Cure, hvala na objasnjenjima :))) Jedva cekam da prolazimo kroz to sve hahaha 😍 Ja spremam papire polako, za prijavu na konkurs ponovo (prijavljena sam do 31.08.) i planiram raditi do porodiljskog - 2 mjeseca (osim ako doktor ne odluci drugacije). Tacno jedva cekam hahah, brze ce mi prolaziti vrijeme. Uvijek imam sta raditi i kad nisam u skoli - spremati casove, planove, pripreme pisati.
Joj kad me djeca ugledaju, skoro 15kg deblju hahaha (znaju imati "pokvarene" nadimke za nastavnike xD 😂 kao i sami sto smo imali za nase u tom dobu 😞 😂).
Truskawka smije li se operil u trudnoci koristiti? Ja sam prije t bila ovisna o spreju za nos, stalno zacepljen ali evo par mjeseci ih ne koristim. Je li mislis na operil za zacepljen nos? Dobro bi mi dosao ponekad moram priznati.
Oprosti draga tek sam sad uhvatila citat sve sto pise bila sam stvarno u zaostatku..
Da ja koristim operil cijelu trudnocu, kazu da nijd preporucljiv, ali ja ne mogu disati bez njega i u dogovoru sa dr ga koristim. Bila sam i na kuri antibiotika za sinuse, ali nista nije pomoglo tako da moram s necim odstopavati inace nemam zrak jer su totalno zastopani radi ciste koju imam unutra. Ugl, rekli su mi da smijem dva puta dnevno spricati ako moram..naravno ja spricam samo kad bas moram nikad bzvz, znaci kad je stvarno kriza i ne mogu doci do zraka koliko su zastopani. Tako da mislim da ako povremeno koristis nece ti nista skoditi, ali dobro je provjeriti sa gin.
❤N i V💙
Evo napokon sam sve procitala ako nesto nisam preskocila hahah..
Cestitam svima na dobrim vjestima s pregleda i bas mi je drago zbog svih 😍😘
❤N i V💙
Ptico, nisam jos zvala Baby Centar, zvat cu ovih dana, nije mi bilo nista posebno hitno, samo da se znam pripremiti :)
truskawka, znam da je ta ovisnost o Operilu uzas, unistit ce ti sluznicu do kraja. Probaj barem u trudnoci s Meralys Ha sprejem, mislim da je ipak malo blazi, a meni odradi posao (to ti govori netko tko dise kao stari dida i koju svi uvijek pitaju zasto tako glasno disem, cak i nakon operacije devijacije septuma).
Luka ❤
Zadranka meni su prije dva tjedna radili briseve i za papa test. Poslije mi je osjecaj bas fuj i jos kad sam vidjela papir krvavi,uzas. Dobro da nije bio moj jer sam bas u panici bila. Kasnije izadem van i osjecaj ko da imam neki iscjedak ili nesto. Stalno ono da nesto ide.Sve ok bilo,ali bas odvratan i uzasan osjecaj. Jos nakon briseva i vaginalni ultrazvuk.
Blago vama koje ste se nadpavale 😊 Ova luda do usisavala u 7.20,a ovi gore barbari imaju neku festu od 9 sati. Malo sam zivcana i neraspolozena.
Majka mi rekla da je kod njih u Berlinu normalan radni dan,kod kuma oko Frankfurta isto.Mi postedeni i dragi je doma.Nadala sam se miru i odmoru barem jedan dan.
Meni brisevi budu bolni isto..inace prije trudnoce ne..sve mislim zato jer san imala op.pa ke moj cerviks ipak ocito osjetljiviji...tako da u petak me ceka to..izdrzat cu...proco ce samo da sve bude superr
url=https://lilypie.com]
Hoću vas nešto pitati😂
Jeste li postale osjetljive na miris tekućeg deterdženta za rublje. Jao ja sam se morala riješiti Merimerina ljubičastog, užasno mi je zaudaralo rublje od njega. I Silan omekšivač, bljak, kao kuga je bio miris. Onda sam prešla na crnu tekuću Nilu i plavi Lenor. Sad mi plavi Lenor nešto počeo štekati pa sam na žutom.
Da li sam normalna ili je to samo zato što nam je u trudnoći osjet mirisa malo zdrman😂😂😂
Ptico, nisam jos zvala Baby Centar, zvat cu ovih dana, nije mi bilo nista posebno hitno, samo da se znam pripremiti :)
truskawka, znam da je ta ovisnost o Operilu uzas, unistit ce ti sluznicu do kraja. Probaj barem u trudnoci s Meralys Ha sprejem, mislim da je ipak malo blazi, a meni odradi posao (to ti govori netko tko dise kao stari dida i koju svi uvijek pitaju zasto tako glasno disem, cak i nakon operacije devijacije septuma).
Probat cu da..to sigurno, ali meni je problem sto imam ciste koje mi cepe sinuse al u potpunosti do te mjere da se gusim koliko zraka nemam..tako da nakon poroda mi ne gine operacija
❤N i V💙
Hoću vas nešto pitati😂
Jeste li postale osjetljive na miris tekućeg deterdženta za rublje. Jao ja sam se morala riješiti Merimerina ljubičastog, užasno mi je zaudaralo rublje od njega. I Silan omekšivač, bljak, kao kuga je bio miris. Onda sam prešla na crnu tekuću Nilu i plavi Lenor. Sad mi plavi Lenor nešto počeo štekati pa sam na žutom.
Da li sam normalna ili je to samo zato što nam je u trudnoći osjet mirisa malo zdrman😂😂😂
Nisam podnosila parfimirane stvari do 17. tt ,😂😂😂 Ni miris kuhinje do 15. tt
url=https://daisypath.com]
Ja uzivam u mirisima dok ih osjetim 🤣🤣 to je jako jako rjetko zbog mojih famoznih sinusa..sad sam evo danas malo pocela osjecati mirise i pomirisim nektarinu i podsjeti me na more..onako sam zatvorila oci i zamisljala da sam u kampu negdje pod borovima i da papam nektarine 😂😂
❤N i V💙
Ako tražite komode za bebe imate u baby centru 15 posto sniženja. Još danas. I na namještaj i sve drugo. Postati ću vam sliku komodicu koju sam pikirala od prije i sad naručila.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji