Teddy i Pixii cestitam!! Neka je sve u redu, cure su ocito bile nestrpljive cekati da upoznaju svoje mame..
Ajme divno za pročitati, dvije cure su nam stigle.
@ Teddy i @ Pixii cestitam od srca. Curke dobro nam došle, a mamama zelim brz oporavak. Poljubac za vas
@Pixii terminso moja bas sam se iznenadila, sad i mi mozemo očekivati svaki cas :-)
Teddy i Pixii cestitke drage!!!! Sto brzi oporavak vam zelim i svu srecu i zdravlje bebicama i vama ♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘
face grupa ZB 2018. bas i nema članova, ali ajde neka stoji jos :)))))
Jel grupa tajna? Ja nmg nac
Neo, cestitamo na Denisu, neka bude ziv i zdrav i da se ti cim prije oporavis.
Mirjanos, tvoj post s dovodjenjem kuci me bas nasmijao, 😉 ali, tko zna..
Dalmatinka, s obzirom na to da se ja izdajam, Aleksandru se cica nikako ne svidja vise, bocica mu je "laksa"…
Aleksandar je pravi mali zderonja, kako ga hranim na bocicu, vidim koliko pojede. Pa razmisljam, po "standardima" jede previse. A opet, ne mogu ga patiti gladju.. Pa kako nije potpuno dosta mlijeka, pogotovo nocu dobije malo dohrane. Bolje to nego se zivcirati pa tek onda "izgubiti" mlijeko..
Oporavljam se dosta dobro, 2 sava sto sam imala su ispala. Jedan me malo brine jer se kao malo "rasirio" . Ne znam je li koja postojeca imala slicno iskustvo i kako je to zavrsilo? To me malo brine al inace smo ok..
Ja se isto izdajam. Lakse mi je. Vidin koliko je pojela i znam da nije gladna. Mada je nekad stavim da doji na sesiric al cesto spava pa bas i nema smisla jer zaspe na sisi haha
Koliko izdojis u danu?
Nama je dojenje zbog svega postalo traumaticno i on sad odbija cicu. A izdojim kako kad. Ne brojim, mozda bi mogla, ali sve mu dam jesti. Da je manje zderolja, imala bih vjerojatno puno za pohranu. Nabavila aventovu elektricnu i preporodila se. u pola sata i manje znam izdojiti od 90 do 160, ovisi koliko su pune a izdajam svaka 3 do 4 sata, neki put na manje da ima za obrok.
Ja iman aventovu rucnu
Za 20ak min izdojin 60 ml
Ali danas san joj
Meni su isto zeznili u bolnici zato je ovako i ispalo...al.sta je tu je...sta je rekla moja patronazna pa nije dohrana otrov haha
Kakve grudice?
Hvala na odgovorima..
Beba svakako je nesto manja ali do sad je to bilo nekih 100 g,onda odjednom da je dosta manja i sad smo opet dosli na tih 100..nitko nije skuzio da sam ja po ult trudna tj dana manje..jer inače su bili savršeni ciklusi ali tu i tamo je koji odskočio..i ja sam od početka govorils da je bila kasnija ovulacija..
Inducirani je bio dog za čet ali se od toga odustalo jer je znači ok..
Stvarno komplicirana priča..
Ja sam visoka 1,75m i po njihovom bi trebao biti težak oko 4 kg..ali dobro..
Jučer sam na vlastiti zahtjev izasla iz bolnice i svaki dan na kontrolu..
Inače trudnoća uredna (bila se vodila pod visokorzicnu,dugo nisam mogla ostat trudna) ali ovako-sve super..i ja sam prošla super-nista od trudnickih tegoba😃 i sad zadnji mj-nalaze probleme..
Jucer su rekli da bi valjda cekali prirodni..🤔
Opet-oprostite na tak dugim postovima ali kad nisam s vama od pocetka pa ne znate ništa..😓😓
Bitno da beba otpocetka prati rast kako treba. Nisu sve bebe iste kao i mi. Ja sam se rodila sa 2800g i 49 cm u terminu, a moje bebe bile 3670g/50 cm i 4240g/53 cm, prva 5 bb dana iza termina, druga 4 dana prije termina.
Ako su odustali od induciranog znaci da nema potrebe za njim i da je sve ok. Samo mi nije jasno zasto te plase i stvaraju ti dodatan stres..
Da..to stvarno nema pravila..razlika je od žene do žene..ja sam bila 3300 i 51 cm..a i mamine trudnoće inace su skrooz drukcije od moje..
Evo danas sam isla na kontrolni CTG i bio je drugi dr (za kojeg su mi rekli da je stvarno super) koji mi je sve bas lijepo objasnio..Svi su tamo dobri dr ali eto..Sutra opet CTG i ult i mozda bi se sutra navecer ili preksutra krenulo sa indukcijom..
Ja ne želim ležati bzvz tamo i jucer kad me ova jedna dr otpustala napisala je da moram psihijatru..🤣🤣
Aymee, ja sam 15 dana imala dosta mlijeka, i izdajala sam se redovno i onda su se cice jednostavno "ispraznile"… Od curenja, i mokrih grudnjaka, do praznih cica u 2 dana… Nemam pojma ni kako ni zasto… Svaki dan je bilo sve manje i manje. Mali je plakao od gladi i dala sam mu nakraju AD. I nakraju je mali othranjen AD-om i hvala bogu nis mu ne fali…
Ja san se isto hranila 15 dana majcinim mlijekom dok majka nije dobila varicele...nakon toga dohrana i evo me ziva 26 godina haha xD i nikad nisan bila cesto bolesna i ostale gluposti koje navode za djecu koja se hrane dohranom.
Drage moje,jutros u 10.30h rodila se moja curica Lucia,3800 i 56cm duga. Porod je bio induciran,38+1,iz razloga sto sam vec jucer bila otvorena 4-5cm bez trudova,a skroz meka, te veca beba i nije bilo razloga da vise cekam,i jutros mi rekli da dodjem do 8.30h. U 9h mi ukljucili drip,u 9.45h mi vodenjak probusili i ekstra brzo rodila u 10.30h. Ovaj put sam imala ekstra babicu,samo sam nju slusala i disala kako mi ona govori. I nisam rezana niti sam popucala,samo jedan malo sav na vanjskom dijelu,radi sigurnosti. Glas sam pustila na samome izgonu,sve se brzo odvijalo,trudovi odmah pravilni i brzi,i ekipa na porodu je ostapa u soku. Rekla sam im ja odmah da cu brzo rodit jer sam i prvu curicu. Bas sam sretna i ispunjena. Cekam sad da malo pedijatar dodje i da vidim sta oni kazu.
Cestitan puno bas mi je drago da je bilo brzo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji