Dobro jutro cure. Nadam se da ste dobro i da ste mirno provele noć. Ninaleonita nam se još uvijek ne javlja, sigurno je još uvijek 2 u1.
Što se tiče čišćenja, uselili smo se u nov stan, tako da nema potrebe za nekim velikim čišćenjem. Suprug je glavni sa usisivačem , a svakako će mi sestra i frendica očistiti kada odemo u bolnicu. Prije sam bila bolesna za čišćenjem, ali sada zaista ne mogu. Što kaže Dea, što više odmaranja
@Elena mislim da ću slično razmišljati kao i ti kada dođemo do 37.
Cure da li ste planirali kupati bebu svaki dan, i što će te koristiti? Obična voda s malo maslinovim ili badem-ovim uljem ili neku od baby kupki ? @ Dea tvoje iskustvo?
Morala sam iskopati nožić iz onog malog aparata, ali ni to nije pomoglo. Kada sam nakapala do oznake, zatvorila i protresla već je sve bilo zgrudano. Sad im to nosim, ali mislim da neće prihvatiti uzorke. Ginica će me vjerojatno opet slati da radim. :(
Mela, najbolje ih je ne kupati puno, ali kad treba onda bolje samo voda i ulje.
Hej draga. Ja cu svaki dan,da. Prvi period samo s kojom kapi maslinovog ulja, jer imamo svoje domace, ali cu je mazati uljem za novorodjencad, pogotovo glavicu.
A kasnije cu ukljuciti i kupkicu.
Dobro jutro svima. Jeli kod vas svracao sv.Nikola?
Kako je moja curica jutros bila sretna,donio joj slatkise i haljinicu,jedva je od uzbudjenja otisla u vrtic😀.
A tek poslije vrtica ce kod bake i dide,kazu da je i kod njih puna cizmica😁. Jest lijepo biti dijete.
Sinoc smo cizmice ocistili,ostavili kolacic i casu mlijeka,ustala se jutros kaze mama bio gladan,sve pojeo😆.
Teddy ajmeee bas je preslatka, pojeo je sve hehhe
Bas lijepoo. 😊😄 I haljinicu je dobila, fino fino 😁😁
I meni je sv nikola ostavio slatkise, bas mi to treba, jos kila inace sam nekako super poletna danas, cak razmisljam u setnju otic. Nema one tromosti sta me pratila zadnjih par dana 👏
Teddy mala je preslatka 💕 jedva cekam iduce godine prolazit blagdane s kikacem
Morala sam iskopati nožić iz onog malog aparata, ali ni to nije pomoglo. Kada sam nakapala do oznake, zatvorila i protresla već je sve bilo zgrudano. Sad im to nosim, ali mislim da neće prihvatiti uzorke. Ginica će me vjerojatno opet slati da radim. :(
A joj MamaTroje baš si se namučila
Sortiraj odgovore
Najstariji