, ali čini mi se da sam na jesenskim bebama vidjela popis mama i da ih je bilo oko 60, a nas ima preko 100. Nismo doduše sve aktivne, ali tako vjerojatno nisu ni one, zato smo im blizu brojem komentara.
    A i Salatica je valjda pola naših komentara napisala 

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2018. 12:27

Jao svaka vam cast kaj bi mogle izdrzat, ja nekako jedva docekala da cujem spol, da smislimo ime, da si ga nekako kao upoznam 😁 Mada ima drazi i u tome da se tek na porodu upoznamo, ali jednostavno sam prepre radoznala 🙊 s prvim djetetom miz nije htio znati spol, ja sam znala a onda je on izdrzao ravno dva dana dok nije trazio da mu kazem 😂
    Ne znam kak vi, al ja sam danas mrtva potpuno... znaci tolko sam bez energije, ono doslovno se jedva ustanem.. ubi me vise ove vrucine, sparine, ljeto i sve skupa. Jedva cekam da zahladi i da se pokrijem dekom 🙄 Srecom mali je dobar, nesto je navalio na svekrvu danas pa ja imam malo mira za odmor, sad ga evo u satoru se skriva i viri neke dinosaure 🤣
    A drugi mali, ovaj u trbuhu, aktivan sto na sat 😍 sve me strah kad izade 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI