Kod mene je malo specifična situacija što se tiče pregleda, već sam imala 5 pregleda do sad zbog komplikacija. U startu je doktorica posumnjala na vanmateričnu tako da sam nakon dva pregleda nakon nje promjenila doktora pa sve ispočetka. Osim toga, imam blage kontrakcije i konstantno iscjedak pa sam i zbog toga malo više bila kod doktora nego što bi trebalo.
Ali pozitivno u svemu tome je što sam cijelo vrijeme pratila razvoj situacije prvo u 6 tjednu gv i malu tačkicu, a u 8 sam "vidjela" i čula malo srculence moje mrvice
Trenutno trudnoća 11 sedmica, a sutra naredni pregled pa ćemo vidjeti šta dalje... nadam se najboljem

sanja, nadam se da će sve biti uredu, samo misli pozitivno i javi nam kako je prošlo na pregledu!!

Dobrodošla Kruška!
Pantelija, i ja sam rodila prošle godine i ničega se ne sjećam hahaha tad sam još u hrv živila i sjećam se da me soc gin nije htjela primiti do 12-tog tjedna i onda sam išla privatno. Sad živimo u Njem i nemam pojma kako to ovdje ide, nazvat ću ovih dana da kažem da mi je test pozitivan pa ćemo viditi šta će mi reći.
nazovi i ti pa vidi, ako ti je puno čekati onda isto odi privatniku čisto da budeš mirna da je sve tu i da je sve uredu.
Gitta jesi li zvala doktora?
Nisam jos. Odlucila sam ovaj put voditi trudnocu privatno i kod soc.da imam drugo misljenje pa razmisljam u koju bolnici da ovaj put idem roditi. Onda bi privatno isla kod nekod od doktora iz te bolnice. A soc.mogu zvati tek nakon sto mi kasni 15 dana
definitivno pametna odluka! privatnici ti se više i posvete nego soc. ajde pa nam javi kojeg si odabrala i di i kad su ti zakazali pregled... Sretno!

Pantelija, trudnoću sam vodila u Kninu do osmog mjeseca T i onda smo odselili u Njem i tu sam rodila. odakle si ti? u biti odakle ste sve?

Dzenka, Kruška jeste li bile na pregledu?
Jagoda jeli pomogao čaj? jesu se mučnine smanjile?
Pantelija jesi zakazala pregled?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji