Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    21. Kolovoz 2018. 11:43

Stvari za decke doslovno  nema.Gdje god da dodem samo se za curke prodaje.
    Subota na sajmu nasla sam predivnu koljevku i cekam dragog da nam uzme vode. Dosao neki par i uzeo je prije mene za 10e.Plakat sam htjela. Vec sam imala u glavi kako cu se igrati bojama i ukrasima,pa kupiti onaj ko stalak da iznad visi neki lagani materijal.Bas zelim one starinske koljevke i stolice za ljuljanje. 
    Buduci da selimo u drugi stan trazim i neke starine da se igram malo s njima prije preseljenja. Nula bodova sve :(
    Zelim kopouvati velike stvari za bebu tipa krevetica,koljevke i komodice za presvlacenje,a ne mogu jer cemo 3 puta doslovno to seliti. Razveselim se nekim sitnicama.

Maggie85
    21. Kolovoz 2018. 12:19

mmama2

Ja najnaaaajozbiljnije, za stvarno razmisljam trazit dok. sada 30og da mi presuti spol 🙈🙈 mislim, ionako mi je svejedno, samo da je zivo i zdravo, robice imam za sve spolove, najvise zuto, zeleno i bijelo za prve dane :) a nekako mi se cini da bi bas digla svima tlak😂😂 i da se u onim zadnjim trudovima kkada pomislis da umires ipak imam cemu veselit😂😂

Zašto ne? I mi smo razmišljali o tome, ali ipak je prvo dijete pa smo bili preradoznali. Ja ću možda tako za drugo dijete, ionako sada kupujem dosta neutralne boje, ne volim ni rozo ni plavo. Kupila sam u Lidlu neku ljubičastu vesticu, baš mi bila slatka i pita me muž zašto ta boja za dečka. Ma baš me briga, meni je bila lijepa. Na neke sive ili crne hlačice će ići dobro. 

Maggie85
    21. Kolovoz 2018. 12:26

Ne sjećam se točno, ali čini mi se da sam na jesenskim bebama vidjela popis mama i da ih je bilo oko 60, a nas ima preko 100. Nismo doduše sve aktivne, ali tako vjerojatno nisu ni one, zato smo im blizu brojem komentara.
    A i Salatica je valjda pola naših komentara napisala 

Sunflower! 🌻
    21. Kolovoz 2018. 12:27

Jao svaka vam cast kaj bi mogle izdrzat, ja nekako jedva docekala da cujem spol, da smislimo ime, da si ga nekako kao upoznam 😁 Mada ima drazi i u tome da se tek na porodu upoznamo, ali jednostavno sam prepre radoznala 🙊 s prvim djetetom miz nije htio znati spol, ja sam znala a onda je on izdrzao ravno dva dana dok nije trazio da mu kazem 😂
    Ne znam kak vi, al ja sam danas mrtva potpuno... znaci tolko sam bez energije, ono doslovno se jedva ustanem.. ubi me vise ove vrucine, sparine, ljeto i sve skupa. Jedva cekam da zahladi i da se pokrijem dekom 🙄 Srecom mali je dobar, nesto je navalio na svekrvu danas pa ja imam malo mira za odmor, sad ga evo u satoru se skriva i viri neke dinosaure 🤣
    A drugi mali, ovaj u trbuhu, aktivan sto na sat 😍 sve me strah kad izade 😜

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 12:41

Cure, jel ok 4D radit u 20tt? 

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 12:46

Meni je moja dr. spomenula da ako ću ići na 4D, da su najljepše slike oko 28.tt. 

Luka ❤

Ptičica
    21. Kolovoz 2018. 13:03

AllieH

Meni je moja dr. spomenula da ako ću ići na 4D, da su najljepše slike oko 28.tt.

Hvala Allie. Ma ja gledam kad se najranije moze cisto da vidim da je bebino lice kako treba s obzirom na nalaze. Nije mi toliko do slicica..

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:04

Ne znam jesam li uspjela, sa moba sam sve radila

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php#

AllieH
    21. Kolovoz 2018. 13:07

Ptičice, onda možeš već sad. Slobodno odi ako se brineš. 

Luka ❤

• zvrkica
    21. Kolovoz 2018. 13:07

zvrkica

Ne znam jesam li uspjela, sa moba sam sve radila

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php#

Očito sam tupava, nisam uspjela 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.