Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    17. Siječanj 2018. 09:36

Jutro cure, evo prvo vadanje je proslo, nadam se dobro! Sad jos 3... 
    Ribica, u bolnici si, na sigurnom... probaj odmorit, odspavat, primi se knjige... sad prate bebu i ako ce trebat ici crs na induvirani, sa bebom je sve ok 😚 drzim fige da se sto prike odluci izaci sama 😉

url=https://lilypie.com]

17. Siječanj 2018. 09:51

Aymee

Dalmatinkaa

Aymee

Dalmatinkaa

Aymee

Neo, cestitamo na Denisu, neka bude ziv i zdrav i da se ti cim prije oporavis.

Mirjanos, tvoj post s dovodjenjem kuci me bas nasmijao, 😉 ali, tko zna..

Dalmatinka, s obzirom na to da se ja izdajam, Aleksandru se cica nikako ne svidja vise, bocica mu je "laksa"…

Aleksandar je pravi mali zderonja, kako ga hranim na bocicu, vidim koliko pojede. Pa razmisljam, po "standardima" jede previse. A opet, ne mogu ga patiti gladju.. Pa kako nije potpuno dosta mlijeka, pogotovo nocu dobije malo dohrane. Bolje to nego se zivcirati pa tek onda "izgubiti" mlijeko..

Oporavljam se dosta dobro, 2 sava sto sam imala su ispala. Jedan me malo brine jer se kao malo "rasirio" . Ne znam je li koja postojeca imala slicno iskustvo i kako je to zavrsilo? To me malo brine al inace smo ok..

Ja se isto izdajam. Lakse mi je. Vidin koliko je pojela i znam da nije gladna. Mada je nekad stavim da doji na sesiric al cesto spava pa bas i nema smisla jer zaspe na sisi haha
    Koliko izdojis u danu?

Nama je dojenje zbog svega postalo traumaticno i on sad odbija cicu. A izdojim kako kad. Ne brojim, mozda bi mogla, ali sve mu dam jesti. Da je manje zderolja, imala bih vjerojatno puno za pohranu. Nabavila aventovu elektricnu i preporodila se. u pola sata i manje znam izdojiti od 90 do 160, ovisi koliko su pune a izdajam svaka 3 do 4 sata, neki put na manje da ima za obrok.

Ja iman aventovu rucnu
    Za 20ak min izdojin 60 ml
    Ali danas san joj povecala na 90 i moje i dohranu
    Kazu da sta se vise izdajas vise mlijeka dolazi pa eto nadan se da oce :)

Imam i rucnu, ali ova je preporod.. razmisljam povremeno hendlati s obje. A meni mlijeko kako koji put. Vecinom kako sam napisala a ima izdoja, kao sinoc npr. gdje sam nakon 4 sata jedva 50 uspjela.

:/ ma ja mislin da je to vise do kolicine mlijeka. Ako neko ima dosta mlijeka svejedno mu je koja je izdajalica haha...ja iman fobiju od elektricne koju san koristila u bolnici zato san i uzela rucnu
    Triba uspostavit ritam izdajanja i bit ce mlijeka na izvoz. Doduse realno, tek smo pocele. Bit ce ;)

-Tea-
    17. Siječanj 2018. 10:44

Poudrav cure! :)
    Evo, mi danas tocno 38 tt. Opet me probudila zgaravica… RefluSTAT pomogne samo ako ne jedem slatko… A za dobro jutro povracanje i proljev… Oprostite na rijecima,ali tako je kako je…
    Uglavnom, nista drugo se ne desava,osim sta mali mlati za popizdit po cijele dane i noci! 
    U pon u TA pa cemo vidit sta kazu…

A kako ste vi???

• Mirjanos
    17. Siječanj 2018. 11:20
    Jarun:)
    Jarun:)

ovako je izgledalo jucer na Jarunu... sjedila sam solo na čaju:) i bilo je bas lipo:)

• Mirjanos
    17. Siječanj 2018. 11:24

face grupa  ZB 2018.  bas i nema članova, ali ajde neka stoji jos :)))))

• Aymee
    17. Siječanj 2018. 11:30

Dalmatinkaa

Aymee

Dalmatinkaa

Aymee

Dalmatinkaa

Aymee

Neo, cestitamo na Denisu, neka bude ziv i zdrav i da se ti cim prije oporavis.

Mirjanos, tvoj post s dovodjenjem kuci me bas nasmijao, 😉 ali, tko zna..

Dalmatinka, s obzirom na to da se ja izdajam, Aleksandru se cica nikako ne svidja vise, bocica mu je "laksa"…

Aleksandar je pravi mali zderonja, kako ga hranim na bocicu, vidim koliko pojede. Pa razmisljam, po "standardima" jede previse. A opet, ne mogu ga patiti gladju.. Pa kako nije potpuno dosta mlijeka, pogotovo nocu dobije malo dohrane. Bolje to nego se zivcirati pa tek onda "izgubiti" mlijeko..

Oporavljam se dosta dobro, 2 sava sto sam imala su ispala. Jedan me malo brine jer se kao malo "rasirio" . Ne znam je li koja postojeca imala slicno iskustvo i kako je to zavrsilo? To me malo brine al inace smo ok..

Ja se isto izdajam. Lakse mi je. Vidin koliko je pojela i znam da nije gladna. Mada je nekad stavim da doji na sesiric al cesto spava pa bas i nema smisla jer zaspe na sisi haha
    Koliko izdojis u danu?

Nama je dojenje zbog svega postalo traumaticno i on sad odbija cicu. A izdojim kako kad. Ne brojim, mozda bi mogla, ali sve mu dam jesti. Da je manje zderolja, imala bih vjerojatno puno za pohranu. Nabavila aventovu elektricnu i preporodila se. u pola sata i manje znam izdojiti od 90 do 160, ovisi koliko su pune a izdajam svaka 3 do 4 sata, neki put na manje da ima za obrok.

Ja iman aventovu rucnu
    Za 20ak min izdojin 60 ml
    Ali danas san joj povecala na 90 i moje i dohranu
    Kazu da sta se vise izdajas vise mlijeka dolazi pa eto nadan se da oce :)

Imam i rucnu, ali ova je preporod.. razmisljam povremeno hendlati s obje. A meni mlijeko kako koji put. Vecinom kako sam napisala a ima izdoja, kao sinoc npr. gdje sam nakon 4 sata jedva 50 uspjela.

:/ ma ja mislin da je to vise do kolicine mlijeka. Ako neko ima dosta mlijeka svejedno mu je koja je izdajalica haha…ja iman fobiju od elektricne koju san koristila u bolnici zato san i uzela rucnu
    Triba uspostavit ritam izdajanja i bit ce mlijeka na izvoz. Doduse realno, tek smo pocele. Bit ce ;)

Ma mene su generalno u bolnici istraumatizirali.. Ja cu mu kombinirati pa cemo vidjeti. Radije i dohrana nego da je gladan.. Meni je ispocetka mlijeko curilo kao ludo. Sad se kao smanjuje. Cudne sam grudice g komade nasla u svom mlijeku pa to bacim. 

Aymee

-Tea-
    17. Siječanj 2018. 11:50

Aymee, ja sam 15 dana imala dosta mlijeka, i izdajala sam se redovno i onda su se cice jednostavno "ispraznile"... Od curenja, i mokrih grudnjaka, do praznih cica u 2 dana... Nemam pojma ni kako ni zasto… Svaki dan je bilo sve manje i manje. Mali je plakao od gladi i dala sam mu nakraju AD. I nakraju je mali othranjen AD-om i hvala bogu nis mu ne fali... 

Mela
    17. Siječanj 2018. 13:32

@ Mirjanos, ajme kako divna fotka. Sigurno si i uživala 
    Nekad je i najljepse solo 

Mela
    17. Siječanj 2018. 13:37

@ Tea, mi smo isto sinoc muku mučili sa zgaravicom. Jutros su me probudili bolovi u donjem dijelu kraljeznice, koji su trajali nekih 10 minuta i onda prestali. Takodjer, kontrakcije navecer su mi učestale, trbuh se stvrdne ka kamen pa opusti i tako u krug 

-Tea-
    17. Siječanj 2018. 14:09

Mela

@ Tea, mi smo isto sinoc muku mučili sa zgaravicom. Jutros su me probudili bolovi u donjem dijelu kraljeznice, koji su trajali nekih 10 minuta i onda prestali. Takodjer, kontrakcije navecer su mi učestale, trbuh se stvrdne ka kamen pa opusti i tako u krug

Odricem se slatkog dok rodim, a onda…… Ima da pojedem sve sta sam nakupila sad za te fešte… 
    Da, i kod mene kontrakcije… Al i kroz cijeli dan,a navecer najvise… A ma, jos malo… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.