Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    06. Prosinac 2017. 08:16

Dobro jutro cure. Nadam se da ste dobro i da ste mirno provele noć. Ninaleonita nam se još uvijek ne javlja, sigurno je još uvijek 2 u1.
    Što se tiče čišćenja, uselili smo se u nov stan, tako da nema potrebe za nekim velikim čišćenjem. Suprug je glavni sa usisivačem , a svakako će mi sestra i frendica očistiti kada odemo u bolnicu. Prije sam bila bolesna za čišćenjem, ali sada zaista ne mogu. Što kaže Dea, što više odmaranja 
    @Elena mislim da ću slično razmišljati kao i ti kada dođemo do 37.

Mela
    06. Prosinac 2017. 08:19

Cure da li ste planirali kupati bebu svaki dan, i što će te koristiti? Obična voda s malo maslinovim ili badem-ovim uljem ili neku od baby kupki ? @ Dea tvoje iskustvo? 

MamaTroje
    06. Prosinac 2017. 08:44

Morala sam iskopati nožić iz onog malog aparata, ali ni to nije pomoglo. Kada sam nakapala do oznake, zatvorila i protresla već je sve bilo zgrudano. Sad im to nosim, ali mislim da neće prihvatiti uzorke. Ginica će me vjerojatno opet slati da radim. :(

MamaTroje
    06. Prosinac 2017. 08:45

Mela, najbolje ih je ne kupati puno, ali kad treba onda bolje samo voda i ulje. 

06. Prosinac 2017. 08:46

Hej draga. Ja cu svaki dan,da. Prvi period samo s kojom kapi maslinovog ulja, jer imamo svoje domace, ali cu je mazati uljem za novorodjencad, pogotovo glavicu. 
    A kasnije cu ukljuciti i kupkicu. 

Teddy Bear
    06. Prosinac 2017. 09:39

Dobro jutro svima. Jeli kod vas svracao sv.Nikola? 
    Kako je moja curica jutros bila sretna,donio joj slatkise i haljinicu,jedva je od uzbudjenja otisla u vrtic😀.
    A tek poslije vrtica ce kod bake i dide,kazu da je i kod njih puna cizmica😁. Jest lijepo biti dijete. 
    Sinoc smo cizmice ocistili,ostavili kolacic i casu mlijeka,ustala se jutros kaze mama bio gladan,sve pojeo😆. 

06. Prosinac 2017. 09:46

Teddy ajmeee bas je preslatka, pojeo je sve hehhe
    Bas lijepoo. 😊😄 I haljinicu je dobila, fino fino 😁😁

LittleOne
    06. Prosinac 2017. 10:01

I meni je sv nikola ostavio slatkise, bas mi to treba, jos kila  inace sam nekako super poletna danas, cak razmisljam u setnju otic. Nema one tromosti sta me pratila zadnjih par dana 👏 

LittleOne
    06. Prosinac 2017. 10:02

Teddy mala je preslatka 💕 jedva cekam iduce godine prolazit blagdane s kikacem 

Mela
    06. Prosinac 2017. 10:40

MamaTroje

Morala sam iskopati nožić iz onog malog aparata, ali ni to nije pomoglo. Kada sam nakapala do oznake, zatvorila i protresla već je sve bilo zgrudano. Sad im to nosim, ali mislim da neće prihvatiti uzorke. Ginica će me vjerojatno opet slati da radim. :(

A joj MamaTroje baš si se namučila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.