Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Siječanj 2018. 20:00

dea32

Dazi

Drage moje nista jos. Trudova imam, al krenu pa stanu. Pali su na svake 2,3minute i traju po minutu,i tako bude sat,dva i stane. I onda opet. Ahhh.

Marijana07

Evo ja danas imala prvu kontrolu u TA….nisam otvorena nista..tako da mislim da nista od poroda jos😀sve ok drugo..napravili su mi i bris danas..nalaz ce biti u petak…i tak…bas sam se nadala da sam se pocela otvarati i da cu rodit sto prije😂😂😂😂 dosta mi je trudnoce sad😂😂

Marijana draga ne znaci, ja sam bila 1cm otvorena u petak, i evo danas 5cm hehhe :P

Joj, draga oduzilo se.. Jel ti pukao vodenjak?
    Nadam se da ce ubrzo krenut pa produziti do kraja.

Draga nije. Evo skakucem na lopti hahahha
    Bila sam sad na ctg-u, i pokazuje trudove na 90 hmm. Sta znaxi to tocno? I dalje sam otvorena 5cm, pa je rekao dr da cemo jos sacekati. Napraviti ctg opet za sat,dva pa da ce se vidjeti

02. Siječanj 2018. 20:17

Znam da znaci jacinu truda. 

Orangina
    02. Siječanj 2018. 20:26

Dazi sretno!! Koristi gravitaciju da se beba spusti, neznam mozes li hodati uz stepenice...

Dalmatinka bas mi je drago da je porod dobro prosao 😊 
    Cure koje su bile na pregledu danas, jesu vam radili ctg? Ili uzv? Meni je pregled u petak, sad sam 38tj.

• Aymee
    02. Siječanj 2018. 20:34

Orangina

Dazi sretno!! Koristi gravitaciju da se beba spusti, neznam mozes li hodati uz stepenice…

Cure koje su bile na pregledu danas, jesu vam radili ctg? Ili uzv? Meni je pregled u petak, sad sam 38tj.

Ja sam sutra na pregledu, ali meni moja dr svaki pregled radi uzv, abdom i vaginalni a od 32 tt i ctg svaki pregled. Ja sam sutra 39 tt i zadnji pregled kod moje dr a nakon toga TA.. 

Aymee

-Tea-
    02. Siječanj 2018. 21:18

Ja sam danas bila samo na ctg-u. Jer ova moja dr.je malo cudna… a ma… ugl, radila ga 2 puta jer neke reaktivnosti joj se nisu sviđale……  (u prvoj trudnoci sam redovno morala ponavljati ctg iz istog razloga kao i danas… mali se rodio ziv i zdrav.)

url=https://lilypie.com]

Orangina
    02. Siječanj 2018. 21:22

Dazi neznam dali ce ti pomoci, ovo su neke pozicije koje ubrzavaju porod, nazalost opis slika je na francuskom, to su mi dali na tecaju. Gibaj se, mici zdjelicu i bit ce to uskoro! ❤

Marijana07
    02. Siječanj 2018. 21:41

Orangina

Dazi sretno!! Koristi gravitaciju da se beba spusti, neznam mozes li hodati uz stepenice…

meni je danas 39 tt ,radili su mi ctg, bris koji nisam uspjela napravit ranije i doktor me je pregledao ali uzv nije radio.

02. Siječanj 2018. 22:32

Teddy Bear

Draga moja Dalmatinka,drago mi je da je sve dobro proslo. Sada jos koji dan u bolnici pa ces kuci sa svojom princezom😘💗.
    @Dazi sretno ti,nadam se kako ces se brzo javiti sa lijepim novostima.
    Ostalim curama koje imaju danas pregled u TA neka je isto sretno.

Hvala ti 💗 nadan se da u cetvrtak idemo doma 😍

Mela

Draga Damatinka, Bogu hvala pa je sve tako proslo. Čitajući sto si napisala sam se i rasplakala, jer si zaslužila da sve prodje u najboljem redu, obzirom na bol i pritisak koji si osjecala. Čuvajte se i mazite se
    Ljubimo Anastaziju. Brz oporavak jos jednom!

02. Siječanj 2018. 22:36

Hvala vam zene :)))
    Orangina hvala na ovome :D 
    Dalmatinka super, sada ce i cetvrtak. Bas mi jw drago da je sve ispalo na najbolji moguci nacin :)

02. Siječanj 2018. 22:36

Dazi

dea32

Dazi

Drage moje nista jos. Trudova imam, al krenu pa stanu. Pali su na svake 2,3minute i traju po minutu,i tako bude sat,dva i stane. I onda opet. Ahhh.

Marijana07

Evo ja danas imala prvu kontrolu u TA….nisam otvorena nista..tako da mislim da nista od poroda jos😀sve ok drugo..napravili su mi i bris danas..nalaz ce biti u petak…i tak…bas sam se nadala da sam se pocela otvarati i da cu rodit sto prije😂😂😂😂 dosta mi je trudnoce sad😂😂

Marijana draga ne znaci, ja sam bila 1cm otvorena u petak, i evo danas 5cm hehhe :P

Joj, draga oduzilo se.. Jel ti pukao vodenjak?
    Nadam se da ce ubrzo krenut pa produziti do kraja.

Draga nije. Evo skakucem na lopti hahahha
    Bila sam sad na ctg-u, i pokazuje trudove na 90 hmm. Sta znaxi to tocno? I dalje sam otvorena 5cm, pa je rekao dr da cemo jos sacekati. Napraviti ctg opet za sat,dva pa da ce se vidjeti

Oo pa i ti si gotova 😍 zelin ti da prode sa sta manje boli i da ne traje predugo 🤗💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.