Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    15. Kolovoz 2018. 10:06

barbiemama

jutro ❤️

jučer sam se malo spekla na suncu, ali nije strašno.

Ana, jutro je oblačno tu u Poreču, ali vele da će temparatura do 31 danas. meni čak i pretoplo jučer bilo. idealno bi bilo 25-26.

jučer sam prvi put "prepoznata" kao trudnica pa sam bila sretna 😂 čekam u redu za wc koji se inače plaća i teta čistačicu me spazila i rekla da trudnicama ne naplaćuju i nek uđem odmah ❤️

aww koji čudan osjećaj šta ne? meni bude malo neugodno al okej...jučer u petrinjskoj sam imala broj 30 al su me pustili odmah hihi

barbiemama
    15. Kolovoz 2018. 10:17

Pepe, je malo mi je neugodno. posebno što mi je taj wc zgodan i išla bih i danas na putu do plaže 😂 a sad mi bed da žena ne misli da dolazim svaki dan jer je mukte. 

mmama2
    15. Kolovoz 2018. 10:28

Skok u razvoju su faze kod bebe kada u kratkom vremenu nauci nesto novo, tipa ocekuj nervozu, ne spavanje, stalno trazenje hrane, placljivost i sl i za koji dan karikiram okretanje t-l.. nije njima lako,.od nepomicne bebe koja spava u mozgu se naglo krenu razvijat neke stvari pa beba od nicega nauci novu vjestinu, stres im je to, te dane traze punooo vise nase paznje.. u pocetku je to hrana, znaci sisanje tipa 23 sata na dan.. kasnijes u samo kenjkavi 😂😂😂 obicno se javljaju skokovi 3 dan, sa 3 tjedna, 3 mj itd ali nije pravilo.. neke mame to i ke oskete, nekim bebama traje dan, dva, nekima tjedan dana 

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    15. Kolovoz 2018. 11:00

mmama2

Skok u razvoju su faze kod bebe kada u kratkom vremenu nauci nesto novo, tipa ocekuj nervozu, ne spavanje, stalno trazenje hrane, placljivost i sl i za koji dan karikiram okretanje t-l.. nije njima lako,.od nepomicne bebe koja spava u mozgu se naglo krenu razvijat neke stvari pa beba od nicega nauci novu vjestinu, stres im je to, te dane traze punooo vise nase paznje.. u pocetku je to hrana, znaci sisanje tipa 23 sata na dan.. kasnijes u samo kenjkavi 😂😂😂 obicno se javljaju skokovi 3 dan, sa 3 tjedna, 3 mj itd ali nije pravilo.. neke mame to i ke oskete, nekim bebama traje dan, dva, nekima tjedan dana

Hvala iskusna mama 😘 znaci 3 je nas novi sretni broj 😂

Maggie85
    15. Kolovoz 2018. 11:06

Nama je teta u Rodi rekla da se skokovi javljaju u razmacima 3-6-3-6... 3. dan, 6. dan, 3. tjedan, 6. tjedan, 3. mjesec, 6. mjesec. Prvi skok 3. dan bude najčešće u bolnici pa ga mame ni ne primijete, pogotovo ako beba nije s njima u sobi, a događa se radi povećanja obujma želuca. Isti je razlog i 6. dan. Te dane beba obično traži biti na sisi non-stop. Skokovi mogu biti dan-dva prije, naravno nema pravila, a nekome traju dan-dva, nekome tjedan dana. 

zadranka86
    15. Kolovoz 2018. 11:19

Cure evo da se i ja javim...da ne ispadne da se samo zalim🤣Prosla bol od pregleda sve je ok..Danas je Velika Gospa tako da moji su na festi na rucku ja necu nigdi jer sudenje mi ne ide..tako da cu si spremiti ruckuc i cili dan odmarat...Saljem vam pusee..

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    15. Kolovoz 2018. 11:29

Cure prije svega jos jednom cestitam svima na ljepim vjestima za jucerasnje preglede... evo htjela sam vam se pohvaliti da je danas drugi dan kAko osjetim lagane udarce odnosno prije bi to nazvala dodir iz nutra ali onako ko da je prstom neko pikno mislim da je to to da se to beba javlja jer ribice mjehurici sve je sad puno jace i eto jucer sam tokom dana osjetila i danas  isto tako da sam uvjerena da je to beba 
    Pusa svima i ljepo provedite danasnji dan 😘🤗😍

Nunii
    15. Kolovoz 2018. 11:41

Zadranka meni su prije dva tjedna radili briseve i za papa test. Poslije mi je osjecaj bas fuj i jos kad sam  vidjela papir krvavi,uzas. Dobro da nije bio moj jer sam bas u panici bila. Kasnije izadem van i osjecaj ko da imam neki iscjedak ili nesto. Stalno ono da nesto ide.Sve ok bilo,ali bas odvratan i uzasan osjecaj. Jos nakon briseva i vaginalni ultrazvuk.

Blago vama koje ste se nadpavale 😊 Ova luda do usisavala u 7.20,a ovi gore barbari imaju neku festu od 9 sati. Malo sam zivcana i neraspolozena.
    Majka mi rekla da je kod njih u Berlinu normalan radni dan,kod kuma oko Frankfurta isto.Mi postedeni i dragi je doma.Nadala sam se miru i odmoru barem jedan dan.

Salatica9192
    15. Kolovoz 2018. 12:04

Cure, hvala na objasnjenjima :))) Jedva cekam da prolazimo kroz to sve hahaha 😍 Ja spremam papire polako, za prijavu na konkurs ponovo (prijavljena sam do 31.08.) i planiram raditi do porodiljskog - 2 mjeseca (osim ako doktor ne odluci drugacije). Tacno jedva cekam hahah, brze ce mi prolaziti vrijeme. Uvijek imam sta raditi i kad nisam u skoli - spremati casove, planove, pripreme pisati.
     Joj kad me djeca ugledaju, skoro 15kg deblju hahaha (znaju imati "pokvarene" nadimke za nastavnike xD 😂 kao i sami sto smo imali za nase u tom dobu 😞 😂). 

truskawka
    15. Kolovoz 2018. 12:18

_svjesna

Truskawka smije li se operil u trudnoci koristiti? Ja sam prije t bila ovisna o spreju za nos, stalno zacepljen ali evo par mjeseci ih ne koristim. Je li mislis na operil za zacepljen nos? Dobro bi mi dosao ponekad moram priznati.

Oprosti draga tek sam sad uhvatila citat sve sto pise bila sam stvarno u zaostatku.. 
    Da ja koristim operil cijelu trudnocu, kazu da nijd preporucljiv, ali ja ne mogu disati bez njega i u dogovoru sa dr ga koristim. Bila sam i na kuri antibiotika za sinuse, ali nista nije pomoglo tako da moram s necim odstopavati inace nemam zrak jer su totalno zastopani radi ciste koju imam unutra. Ugl, rekli su mi da smijem dva puta dnevno spricati ako moram..naravno ja spricam samo kad bas moram nikad bzvz, znaci kad je stvarno kriza i ne mogu doci do zraka koliko su zastopani. Tako da mislim da ako povremeno koristis nece ti nista skoditi, ali dobro je provjeriti sa gin.

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.