Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    05. Prosinac 2017. 17:04

neo

Curke, kako stojite sa ciscenjem? Ja sam danas krenula sa ovim detaljnim ciscenjem tako da ako malac urani da to bude donekle ok. Ali moram laganini. Prije sam znala cijelu kucu u danu sredit a sad sam odlucila da cu svaki dan dvije prostorije. Bojim se da mi nebi to cucanje i klecanje potaknulo otvaranje…
    Treba jos docekat 37 tt…
    A idem tek 15. na pregled

Tako i ja, prije bi cijelu kucu sredila u jednom danu, a sad sve laganini, jucer sam pocela sa predbozicnim ciscenjem, isto za svaki slucaj da malac ne urani, tako da sad svaki dan pomalo i zadovoljna sam tako, ne umorim se 😃

LittleOne
    05. Prosinac 2017. 17:14

Sta znaci detaljno ciscenje? Nisam mislila cistit nista vise nego inace. Ali mi smo se nedavno isto uselili u novo pa je generalno cisto. Budu dragi i frendica sve jos jednom pocistili dok ja budem u bolnici. 

MamaTroje
    05. Prosinac 2017. 17:18

Sad sam se rasplakala u wc-u. Moram raditi GUK, a krv neće i neće. Na koncu sam uzela iglu, pa tim pokušala malo raširiti rupicu, nije išlo. Uzela sam nož i malo razrezala, ali ni onda nije išlo. Prst mi je poplavio, sav se usukao, kao da kapi krvi nema. 

Teddy Bear
    05. Prosinac 2017. 17:40

Dalmatinkaa

Cure evo me s pregleda. Ipak me gledala i vaginalno i uzv preko stomaka. Otvorena san 1 prst i triban mirovat.. mada je meni to nemoguca misija.. i ugl rekla je da po sadasnjem stanju ocekuje malo raniji porod.. ja se iskreno i nadan da ce tako bit.. beba je 2700 sta je idealno, pa porod s te strane ne bi triba bit tezak.. utjesila me dosta gin, zaj mi je sta nisan od pocetka isla u bolnicu, a ne privatno.. iako naravno komoditet se ne moze mirit.. sve u svemu proslo je super :)

Izdrzi do 37tt,to ti je jos koji dan i onda neka nam bebica dodje,s nestrpljenjem je ocekujemo.😘

Teddy Bear
    05. Prosinac 2017. 17:43

Pixii

Evo i mene s pregleda, cervix smeksan, skracen na 27mm, uloziv 1/2 mirovanje do daljnjeg, koje ce bit dosta tesko izvedivo uz klinca od godinu i po. Sljedeci pregled za 2tj da vidi sta se dogada. Nadam se da cemo izdrzat 2u1 bar do 36tj. Sreca da sam vec kupila sve potrebne stvari
    Svu bebi robicu perem na 40, osim tetri i plahtica to na 60.
    Dalmatinka izdrzi jos par dana pa si 37tj i onda si u sigurnoj zoni za radanje

Bit ce to sve dobro,gledaj da sto vise mirujes,proci ce i to,a nadam se kako imas barem neku pomoc oko klinca.
    Odlicni za stvari,sada samo misli na sebe i bebicu,ostalo ce se samo posloziti😘

• Frau_Mund6
    05. Prosinac 2017. 17:45

MamaTroje

Sad sam se rasplakala u wc-u. Moram raditi GUK, a krv neće i neće. Na koncu sam uzela iglu, pa tim pokušala malo raširiti rupicu, nije išlo. Uzela sam nož i malo razrezala, ali ni onda nije išlo. Prst mi je poplavio, sav se usukao, kao da kapi krvi nema.

A jooj, jel ti radi doktor da odes do njega?!?

url=https://lilypie.com]

05. Prosinac 2017. 17:47

Teddy Bear

Dalmatinkaa

Cure evo me s pregleda. Ipak me gledala i vaginalno i uzv preko stomaka. Otvorena san 1 prst i triban mirovat.. mada je meni to nemoguca misija.. i ugl rekla je da po sadasnjem stanju ocekuje malo raniji porod.. ja se iskreno i nadan da ce tako bit.. beba je 2700 sta je idealno, pa porod s te strane ne bi triba bit tezak.. utjesila me dosta gin, zaj mi je sta nisan od pocetka isla u bolnicu, a ne privatno.. iako naravno komoditet se ne moze mirit.. sve u svemu proslo je super :)

Izdrzi do 37tt,to ti je jos koji dan i onda neka nam bebica dodje,s nestrpljenjem je ocekujemo.😘

Teddy Bear

Dalmatinkaa

Daaaa 😍😍
    Dobila san super gin smirila me dosta. Nije sutljiva nego sve lipo objasnjava.. Bas san zadovoljna. Toliko san nabrijana da jedva cekan rodit.  :)

Inace sta se ciscenja tice, ja san tu dosta aktivna pa mislin da mi je to potaknilo otvaranje.. tipa stan je dvoetazan a svaki dan prinosin usisivac priko njih... ocigledno da san u glavi jaca nego u tijelu pa sve mislin da mogu... al nmg mirovat i lezat izludila bi...

Mama troje, kako to?! Nadan se da ces ipak uspit :/

ikyri
    05. Prosinac 2017. 18:28

MamaTroje

Zgrij prst prije vađenja u toploj vodi i sl. i drži ga ispod razine srca nikad iznad ne diži ruku.

dea32
    05. Prosinac 2017. 21:49

Cure drzite se, smanjite aktivnost, vise lezite, bez cucanja, dizanja tereta i sl.. Zelim Vas svima da izdrzite koliko treba da sve bude u terminu i ok.
    MamaTroje, nadam se da si ipak uspjela izvaditi krv, zao mi je da si se tako namucila.. 
    I cure polako sa ciscenjem, cuvajte energiju za dane nakon poroda trebat ce vam.. 

Elena288
    06. Prosinac 2017. 00:04

Cure drago mi je da vam je na pregledima sve ok, malo vise mirovanja i to je to .
    Citam vas kako pisete da ne bi imale nista protiv i 37. tj roditi i kontam si Neeee, ja bi jos mjesec dana bar, a 37+1 sam ... strah me spucao bas , netko kaze Boze neka danas bude taj danas, a ja Boze nemoj jos, bar 15 dana 😂🤪🤪🤪 ajooooj 
    Sestra mi cisti redovito , 2 puta tjedno generalno ( studentica nema puno dr posla a biva i placena za to 😂 ugodno s korisnim ) . Ledja me bole a skoro sve sam ispeglala, isla kupovati kumici i necaku poklone za sv.Nikolu i umorna ko da sam kopala. Al ne bi jos radjala... mislim neka bude Bozja volja al da se mene pita moze na termin za 20 dana 😂🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.