Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    21. Kolovoz 2018. 10:28

Pticaselicazgst

Evo robice 😍
    Barbie zgodna kao uvijek 😊😁

Ptica, koje su veličine ove jaknice i gdje si kupila? (sorry ak si napisala, promaklo mi)

Pticaselicazgst
    21. Kolovoz 2018. 10:36

Maggie kupila sam u orchestri. Imaju bas lijepe stvari i velik izbor i za deckice. 
    Ova plava je velicina 54 cm, to sam mislila da mi bude za prvi mjesec. Jako je topla. Kostala je 75 kn
    A siva je 60 cm , to nakon ove plave.. a ova je kostala za clanove 111 kn. Imaju super foru uclanis se na godinu dana za nekih 50 kn i na svu robicu imas uvijek popust od 40 posto pa na dalje. Inace je ova jaknica bila 166 kn. 
    Jos moram nac dobar skafander, al ima jos vremena.

Salatica9192
    21. Kolovoz 2018. 10:41

Barbie, 
    ja kad sam bila ubijedjena da nosim djecaka, sve mi slatko za curice biloo (po netu), a sad kad znam da je djevojcica, non stop nailazim na stvari za djecake, preslatke 😍 Hahaha 😂 p.s. nestvarna si zeno, 6 mjesec trudnoce si ti xD 😍😎😎😎
    Jao stvariii i krevetcaa 😍 Jedva cekam da pocnemo i miiiiii 🤗 

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 10:48

Ptica, di ides na 4d? 😊
    Ja sam 6.9. narucena kod dr Mimice, bas me zanima hoce li curka suradivati da ju vidimo a isto zelim i tebi danas 😊
    Javi kako je proslo 😁
    Barbie, kao i uvijek predivna 😊
    Maggie, svaka cast na puzzlama, ja ih isto volim ali ocito nedovoljno da ih idem toliko slagati 😂

Pticaselicazgst
    21. Kolovoz 2018. 10:54

Bruna i ja sam htjela kod njega, jer sam htjela i drugo misljenje al me on moze primit tek 7.9 sto mi je prekasno 😪 tako da idem u polikliniku cito, za njih sam citala da su isto super i dobri dijagnosticari pa cemo vidit..
    Ajme te nase curice, nadam se da ce suradivati i pokazat se mamama 😍😍

mmama2
    21. Kolovoz 2018. 11:10

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂

url=https://lilypie.com]

mmama2
    21. Kolovoz 2018. 11:12

Kaj se tice robice deff su decki zakinuti :( uzas mi je to po ducanima,.ono 800 milijona tajci i haljinica i dinda minda i 3 stvarcice za djecake

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 11:18

Pticaselicazgst

Bruna i ja sam htjela kod njega, jer sam htjela i drugo misljenje al me on moze primit tek 7.9 sto mi je prekasno 😪 tako da idem u polikliniku cito, za njih sam citala da su isto super i dobri dijagnosticari pa cemo vidit..
    Ajme te nase curice, nadam se da ce suradivati i pokazat se mamama 😍😍

Da, bas se dugo ceka... Ja sam zvala prosli tjedan i evo vidis kad sam narucena... 6.9.
    Ali, taman cu biti u 25 tjednu pa rekoh ajde cekat cu.
    Ma bit ce one dobre 😊

Mina93
    21. Kolovoz 2018. 11:23

Ana krevetic je divan 😍😍
    Ptico super je obleka  bas se navuces kad vidis tako sve malo slatko 😍
    Isla sam vidit jesenske bebe samo bacila look na forum i vidim da su na 1200str a mi samo 100str zaostatka a polovica trudnoce nas jos ceka 🤣  slabo pisu

Salatica9192
    21. Kolovoz 2018. 11:32

Mina93

Ana krevetic je divan 😍😍
    Ptico super je obleka bas se navuces kad vidis tako sve malo slatko 😍
    Isla sam vidit jesenske bebe samo bacila look na forum i vidim da su na 1200str a mi samo 100str zaostatka a polovica trudnoce nas jos ceka 🤣 slabo pisu

Sticemo mi to brzo 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.