Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    02. Studeni 2017. 22:29

dea32

Kupon za Centravit prenatal sam dobila iz Hipp-a, uz sjenila za auto, dzepni paket vlaznih maramica i neku knjigicu o dojenju i uzorak caja za dojilje. A za stariju curku sam dobila zlicu, uzorak onih sokica/kasica i jos nesto, ne sjecam se vise. Prijava je na njihovoj stranici u klub.
    Pampers sam slucajno vidla reklamu o uzorcima, takoder prijava na njihovoj stranici.
    Bebimil daje radosnicu, prijava na njihovoj stranici, pod datum rodenja se stavi termin poroda i u napomenu se napise da ste trudnica.
    Dm ima taj paket za trudnice.
    Muller je prije 2 god imao isto klub Moja beba il tako nesto, kod njih u ducanu se ispunio neki papir i na kucnu adresu sam dobivala knjizicu sa kuponima. Sad jos nisam stigla do njih.
    Prijavila sam se i u Farmacija klub koji imaju u suradnji sa Dietpharmom, za ukljucenje su poslali kutiju tableta za hemeroide. Vi naglasite u napomeni da ste trudnice, pa mozda posalju neke vitamine..

Hahaha tablete za hemice 🤣🤣🤣🤣 ak ih nisi ti dobila, sigurno ima netko u obitelji! 😁

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    02. Studeni 2017. 22:45

uh, što ste se raspisale .. ja sam jučer oprala svu robicu na 60, kupila neki ariel sensitive i stavila teta violeta sensitive omekšivač. super se opralo, onda sam sušila sve u sušilici i peglala. sad imam još one navlake od kolica za oprati i posteljinu za kinderbet koju sam dobila. 
    za tlak pijem metil dopa stada 250 mg. 
    sad sam se registrirala na stranicu pampers, da mi pošalju par besplatnih primjeraka, skupe su im pelene pa je red da nešto i dobijem gratis. 

Mela
    02. Studeni 2017. 23:15

dea32

Mela, meni je uvijek tlak kod pregleda povecan i na granici. Trema ucini svoje, plus stepenice. A uzmi u obzir i da navecer uvijek bude nesto veci tlak.
    Ja imam dogovor sa sestrom da mi ponovno izmjeri tlak kad sam gotova sa pregledom i tada bude ok..
    Za pocetak izbaci sol iz prehrane.. Bit ce sve ok.
    Neka je beba u redu, cure ko cure-sramezljive od pocetka

Nadam se, odlična ideja, hvala draga dea32. Ako tlak bude normalan naredni tjedan, onda slijedeći put tlak se mjeri nakon završenog pregleda.
    Baš tako prave sramežljive cure.. Nevjerovatne su ( smo ) 

Mela
    02. Studeni 2017. 23:17

I da hvala na ideji za kupone, to treba iskoristiti :-)

Mela
    02. Studeni 2017. 23:21

Frau_Mund6

Mela

Drage moje evo i nas.
    Bebica je dobro Bogu hvala, sve je uredu i u skladu sa tjednom u kojem jesmo. Naravno ko curka, opet je bila okrenuta i nista nismo vidjeli
    Mama ima malo veći tlak: 140/90,pa mi je doktor rekao da isti moram svaki dan kontrolirati. Ne smije ići preko 145, te ako bude da moram obavezno doći na kontrolu da nam uključi terapiju. Nadam se da ćemo to izbjeći.

Weeee bitno da je beba zdrava i da raste!!! Mi smo danas bili na pet minutnom pregledu, dugovali su nam pregled srca, jer je beba zadnji puta bila krivo okrenuta… ugl, sve super, nalaz odlican 😊 al se prasica nece pokazat ali nikada 😁 bas je mustra! Valjda ceka da izade pa da se zaljubimo na prvi pogled 😍

Jeee, to je zaista najbitnije. Odlično, bravo za bebicu. Znači isto kao i kod nas. Mi nemamo ni jedne normalne slike s ultrazvuka. 

Mela
    02. Studeni 2017. 23:27

neo

Ja sam danas bas bila u dm-u i iskoristila vecinu tih kupona kaj sam dobila u paketu….
    Napokon sam se pokrenula i pocela shopingirat 😀😀😀
    Sutra pak imam u planu u apoteki obavit shoping da i to skinem s popisa….
    Mislim da onih zadnjih par tjedana necu bit u stanju to rjesavat jer se vec sada osjecam tromo 😅 tako da moram to sve rijesit do kraja mjeseca i onda u prosincu samo odmor i iscekivanje blagdana i bebice 😃😃😃

Odlično, sad se sužava spisak potrebnih stvari. Sve organizirati kako nama odgovara 

Elena288
    02. Studeni 2017. 23:39

Curke drago mi je cuti da je sve super na pregledima 🤗 ja cekam da mi muz dodje s puta da sastavi komodu i krevetac... jedva cekam... onda planiram vidjeti sta mi fali jos od robice kupiti i onda pranje .. planiram kupiti taj deterdzent za bebe sad ispocetka pa nakon par mj probati sa obicnim tekucim, pa ako ne bude alergija nastavit cu 😊 planiram bez omeksivaca zasad

neo
    03. Studeni 2017. 08:18

Mi u 11 na pregled...bas me zanima kolko je beba teska....na zadnjem pregledu mi nije rekao...

url=https://lilypie.com]

• Bubamara86
    03. Studeni 2017. 08:30

Neo, sretno na pregledu! Meni moj gin nikako nije spomenuo koliko je beba teska, samo mi kaze mjere glave, trbuha i femura, i to samo ako pitam. Bas cu ga pitati sljedeci put!

Curke, jeste razmisljale o cijepljenju protiv gripe? Ja sam prehladjena vec tjednima pa mi se cini da bi bila dobra ideja cijepit se da jos i to ne pokupim. A opet, to bi mi bio prvi put da se cijepim, a ne bih htjela eksperimentirati bas u trudnoci..

dea32
    03. Studeni 2017. 09:12

Neo, sretno na pregledu. Slobodno pitas dr da ti kaze kilazu, imas pravo znati, tvoja je beba..
    Bubamara, ja se necu cjepiti. Nisam se ni u prosloj trudnoci cjepila, niti kad sam radila iako sam kao zdravstveni djelatnik imala besplatno. Sve koje znam, a da se cijepe, dobiju gripu iako u manjem obliku. A kako se svake godine stvori neki novi soj virusa koji do sad nije poznat, nitko ti ne garantira da je neces dobit.
    Poraditi na dizanju imuniteta, izbjegavati prostore sa puno ljudi, ne primati goste sa prehladama i sl.
    Cjepivo mogu primiti i trudnice, iako, ako si prehladena trenutno imunitet ti je slab i postoji mogucnost da obolis od gripe prije nego ti organizam stvori antitijela. Trebala bi bit zdrava za cjepljenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.