Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    08. Lipanj 2017. 10:57

anitrammm

Dalmatinka

anitrammm

Hvala gitta, sad znam kako! 🙈
    I ja sam visoka 170cm i sa 70kg sam krenula u trudnoću. Dobila sam 1kg za sad, a doslovno zderem. Ne zamaram se kilama, u prvoj sam dobila 25kg, godinu dana od poroda sam bila mršavija nego na početku trudnoće. Normalno imam 63-65kg i s tom kilažom sam najzadovoljnija. Ova razlika do 70kg je nastala od prestanka pušenja i antibebi pilula pred godinu dana. Prestala sam s pilulama, ali nisam stigla skinuti so trudnoće to sto sam nakupila 😂

Moram ovo podijeliti s vama, moja prva kćer je neki dan slavila svoj osmi rođendan i trebala je puhati svijecicu. Kažem joj ja da mora nešto zaželjeti, a kaze ona da ne smije nikome reci. Na to sam se ja zezala i kažem da mora barem meni reci da kako ce se inače ispuniti 😂. Nakon cijelog dana, dođe ona do mene navecer i kaze da mi želi reci sto je poželjela: da joj seka bude zdrava i da se za koju godinu mogu igrati. Kako je divna 💗

Preslatka je 😍😍
    Koji si ovo bila mj?
    Ja san se udebljala kad san prestala pusit…zaminila san cigare cokoladom..i to u ogromnim kolicinama 😥

Ovo je slika od neki dan🙈 Danas mi je 12tt.
    Prošlo godine u 2 mj., sam počela piti pilule i odmah prestala i pušiti. Prvo se nisam debljala, onda je krenulo nakon ljeta neko čudno debljanje. Nakupljanje vode, bas sam čudna bila. Početkom godine sam se vratila treninzima (preko ljeta nikad ne treniram, a na jesen sam bila u selidbi), nisam uspjela nista spektakularno smršaviti, samo sam se učvrstila. Planirala sam nastaviti vježbati s trenerom čitavu trudnoću, ali ova curka ne bi tako 😂 Ona je odlučila da cu se ja malo odmoriti 😁

Aaa super izgledas,meni je neki dan jedna frendica rekla sve je s razlogom mozda i to sto curka neda da da sad vjezbas je razlog sto ces trcat za njom vise nego za starijom pa si misli mama odmori se neces imat kada😂😂 u svakom slucaju zelim ti svu srecu nek sve dobro prode 😉

• Kruška
    08. Lipanj 2017. 12:26

anitrammm

Hvala gitta, sad znam kako! 🙈
    I ja sam visoka 170cm i sa 70kg sam krenula u trudnoću. Dobila sam 1kg za sad, a doslovno zderem. Ne zamaram se kilama, u prvoj sam dobila 25kg, godinu dana od poroda sam bila mršavija nego na početku trudnoće. Normalno imam 63-65kg i s tom kilažom sam najzadovoljnija. Ova razlika do 70kg je nastala od prestanka pušenja i antibebi pilula pred godinu dana. Prestala sam s pilulama, ali nisam stigla skinuti so trudnoće to sto sam nakupila 😂

Moram ovo podijeliti s vama, moja prva kćer je neki dan slavila svoj osmi rođendan i trebala je puhati svijecicu. Kažem joj ja da mora nešto zaželjeti, a kaze ona da ne smije nikome reci. Na to sam se ja zezala i kažem da mora barem meni reci da kako ce se inače ispuniti 😂. Nakon cijelog dana, dođe ona do mene navecer i kaze da mi želi reci sto je poželjela: da joj seka bude zdrava i da se za koju godinu mogu igrati. Kako je divna 💗

A busica  A sekica je divna...suzice su mi krenule dok sam citala. Moram vam pokazat svoju busu kad mi se muz vrati s puta da me slika. 
    Curkice, sretno na danas na pregledima 

Jana78
    08. Lipanj 2017. 12:49

Anitrammm presladak je trbuh!! A djevojčica, zamisli od svih želja sta je ona zazelila, srce malo! I meni su suze krenule, hormoni nas pucaju 😜

Ja nekako isto razmisljam da cu kile skidat nakon.. visoka sam 174cm, a inače imam 69kg, mislim da sam sad na 71kg, sto me šokiralo da sam se vec 2kg udebljala...

Lunale
    08. Lipanj 2017. 14:16

Anitram, kcerkica ti je ❤️, prava seka!
    Ja bila na pregledu, danas sam 6+2. Bili su dvojajcani al drugome nije mogao nac otkucaje. Prvi je super i srce kuca junacki. Kontrola za 3 tjedna da vidimo sto je s drugim i jel nestao. Kaze da je to cesto u blizanackoj trudnoci. Eto, vazno da imamo srceko ❤️
    Gitta, tvoj red 🤗

• Jelena​
    08. Lipanj 2017. 14:23

Lunale držim fige da i s drugim bbude sve ok... Anitram sekica je bas srce suza mi krenula..
    Ja u trudnoću krenuka sa 69ipo sad na 63kg zbog mučnina imslbog apetita :/ malo me brine gubitak al stignem se još udebljat... Doduše lako z moju kilažu neka samo beba bude zdrava

Mrs. Bešić
    08. Lipanj 2017. 14:46

Lunale držim fige da sve bude ok ❤️ a hoće 100%.
    Jelena ja nisam imala mučnina, ni ništa,  normalno jedem kao i prije, čak i više,  a manje 6kg, doktorica ništa nije rekla, s bebicom sve ok. 

08. Lipanj 2017. 16:00

Lunale

Anitram, kcerkica ti je ❤️, prava seka!
    Ja bila na pregledu, danas sam 6+2. Bili su dvojajcani al drugome nije mogao nac otkucaje. Prvi je super i srce kuca junacki. Kontrola za 3 tjedna da vidimo sto je s drugim i jel nestao. Kaze da je to cesto u blizanackoj trudnoci. Eto, vazno da imamo srceko ❤️
    Gitta, tvoj red 🤗

Superrr, nadan se da ces na iducem pregledu vidit i drugo ❤

Gitta
    08. Lipanj 2017. 16:12

Bok cure!
    Lunale ja se iskreno nadam da će i drugo srce kucati sljedeći put, samo se nemoj sad ubedirati.
    Evo i ja sa pregleda, sve uredu, ❤ kuca! 😊😊 7+1 sam, dobro mi je pogodio kalendar preko interneta! Pregled za 4 tjedna, tad ću dobiti trudničku kao i sve rezultate krvi i urina što su mi danas napravili.
    Rekla mi je da mi je za sve drugo prerano reći. Uglavnom, sad sam mirna!! Evo i slikica!! Mah, mah!! 🤗😊😘😘

08. Lipanj 2017. 16:28

Gitta

Bok cure!
    Lunale ja se iskreno nadam da će i drugo srce kucati sljedeći put, samo se nemoj sad ubedirati.
    Evo i ja sa pregleda, sve uredu, ❤ kuca! 😊😊 7+1 sam, dobro mi je pogodio kalendar preko interneta! Pregled za 4 tjedna, tad ću dobiti trudničku kao i sve rezultate krvi i urina što su mi danas napravili.
    Rekla mi je da mi je za sve drugo prerano reći. Uglavnom, sad sam mirna!! Evo i slikica!! Mah, mah!! 🤗😊😘😘

Wee :) bas mi je drago sta je sve dobro 😄

Mrs. Bešić
    08. Lipanj 2017. 18:08

Gitta divno, divnoooo, uživam u lijepim vijestima i slatkim sličicama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.