Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    03. Veljača 2018. 09:03

Ninanix

Bok bok!! Dali ima koja trudnica da je rodila u puli? Zanimaju me iskustva,termin mi je bio 30.1 i nikako da malena izade van sad cekamo i dalje pregled.na koj idemo u nedjelju da vidimo hoce li me vise porodit ili nece…stalno me salju doma…
    Ima li jos tko da je imao problema sa otvaranjem? Bila sam vec 3,4 puta i govori mi doktorica da sam jedan prst otvorena samo,kako to ide posto sam prvi put trudna i sve mi je novo pa neznam sta mislit sad se vec pomalo brinem jer me samo doma salju,i ne otvaram se vec dva tjedna nikako :/ :/

Pozdrav Ninanix! :) Evo, sam rodila u Puli 10.02.2017.i bas danas mi je termin  za drugi porod!! :) :) :)
    (mada po ZM termin je bio 31.01,ali nema veze)
    Jucer na pregledu su mi rekli 1 prst otvorena, dođi na kontrolu u ponedjeljak ako se prije sta ne pokrene. 
    Uglavnom, dok god je sve u redu,plodna voda bistra,nebrini. Znaju oni kad treba ic u indukciju poroda.

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    03. Veljača 2018. 09:16

Jutro cure!!! Pije se kava... noc je uglavnom dobro prosla, ali me zato jutros leda nesto rezu. Zadnjih nekoliko dana osjecam tu bol povremeno. Jel to gh? Ili samo tezina?

• Mirjanos
    03. Veljača 2018. 09:37

Istrijanke, sto mialite o kupovini kolica u Italiji/Trstu? 
    Jesu li jeftinija?

Inace nocas me unutarnji dio bedra probada kada sam se okretala u krevetu...da sam vrstala..strasno... vise to "stekanje noge" nije bas smijesno.

-Tea-
    03. Veljača 2018. 09:48

Mirjanos

Jesu li jeftinija?

Inace nocas me unutarnji dio bedra probada kada sam se okretala u krevetu…da sam vrstala..strasno… vise to "stekanje noge" nije bas smijesno.

Ja sam iz Istre, ali nisam nikad kupovala u Trstu tako da ti nazalost nemogu pomoci… Probaj napisat post u temu Koja kolica izabrati. Tamo sam vidjela bila da cure narucuju kolica iz drugih drzava, i preko kojih stranica pa ces mozda naci info koja te zanima…

• Ninanix
    03. Veljača 2018. 10:20

dea32

Ninanix

Bok bok!! Dali ima koja trudnica da je rodila u puli? Zanimaju me iskustva,termin mi je bio 30.1 i nikako da malena izade van sad cekamo i dalje pregled.na koj idemo u nedjelju da vidimo hoce li me vise porodit ili nece…stalno me salju doma…
    Ima li jos tko da je imao problema sa otvaranjem? Bila sam vec 3,4 puta i govori mi doktorica da sam jedan prst otvorena samo,kako to ide posto sam prvi put trudna i sve mi je novo pa neznam sta mislit sad se vec pomalo brinem jer me samo doma salju,i ne otvaram se vec dva tjedna nikako :/ :/

Mene su u prvoj trudnoci inducirali 5 dana iza termina, jedva da sam bila otvorena 1 prst i bez svojih trudova (vodili me kao gestacijski dijabetes).
    Ja sam tada probala sve osim odnosa-hodanje po stepenicama, cucnjevi, oribala stan, jela razne gluposti i nista nije pomoglo. S tim da beba stvarno nije bila spremna i to se vidjelo i po duzini poroda-sporo otvaranje, dugo je trebalo da padne u porodajni kanal..
    Dakle, ostaje ti da zaposlis partnera pa mozda nesto krene (onaj gel koji stavljaju za otvaranje je zapravo hormon kojeg sadrzi sperma pa bi trebalo i to djelovat, iako kod mene gel nije napravio nista).
    U svakom slucaju, sretno.
    Ps ako nemas nekih problema, ako je trudnoca uredna, cekaj da krene samo jer jednom mora izac, ocito beba jos nije spremna.

Problema nisam imala samo sam anemicna bila neko vrijeme s tim zeljezom problema sad i ne vise,ali stvarno vide da ide jako teško a malena se mice stalno...pitala sam i za carski cak ali nista od toga

• Ninanix
    03. Veljača 2018. 10:22

Tea0801

Ninanix

Pozdrav Ninanix! :) Evo, sam rodila u Puli 10.02.2017.i bas danas mi je termin za drugi porod!! :) :) :)
    (mada po ZM termin je bio 31.01,ali nema veze)
    Jucer na pregledu su mi rekli 1 prst otvorena, dođi na kontrolu u ponedjeljak ako se prije sta ne pokrene.
    Uglavnom, dok god je sve u redu,plodna voda bistra,nebrini. Znaju oni kad treba ic u indukciju poroda.

A vjerujem da zanju oni sve samo postaje naporono vec malo stalno te salju tu tamo,tu tamo...nit imas snage i zivaca vise svaki dsn do pule ic...a bogami ni novaca pitala sam cak doktoricu dali bi mogao carski ali govore da ne

• Ninanix
    03. Veljača 2018. 10:26

Mirjanos

Jesu li jeftinija?

Inace nocas me unutarnji dio bedra probada kada sam se okretala u krevetu…da sam vrstala..strasno… vise to "stekanje noge" nije bas smijesno.

Mogu ti rec da sw vise isplati kupit preko neke stvari nego kod nas,ja sam bila gledala kolica preko i sve ti je to ubiti isto stanje drugo pakovanje kako bi se reklo osim sto jeftinije prodes,mislim.da ti marka nije tolko bitna nego da prodes malo jeftinije...mi smo dobili kolica od deckoce brace iz njem sve 3u1 neka marka neznam ni ja sad ali su super 👌👌👌 

• Ninanix
    03. Veljača 2018. 10:32

A strah me poroda uzasno,znam.da produ to sve zene i da je to sasvim normalno al panika me uhvati cim pomislim na porod. U nedjelju smo bili na pregledu u puli zena je trudove dobila i odveli su je u radaonu,ja sam pocela plakati umjesto nje 😂😂😂 ako placem na tude trudove kako cu tek na svoje? 🤔🤔🤔

• Aymee
    03. Veljača 2018. 10:54

Ninanix

A strah me poroda uzasno,znam.da produ to sve zene i da je to sasvim normalno al panika me uhvati cim pomislim na porod. U nedjelju smo bili na pregledu u puli zena je trudove dobila i odveli su je u radaonu,ja sam pocela plakati umjesto nje 😂😂😂 ako placem na tude trudove kako cu tek na svoje? 🤔🤔🤔

Draga, ne znam otkada nas pratis.. ja sam prvi put rodila prije skoro mjesec dana, danas 4 tjedna.. nemoj se bojati poroda jer ne znas sto te ceka. Mislim da je stvar da se trebas opustiti i pustiti tijelo da napravi najzenstveniju i najvecu stvar. A to jd novh zivot. Malo bice o kojem ces brinuti svo vrijmd i vjerojatno puhath na hladno (pogotovo ako je prvo).... zelim ti da se opustis i da ti porod prodje najlakse sto je moguce. I zelim ti samo suže radosnicd kad ugledas svoju bebicu.. 

Aymee

-Tea-
    03. Veljača 2018. 10:54

Ninanix

Gle, kad dodjes u radjaonu moras se koncentrirati na ono sto ti govore babica i doktor i nemas vremena za plakanje. Sve ce bit ok.  Kako god bilo-bebica mira van! Mislis da je carski bolja opcija? Ja nisam probala na svojoj koži, ali kaze moja mama da je lakse "izgurala"mene sa preko 4.2 kg prirodnim putem nego istrpila posljedice poroda seke na carski… I nije jedina koja to kaze… Znam da ima i puno primjera da je zenama carski prosao savrseno  a oporavak još bolje.
    ali po meni je bolje da sve ide svojim prirodnim tokom…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.