Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    05. Prosinac 2017. 01:20

Dazi hvala na pitanju mi smo dobro. Kako ste vas dvojr ?? 
    Trudim se sto vise kretati al sve sam sporija, 37tj tocno.. brr nadam se da cu oko termina nesto mi se ne ide jos radjati haha 🤫🤭😹🙈
    Dea kad ti pises sve mi zvuci tako lijepo i preslatko😻😻 pa i porod... uzivaj sa djecicom!
    Frau ja sam iz Mo,za Guk kod nas legnes na dan u bolnicu od 8h ujutro do 8 navecer, daju ti da jedes i vade krv iz prsta nista strasno, bezvze... i meni su tako nesto vrijednosti bile 5 i nesto ... a iz vene kad su mi radili komplet nalaze 4,2. Kaze moja dokt uvijek je iz prsta visa vrijednost. I kakav inzulin zaboravi na to 😁 bilo bi dobro da izbacis bijeli kruh, slatko ukljucujuci i voce svesti na minimum i to je to. Uglavnom kuhano jesti. Moja dokt nije pravila bauk i cak je rekla da me ne vodi kao da ima gest.dij. Nisam uspjela odraditi ogtt jer sam povratila,pa sam eto 2 puta GuK radila. I zab inzulin on se daje kod mnoooooogooo vecih vrijednosti ! 

Elena288
    05. Prosinac 2017. 01:29

Mela drago mi je da je na oregledu sve ok! 🤗
    TeddyBear Kod kojeg dokt vodis trudnocu? 
    Vrijednosti su ti ok bas, malo pripazit na bijeli kruh i slatkise... 
    Mene takodjer bole ledja ,stalno peglam robicu ,imam je tonu mislim da sam malo oretjerala, sestra me tjesi da necu morati perilicu ukljucivati prva 3 mjeseca ( dosta robe dobila od jetrve a nesto i kupovala ) . 
    Ne volim ni kad me na kavu netko zovne jer me bas bole ledja dok sjedim 🤕

Frajla
    05. Prosinac 2017. 07:14

Frau_Mund6

Dea 😄 thnx na objasnjenju 😁 pojma nemam kako to ide sa secerom… meni je pikanje odmah bila najgora asocijacija 😁 ma zovem ih ujutro pa cu vidjet kaj vele.. Frajla, hvala jos jednom! Nisam te razumjela 😂😂😂😂 da se vratimo onom trudnickom sindromu…
    Dalmatinka, bas mi je zao da te sve tako boli… a mozda se ipak blizi porod 😊 vjerujem da ce ti u bolnici pogledat koliko si otvorena, pa to bi, nekako logicno, bila prva potrebna informacija doktoru, zar ne?!?!

Ma nema problema 😉
    Meni je puno ljepse uzimati te uzorke doma nego ici lezati u bolnicu. I to ces 100% morati raditi svaki mjesec jednom kad ti napisu na nalaz gestacijski dijabetes. Ja radim zbog ovog na taste jer je bio 5,2 (nakon tjedna dana dijete)
    Oprezo s lchf, trudnice ne smiju uci u ketozu. U vv ti na toj prvoj edukaciji daju novi papir s dijetom, puno bolji nego ovaj kod doktora i sve ti objasne. Npr mozes pojesti 2-3 petit keksa umjesto snite kruha i tak... 
    Ja se dijete drzim prakticki od pocetka, tj. od 10 tjedna i do sada sam dobila 3 kg sve ukupno. Nekad se naravno pocastim, ali stvarno se trudim paziti
    Sretno

• Frau_Mund6
    05. Prosinac 2017. 09:14

Teddy Bear i Frajla hvala na savketima 😊 znam da sam pretjerala sa slatkim!!! 😥 imala sam griznju savjest i kad sa pojela,  ali onak sve je bilo super pa eto sad moram pazit 😁 
    Lchf meni najvise odovara i godinama kuham hranu 😏 malo sam razmazena po tom pitanju, ne mogu jesti dva dana suhe obroke... ali sam u trudnoci ubacila hrpu voca, slatko i nije mi se dalo radit kruh...
    Vjerujem da ce se to unormalit cim izbacim te vrijednosti. Iskreno mi nije jasno da nam daju takvu dijetu sa hrpom uh, ok mozda bi trebala jesti vise obroka, i smanjit porcije... ali 4-5 snita kruha mi je stvarno lose... vidjet cemo sta vele u bolnici, ici cu u pon tako da napravim malu dijetu 😉 
    A robica, jooj kupili smo jedan body s natpisom ramones! Kao prvu robu za izlazak iz bolnice 😂😂😂😂 ostalo sve imam! U stvari imam za obuci omanji kvart! 🤣🤣🤣🤣🤣 
    I jos razmisljam u cemu da dijete vodim doma iz bolnice, termin mi je 9.3. Uopce nemam predodbu, dali ono odjelce medeka i nesto drugo?!?! Ne mora niti biti prehladno kad se beba rodi  🤔 samo znam da ce mi biti lakse obuci nesto na cif ili gumbe... tak mi se cine krhka ta mala stvorenja..  

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    05. Prosinac 2017. 09:16

Dalmatinka, kavi nam bas me zanima 😉

05. Prosinac 2017. 10:21

Drage moje super za preglede, bravo bravoo 
    Elena mi smo super. Jedva cekam pregled i iskreno nekako mi sve vise da jedva cekam da je vidim, pomirisem, dodirnem. Ahhh. Al ne ide mi se bas radjat hahahhaha
    Ja sam dosad bila bas sretna jer me niti jedna strija nije pogodila,a inace sam im sklona, dobila sam ih u pubertetu s unutrašnje strane nogu i malo po bokovima, i jutros sam se probudila, a ono jedno 3,4 strije ispod pupka i naziru se dvije iznad pupka. I bas sam tuzna, jer sad je krenulo i sad ce se samo siriti. Ahh. Znam da sam grozna jer sam zbog toga tuzna,al eto sta cu. 

• Frau_Mund6
    05. Prosinac 2017. 10:40

Dazi, zao mi je zbog strija, meni se jedna na dojci pojavila 🙁 a stalno se mazem... isto imam male od puberteta..  nadam se da nam je tu kraj. Znam da gavez i kantarion pomazu za oziljke. Ja sam mazala na oziljke od operacije i skoro da se ni nevide 😊 eto kad sve zavrsi treba biti uporan s mazanjem..  samo pazi na kanterion i sunce 

LittleOne
    05. Prosinac 2017. 10:52

Ne mora bit da ce se sirit. Evo ja dobila dvije strije oko pupka prije par tjedana i od tad stoje takve, nadam se da ce takve i ostat!
    Drago mi je sto su svima pregledi prosli super i da bebani rastu 

05. Prosinac 2017. 12:11

Frau_Mund6

Dazi, zao mi je zbog strija, meni se jedna na dojci pojavila 🙁 a stalno se mazem… isto imam male od puberteta.. nadam se da nam je tu kraj. Znam da gavez i kantarion pomazu za oziljke. Ja sam mazala na oziljke od operacije i skoro da se ni nevide 😊 eto kad sve zavrsi treba biti uporan s mazanjem.. samo pazi na kanterion i sunce

Drzim fige da ostane na tome hehhe
    Ja se isto mazem, od 4.mj cca. I bas sam se nekako ponadala, 36.tjedan pa ajd mozda ih izbjegnem, ali ajde kad bi barem onda ostalo na ovome.  svakako cu i kasnije mazati, da. 

LittleOne

Ne mora bit da ce se sirit. Evo ja dobila dvije strije oko pupka prije par tjedana i od tad stoje takve, nadam se da ce takve i ostat!
    Drago mi je sto su svima pregledi prosli super i da bebani rastu

LittleOne
    05. Prosinac 2017. 12:57

Kupila sam danas i zadnje stvari za rodiliste. Sam trebam nac neku torbu i to potrpat. Stvari za bebana isto imam. Cekam jos par stvari koje sam narucila i moram oprat tetra pelene i skafandere. Njih sam mislila samo na 30 malo provrtit, sta mislite? Imam jedan medo i jedan pravi. I to je onda to, moze izac kad oce :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.