Curke da vam mahnem, nocas sam rodila curicu od 2800g 48cm. Sve je proslo jako brzo u 20:30h puknuo vodenjak rodila u 2 i po. Vec se mazimo cijeli dan, javim vam se kad stignem. Sretno svima
Cestitan 😍😍😍😍 skracuje se lista trudnica 🤗
Aymee, ja sam 15 dana imala dosta mlijeka, i izdajala sam se redovno i onda su se cice jednostavno "ispraznile"… Od curenja, i mokrih grudnjaka, do praznih cica u 2 dana… Nemam pojma ni kako ni zasto… Svaki dan je bilo sve manje i manje. Mali je plakao od gladi i dala sam mu nakraju AD. I nakraju je mali othranjen AD-om i hvala bogu nis mu ne fali…
Ja san se isto hranila 15 dana majcinim mlijekom dok majka nije dobila varicele…nakon toga dohrana i evo me ziva 26 godina haha xD i nikad nisan bila cesto bolesna i ostale gluposti koje navode za djecu koja se hrane dohranom.
Evo, meni mali ima 11 i pol mjeseci i prije 4 dana je prvi put imao temperaturu.. a mali od prijateljice ima godinu i po i još je na cici i ni ona sama jadna nezna kolike antibiotike je popio…stalno bolestan.
A i ja sam othranjena Bebimilom jer mama nije imala mlijeka i ni neznam kako ji se dr.zove…
url=https://lilypie.com]
Čestitam Teddy Bear i Pixii.... puse vašim bebama...
Evo mene danas zadržali u bolnici... CTG povišen
Ja sam 38+2... valjda će me sutra pustiti doma...
Pozdrav svima
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Neo, cestitamo na Denisu, neka bude ziv i zdrav i da se ti cim prije oporavis.
Mirjanos, tvoj post s dovodjenjem kuci me bas nasmijao, 😉 ali, tko zna..
Dalmatinka, s obzirom na to da se ja izdajam, Aleksandru se cica nikako ne svidja vise, bocica mu je "laksa"…
Aleksandar je pravi mali zderonja, kako ga hranim na bocicu, vidim koliko pojede. Pa razmisljam, po "standardima" jede previse. A opet, ne mogu ga patiti gladju.. Pa kako nije potpuno dosta mlijeka, pogotovo nocu dobije malo dohrane. Bolje to nego se zivcirati pa tek onda "izgubiti" mlijeko..
Oporavljam se dosta dobro, 2 sava sto sam imala su ispala. Jedan me malo brine jer se kao malo "rasirio" . Ne znam je li koja postojeca imala slicno iskustvo i kako je to zavrsilo? To me malo brine al inace smo ok..
Ja se isto izdajam. Lakse mi je. Vidin koliko je pojela i znam da nije gladna. Mada je nekad stavim da doji na sesiric al cesto spava pa bas i nema smisla jer zaspe na sisi haha
Koliko izdojis u danu?
Nama je dojenje zbog svega postalo traumaticno i on sad odbija cicu. A izdojim kako kad. Ne brojim, mozda bi mogla, ali sve mu dam jesti. Da je manje zderolja, imala bih vjerojatno puno za pohranu. Nabavila aventovu elektricnu i preporodila se. u pola sata i manje znam izdojiti od 90 do 160, ovisi koliko su pune a izdajam svaka 3 do 4 sata, neki put na manje da ima za obrok.
Ja iman aventovu rucnu
Za 20ak min izdojin 60 ml
Ali danas san joj
Meni su isto zeznili u bolnici zato je ovako i ispalo…al.sta je tu je…sta je rekla moja patronazna pa nije dohrana otrov haha
Kakve grudice?
Joj draga moja, ja ne znam tko je mene vise zajeb.. bolnica ili patronazna.. 🤤 Meni se sve to izgleda zagnojilo i to mi gnoj ispadao.. Sad se izdajam da se olaksam i stavljam hladne obloge do sutra u podne kad ce mi doci jedna druga patronazna doslovno u tajnosti i preko veze da mi vidi grudi i izvaze srce moje malo.. Izdojeno mlijeko bacam. Necu ni pokusavati. Hvala Bogu na dohrani..
Aymee
Aymee, ja sam 15 dana imala dosta mlijeka, i izdajala sam se redovno i onda su se cice jednostavno "ispraznile"… Od curenja, i mokrih grudnjaka, do praznih cica u 2 dana… Nemam pojma ni kako ni zasto… Svaki dan je bilo sve manje i manje. Mali je plakao od gladi i dala sam mu nakraju AD. I nakraju je mali othranjen AD-om i hvala bogu nis mu ne fali…
Ja san se isto hranila 15 dana majcinim mlijekom dok majka nije dobila varicele…nakon toga dohrana i evo me ziva 26 godina haha xD i nikad nisan bila cesto bolesna i ostale gluposti koje navode za djecu koja se hrane dohranom.
Evo, meni mali ima 11 i pol mjeseci i prije 4 dana je prvi put imao temperaturu.. a mali od prijateljice ima godinu i po i još je na cici i ni ona sama jadna nezna kolike antibiotike je popio…stalno bolestan.
A i ja sam othranjena Bebimilom jer mama nije imala mlijeka i ni neznam kako ji se dr.zove…
Tako san i ja bila na Bebimilu
Maloj dajen Nan1 jer je to pila u rodilistu. Kazu da je to mlijeko najslicnije majcinom.
Al eto nema pravila dojila il ne :)
Aymee- ne sekiraj se i ako dojenje nebude islo i ako nebude mlijeka ili nebudes mogla dojiti… Ja sam se naslusala svacega,i ispalo je da sam najgora mama na svijetu jer sam malom dala AD kad je vriskao od gladi jer mlijeka nisam imala. Jer kao RODE kazu da svaka zena ima mlijeka i moze dojiti ako hoce… A ja po sebi znam da nije tako. Izdajala sam se u prazno danima, krvarila i mucila se… Jednostavno mlijeka nije bilo… I patronazna mi je pomagala(zlatna zena) i ona je rekla da se prestanem muciti…
Tako san i ja bila na Bebimilu
Maloj dajen Nan1 jer je to pila u rodilistu. Kazu da je to mlijeko najslicnije majcinom.
Al eto nema pravila dojila il ne :)
Ja iskreno neznam sta je bilo u rodilištu jer mi je mali bio pristekan stalno na cicu i mlijeko mi je odmah bilo doslo… A kasnije san mu po preporuci dala Novalac i super je prihvatio. Nikakvih problema nismo imali…
Aymee bas mi je zaj :/ Javi sutra kako je proslo.
Ne sekiraj se sta je tu je. Beba ce imat sta jest 😘💕
Aymee- ne sekiraj se i ako dojenje nebude islo i ako nebude mlijeka ili nebudes mogla dojiti… Ja sam se naslusala svacega,i ispalo je da sam najgora mama na svijetu jer sam malom dala AD kad je vriskao od gladi jer mlijeka nisam imala. Jer kao RODE kazu da svaka zena ima mlijeka i moze dojiti ako hoce… A ja po sebi znam da nije tako. Izdajala sam se u prazno danima, krvarila i mucila se… Jednostavno mlijeka nije bilo… I patronazna mi je pomagala(zlatna zena) i ona je rekla da se prestanem muciti…
Te rode mi tako idu na zivce. Kad ih samo neko spomene digne mi se kosa na glavi. Nekidan citan neki clanak o izdajanju..kao daju savjete kako izdajat i poticat proizvodnju mlijeka i onda stalno napominju kako su bebe najbolje izdajalice.. bokte pa da beba oce da sisa ne bi se ni izdajala ni guglala kako povecat kolicinu mlijeka. Stvaraju nam presing s tim dojenjem ko da smo u ne znan kojem stoljecu...
Hvala vam cure na potpori.. Meni danas nije bio problem u kolicini. 180 u 25 min, to je ogromna kolicina. A ako su vas pokusali uvjeriti da ste najgore mame, nadam se da nisu uspjeli. Jer gora bi mama ja bila a tako i vas dvije da vam dijete vristi od gladi nego da je na ad. Meni je jedino vazno da mi je dijete sito, da spava, piski i kaki a cime ce se hraniti, potpuno je nevazno. Zasad je to Bebimil pa cemo vidjeti kako ce ici. Izmedju mu dam vode prokuhane, do hranjenja presvucem i gurat cemo nekako ove prve mjesece.
Tea, znam da ti je ovo druga trudnoca pa ce ti mozda biti lakse. Frendica mi prvu curu nije mogla dojiti a drugu bez beda.
Dalmatinka, tebi je prva beba kao i meni pa znam kako ti je..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji