Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bubamara86
    02. Prosinac 2017. 06:09

Dea, cestitam!!! 🤗🤗🤗 Super je cuti da je sve tako dobro proslo, porod za pozeljeti! 😊

dea32
    02. Prosinac 2017. 08:24

Jutro.. Hvala jos jednom.
    Ninaleonita, jos malo pa cete se i vi maziti..
    Cure koje su jos malo pred kraj, stvarno preporucam caj od lista maline. Ja sam ga pila od 36tt, prvi tjedan po 1 salicu, drugi dvije, i dalje po 3 salice dnevno i stvarno vjerujem da je jako puno pomogao da olaksa porod.. Nemate kaj izgubiti, mozete samo dobiti.
    Sretno svima na pregledima tko ima..
    Javljat cu se, iako mozda rijede sad sa dvoje kikaca doma. Ali pratit cu vas i uletiti tu i tamo..

02. Prosinac 2017. 09:05

Hvala ti Dea ☺️ samo ti uzivaj sa svojom djecicom i muzem 😊😊♥️♥️

• Frau_Mund6
    02. Prosinac 2017. 11:09

Dea, gdje nabavimo taj caj, u ljekarni? Rekla si da mozemo odmah pocet piti  ako se dobro sjecam 😊 

Tko nam je sljedeci? Ninaleonita i Dalmatinka ako se dobro sjecam 😉 
    I Dazi negdje pred Bozic po mojoj pretpostavci... 😁 hmhm ja ne gubim nadu u svoja predvidanja 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

dea32
    02. Prosinac 2017. 11:37

Frau_Mund6

Dea, gdje nabavimo taj caj, u ljekarni? Rekla si da mozemo odmah pocet piti ako se dobro sjecam 😊

Tko nam je sljedeci? Ninaleonita i Dalmatinka ako se dobro sjecam 😉
    I Dazi negdje pred Bozic po mojoj pretpostavci… 😁 hmhm ja ne gubim nadu u svoja predvidanja 😂😂😂😂

Ja sam uzela u Garden trgovini, znam da ima i bio&bio, pretpostavljam da bi moglo biti i u apoteci.. Mozes poceti i odmah piti, samo nemoj naglo krenuti. Dalje pijes po shemi koje tromjesecje toliko salica.

• Aymee
    02. Prosinac 2017. 13:39

Dalje pijes po shemi koje tromjesecje toliko salica.

Dea, ja stvarno imam glavu da mi vrat ne bude bez nastavka.. Ti si ga pocela piti u 36.-om tjednu i pila si 3 salice dnevno?

Ja cu uz taj caj probati i datulje jesti. Nisu mi bas fine ali natjerat cu se par komada dnevno.. 

Aymee

02. Prosinac 2017. 14:07

Frau i ja imam povjerenja u tebe hahahhaha
    Aymee koliko sam ja skuzila u 36.tt po jednu salicu svaki dan, u 37. po dvije salice, i onda od 38.nadalje po tri salice dnevno.  ☺️

02. Prosinac 2017. 14:08

Imam glavu da mi vrat ne bude bez nastavka hahahhahahahhahaha. To jos nissm cula. Predobra Aymee 🤣🤣🤣🤣

• Aymee
    02. Prosinac 2017. 14:33

Dazi

Frau i ja imam povjerenja u tebe hahahhaha
    Aymee koliko sam ja skuzila u 36.tt po jednu salicu svaki dan, u 37. po dvije salice, i onda od 38.nadalje po tri salice dnevno. ☺️

Ja vise nista ne mogu skuziti, zapamtiti ili bilo sto drugo sto zahtijeva upotrebu necega sto se nekad navodno nalazilo u glavi, tj. mozga.. 😆 

Ja shvatila: koje tromjesecje, toliko salica.. Ja ga danas kupila u Bio&Bio pa neka ceka 36 tj, to ce brzo Dazi a dotad cu mozda i nauciti rukovati njime.. 🤣

Aymee

• Frau_Mund6
    02. Prosinac 2017. 15:19

Hahaha cure ovo mi vuce na ragovor glup-gluplji 🤣🤣🤣🤣 evo kako sam ja shvatila. Znaci ne steti u trudnoci, moze se pitiod pocetka ali treba pazit na postepeno navikavanje organizma. Kad se priviknes pijes onoliko salica ovisno u kojem si tromjesecu. 😁 dakle, mi po 3 najvise. Ali porije toga tjedan dva manje da se naviknemo. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.