Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    02. Veljača 2018. 15:36

Dea, nece me vise gnjavit, dolazim samo po zadnje papire pa sta napisali... dosta mi je!! 
    Dazi, zao mi je ali to su cari majcinstva 😊 tak bar vele za ovaj pocetak... 
    Mirjanos, ja sam svima objasnila da mogu sudjelovat financijski ali kad mi odredimo kaj nam pase 😊 znas onu puno baba kilavo dijete!!! Ako se sad ne postavis, tek dolaze savjeti o odgoju 😉 to je tvoje dijete i kupi sta ti pase!!! I da, skupa smo do kraja 😂😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    02. Veljača 2018. 15:38

Tea i ja vozim, skoro svaki dan!! 😉

-Tea-
    02. Veljača 2018. 15:44

Frau_Mund6

Tea i ja vozim, skoro svaki dan!! 😉

I je to neki problem? Ja smatram da dok god mi volan ne smeta-MOGU VOZITI!!!!!  Isto kao i svaka druga trudnica. Ali to sta neke ne zele-to je druga stvar…
    (ili kao moja sestra koja je jako niska,a bila je ko bacva, i kad bi podesila sjedalo da joj me smeta volan,onda nebi stigla do pedala!! )

• Frau_Mund6
    02. Veljača 2018. 15:59

Hahaha ovo sa sekom je stvarno smijesna scena... da ni meni ne smeta, problem mogu biti drugi vozaci, ali ti i nemas guzve na otvorenoj cesti. Veci je problem tu u gradu gdje ima hrpa semafora... ali ako tako gledas mozes stradat i sa djetetom u autu ili dok prelazis cestu... ma gluposti, svi mi znamo sta i koliko mozemo 😊 mene je najvise stresirao secer, vadenje, odlasci u bolnicu... kao nebi trebala vozit, pa kako da dodem ujutro k njima, busom i tramvajem? To mi je put od 1h, a tamo me drze gladnu do 12. I jos su nekoliko puta trazili da dodem 4x u danu da mi krv izvade 😂😂😂😂😂 kako s tramvajem?!?! 

-Tea-
    02. Veljača 2018. 21:17

Frau_Mund6

Hahaha ovo sa sekom je stvarno smijesna scena… da ni meni ne smeta, problem mogu biti drugi vozaci, ali ti i nemas guzve na otvorenoj cesti. Veci je problem tu u gradu gdje ima hrpa semafora… ali ako tako gledas mozes stradat i sa djetetom u autu ili dok prelazis cestu… ma gluposti, svi mi znamo sta i koliko mozemo 😊 mene je najvise stresirao secer, vadenje, odlasci u bolnicu… kao nebi trebala vozit, pa kako da dodem ujutro k njima, busom i tramvajem? To mi je put od 1h, a tamo me drze gladnu do 12. I jos su nekoliko puta trazili da dodem 4x u danu da mi krv izvade 😂😂😂😂😂 kako s tramvajem?!?!

Ma znam, mozes stradat bilo kad i bilo gsje… Moze mi i lonac doma past na glavu dok ga vadim iz regala tako da se s tim uopce ne zamaram…

Ja sam sad napravila palacinke i najela se i bas me briga. Danas mi je dr.rekao da mi na zgaravicu najvise utjece polozaj malog koji bas ruzno gazi po zelucu pa kako se pomakne digne kiselinu koja je kod mene ionako jaka za popizdit… I reko je da imam jaaako puno vode ovaj put… A i mali ce biti veci od prvog. Trbuh mi ima kvrgu s desne strane di mu je guza i leđa. Bas mi je danas detaljno sve pogledao i pregled i UZV super doktor!! Prezadovoljna sam! :)

• Mirjanos
    02. Veljača 2018. 22:24

Tea, Frau thanka na komentarima. Bas treba sve otkantati...😂😂 
    Curke ne znam tko je iz Istre, a zanima me jeste mozda kupovale kolica u Trstu tamo bi Peg Pelegro trebao biti jeftiniji?

• Frau_Mund6
    02. Veljača 2018. 22:39

Ja sam zaljubljena u svoja kolica i jedva cekam da ih provozam 😂😂😂😂 neki dan mi je palo na pamet da ih izvucem van skupa sa sjedalicom da isprobam stavit u auto... al mi bad sta ce reci susjedi kad me vide 😂😂😂😂 ono secem po kvartu jos trudna i guram kolica 🤣🤣🤣🤣🤣

• Ninanix
    02. Veljača 2018. 23:45

Bok bok!! Dali ima koja trudnica da je rodila u puli? Zanimaju me iskustva,termin mi je bio 30.1 i nikako da malena izade van sad cekamo i dalje pregled.na koj idemo u nedjelju da vidimo hoce li me vise porodit ili nece...stalno me salju doma...
    Ima li jos tko da je imao problema sa otvaranjem? Bila sam vec 3,4 puta i govori mi doktorica da sam jedan prst otvorena samo,kako to ide posto sam prvi put trudna i sve mi je novo pa neznam sta mislit sad se vec pomalo brinem jer me samo doma salju,i ne otvaram se vec dva tjedna nikako :/ :/ 

dea32
    03. Veljača 2018. 08:53

Ninanix

Bok bok!! Dali ima koja trudnica da je rodila u puli? Zanimaju me iskustva,termin mi je bio 30.1 i nikako da malena izade van sad cekamo i dalje pregled.na koj idemo u nedjelju da vidimo hoce li me vise porodit ili nece…stalno me salju doma…
    Ima li jos tko da je imao problema sa otvaranjem? Bila sam vec 3,4 puta i govori mi doktorica da sam jedan prst otvorena samo,kako to ide posto sam prvi put trudna i sve mi je novo pa neznam sta mislit sad se vec pomalo brinem jer me samo doma salju,i ne otvaram se vec dva tjedna nikako :/ :/

Mene su u prvoj trudnoci inducirali 5 dana iza termina, jedva da sam bila otvorena 1 prst i bez svojih trudova (vodili me kao gestacijski dijabetes).
    Ja sam tada probala sve osim odnosa-hodanje po stepenicama, cucnjevi, oribala stan, jela razne gluposti i nista nije pomoglo. S tim da beba stvarno nije bila spremna i to se vidjelo i po duzini poroda-sporo otvaranje, dugo je trebalo da padne u porodajni kanal..
    Dakle, ostaje ti da zaposlis partnera pa mozda nesto krene (onaj gel koji stavljaju za otvaranje je zapravo hormon kojeg sadrzi sperma pa bi trebalo i to djelovat, iako kod mene gel nije napravio nista).
    U svakom slucaju, sretno. 
    Ps ako nemas nekih problema, ako je trudnoca uredna, cekaj da krene samo jer jednom mora izac, ocito beba jos nije spremna.

dea32
    03. Veljača 2018. 08:57

Frau_Mund6

Ja sam zaljubljena u svoja kolica i jedva cekam da ih provozam 😂😂😂😂 neki dan mi je palo na pamet da ih izvucem van skupa sa sjedalicom da isprobam stavit u auto… al mi bad sta ce reci susjedi kad me vide 😂😂😂😂 ono secem po kvartu jos trudna i guram kolica 🤣🤣🤣🤣🤣

Samo ti radi sto zelis. Susjedi ce uvijek naci nesto sto ce im bit nenormalno.. Mene gledaju kao da sam pala s Marsa jer curu od 2,5 god vozim u kolicima a kikaca od 2 mj u nosiljci, jer kao ona je velika za kolica a on premali da ga tako ''stisnem'' uz sebe da ne moze disati.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.