Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:10

AllieH

Ptičice, onda možeš već sad. Slobodno odi ako se brineš.

Pa neznam kako bi objasnila. Nekako vjerujem da je sve u redu, al uvijek postoji onaj jedan trn koji ti ne da 100% mira. Ona jedna misao od milijun u danu koja te rastuzi i zabrine. Jedna jedina 🙄
    Znaci mislis da mogu vec sad, da ce se vidjeti lijepo?

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 13:13

Meni su sad kad sam se narucivala na 4d rekli da je najbolje raditi i da se radi od 20 do 25 tjedna jer kasnije budu veliki pa ih je tesko uloviti kako treba, slabo se vidi jer ima manje mjesta...
    Isto tako mi je moja soc ginicka prosli tjedan rekla da je to zadnji put da cemo bebu tako dobro cijelu vidjet jer kasnije se to moze samo na dijelove jer budu veliki... Pa eto 😊

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 13:14

Mislim da bi trebalo, uguglaj "4D ultrasound 20 weeks" i vidjet ćeš otprilike tuđe slike u tim tjednima. 

Luka ❤

zadranka86
    21. Kolovoz 2018. 13:17

Cure koje ste kupovale vec robicu ...koji br.ste uzele??ja uzela jednu tuticu bas lipu a br.50..nezz oce to biti malo..a bas mi lipa nako za iznit..sad nemam pojma jesan ja mojim curama 50 il 56??koji ste vi br.uzele

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:21

Ja sam. jučer išla na 4D

Netom prije uzv pojedite neku čokoladicu.
    Mi smo uspjeli dobiti par fotki dobrih 😀

_lily_0
    21. Kolovoz 2018. 13:23

Ptičica

AllieH

Ptičice, onda možeš već sad. Slobodno odi ako se brineš.

Pa neznam kako bi objasnila. Nekako vjerujem da je sve u redu, al uvijek postoji onaj jedan trn koji ti ne da 100% mira. Ona jedna misao od milijun u danu koja te rastuzi i zabrine. Jedna jedina 🙄
    Znaci mislis da mogu vec sad, da ce se vidjeti lijepo?

Mozda ti bolje pricekat do 20tj 
    Ja sam bila privatno sa 16+2 i prebacila je na 4d i nije se bas nis specijalno ni ljepo vidjelo odma smo odustali a i sama je doktorica rekla da smo jos pre mali i da sa 20tjedana je tek bolje vidljivo na 4d tako da eto to je moje iskustvo iako da budem iskrena ja nosam ni trazila 4d vec je eto doktorica sama prebacila ali i odustala i rekla ako zelimo kad bude glavno mjerenje da onda moze i radit 4d a ce bit puno bolje za vidit

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:24

Ja ne znam staviti tucker 😭😭

Kad kupite nova kolica hoćete li prati navlake prije nego stavite bebu u kolica?

_lily_0
    21. Kolovoz 2018. 13:25

Bozeee oprostite na moje pisanje i ponavljanje 
    Mozak mi je zesca banana neznam koji mi je vrag samo se ponavljam bitno da skuzite kaj je pjesnik htio reci 😂😂😂😂
    Zvrkica  koji tjedan si ti sad

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:31

Bruna, Allie, Lily ❤
    04.09. sam redovno narucena, sa 17tt. Fino cu otici tad i sa 20tt na 4D. Ionako su mi pregledi svako 3 tjedna pa mi se taman poklapa. Dotad nastavljam sa svojom mantrom i cekam lupanje na dnevnoj bazi. 

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2018. 13:34

Zadranka ja sam kupila uglavnom sve 56 do sad.. ovaj 50 ce ti vjerojatno biti taman nekih tjedan-dva... mada mislim da sam za prvog sina imala bas velicinu 50 za izlazak iz rodilista, tak da mislim da ti nece biti premalo odmah. A na kraju sve ovisi i o bebi i tome kolko je velika.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.