Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 12:41

Cure, jel ok 4D radit u 20tt? 

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 12:46

Meni je moja dr. spomenula da ako ću ići na 4D, da su najljepše slike oko 28.tt. 

Luka ❤

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:03

AllieH

Meni je moja dr. spomenula da ako ću ići na 4D, da su najljepše slike oko 28.tt.

Hvala Allie. Ma ja gledam kad se najranije moze cisto da vidim da je bebino lice kako treba s obzirom na nalaze. Nije mi toliko do slicica..

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:04

Ne znam jesam li uspjela, sa moba sam sve radila

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php#

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 13:07

Ptičice, onda možeš već sad. Slobodno odi ako se brineš. 

Luka ❤

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:07

zvrkica

Ne znam jesam li uspjela, sa moba sam sve radila

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php#

Očito sam tupava, nisam uspjela 😂😂

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:10

AllieH

Ptičice, onda možeš već sad. Slobodno odi ako se brineš.

Pa neznam kako bi objasnila. Nekako vjerujem da je sve u redu, al uvijek postoji onaj jedan trn koji ti ne da 100% mira. Ona jedna misao od milijun u danu koja te rastuzi i zabrine. Jedna jedina 🙄
    Znaci mislis da mogu vec sad, da ce se vidjeti lijepo?

Bruna92
    21. Kolovoz 2018. 13:13

Meni su sad kad sam se narucivala na 4d rekli da je najbolje raditi i da se radi od 20 do 25 tjedna jer kasnije budu veliki pa ih je tesko uloviti kako treba, slabo se vidi jer ima manje mjesta...
    Isto tako mi je moja soc ginicka prosli tjedan rekla da je to zadnji put da cemo bebu tako dobro cijelu vidjet jer kasnije se to moze samo na dijelove jer budu veliki... Pa eto 😊

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 13:14

Mislim da bi trebalo, uguglaj "4D ultrasound 20 weeks" i vidjet ćeš otprilike tuđe slike u tim tjednima. 

Luka ❤

zadranka86
    21. Kolovoz 2018. 13:17

Cure koje ste kupovale vec robicu ...koji br.ste uzele??ja uzela jednu tuticu bas lipu a br.50..nezz oce to biti malo..a bas mi lipa nako za iznit..sad nemam pojma jesan ja mojim curama 50 il 56??koji ste vi br.uzele

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI