Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    02. Studeni 2017. 18:47

LittleOne

U dmu ima onaj neki paket za trudnice, navodno ima dobre stvari al jos nisam isla po njega

Ima, ja sam ga preuzela, dobije se priručnik za buduće majke, priručnik za dojenje, krema biobaza protiv strija, moj prvi dnevnik, raznorazni kuponi i uzorci, korisno je u svakom slučaju  I nakon što ti se bebica rodi dobiješ od njih poklon paket pelene i vlažne maramice 

neo
    02. Studeni 2017. 19:48

Ja sam danas bas bila u dm-u i iskoristila vecinu tih kupona kaj sam dobila u paketu....
    Napokon sam se pokrenula i pocela shopingirat 😀😀😀
    Sutra pak imam u planu u apoteki obavit shoping da i to skinem s popisa....
    Mislim da onih zadnjih par tjedana necu bit u stanju to rjesavat jer se vec sada osjecam tromo 😅 tako da moram to sve rijesit do kraja mjeseca i onda u prosincu samo odmor i iscekivanje blagdana i bebice 😃😃😃

url=https://lilypie.com]

TonkinaPrija
    02. Studeni 2017. 20:06

LittleOne

Sretno na pregledu
    Di je tonkinaprija, imam pitanje o sajmujesu bili standovi mozda od ethereala ili tetra pelene za djecu?

Nije bio Etheral. Nadala sam im se, ali ne. Jedine tetra pelene koje sam vidila bile su na standu od Malog Andela.
    dea32 Bas sam nekidan pisala Dietpharmu da mi kazu kako doc do tog kupona. Bez odgovora. 😔 Znaci, u Hippovom paketu si ga dobila? 

dea32
    02. Studeni 2017. 21:27

Kupon za Centravit prenatal sam dobila iz Hipp-a, uz sjenila za auto, dzepni paket vlaznih maramica i neku knjigicu o dojenju i uzorak caja za dojilje. A za stariju curku sam dobila zlicu, uzorak onih sokica/kasica i jos nesto, ne sjecam se vise. Prijava je na njihovoj stranici u klub.
    Pampers sam slucajno vidla reklamu o uzorcima, takoder prijava na njihovoj stranici.
    Bebimil daje radosnicu, prijava na njihovoj stranici, pod datum rodenja se stavi termin poroda i u napomenu se napise da ste trudnica.
    Dm ima taj paket za trudnice.
    Muller je prije 2 god imao isto klub Moja beba il tako nesto, kod njih u ducanu se ispunio neki papir i na kucnu adresu sam dobivala knjizicu sa kuponima. Sad jos nisam stigla do njih.
    Prijavila sam se i u Farmacija klub koji imaju u suradnji sa Dietpharmom, za ukljucenje su poslali kutiju tableta za hemeroide . Vi naglasite u napomeni da ste trudnice, pa mozda posalju neke vitamine..

Mela
    02. Studeni 2017. 21:30

Drage moje evo i nas.
    Bebica je dobro Bogu hvala, sve je uredu i u skladu sa tjednom u kojem jesmo. Naravno ko curka, opet je bila okrenuta i nista nismo vidjeli  
    Mama ima malo veći tlak: 140/90,pa mi je doktor rekao da isti moram svaki dan kontrolirati. Ne smije ići preko 145, te ako bude da moram obavezno doći na kontrolu da nam uključi terapiju. Nadam se da ćemo to izbjeći.

LittleOne
    02. Studeni 2017. 21:41

Ma bit ce to dobro, obicno je kod doktora nesto visi nego inace, bar meni :D super za bebicu! 

Mela
    02. Studeni 2017. 21:56

LittleOne

Ma bit ce to dobro, obicno je kod doktora nesto visi nego inace, bar meni :D super za bebicu!

Može biti :-) Iskreno osjetila sam da mi srce malo brže kuca kada smo dolazili u kliniku, a sigurno zbog osjećaja i dileme da li je sve uredu. Naravno, pratit ćemo pa budemo vidjeli.

Mela
    02. Studeni 2017. 22:01

Ne znam za vas, ali ja bukvalno ne dišem dok doktor šuti i gleda čime se bebica bavi unutra. Nastavim ponovo da dišem kada čujem otkucaje srca i kada čika doktor kaže da je dinamika ploda uredna. 
    Po prirodi nisam paničar, ali mislim da bi to sada mogla postati 

dea32
    02. Studeni 2017. 22:24

Mela, meni je uvijek tlak kod pregleda povecan i na granici. Trema ucini svoje, plus stepenice. A uzmi u obzir i da navecer uvijek bude nesto veci tlak.
    Ja imam dogovor sa sestrom da mi ponovno izmjeri tlak kad sam gotova sa pregledom i tada bude ok.. 
    Za pocetak izbaci sol iz prehrane.. Bit ce sve ok.
    Neka je beba u redu, cure ko cure-sramezljive od pocetka 

• Frau_Mund6
    02. Studeni 2017. 22:27

Mela

Drage moje evo i nas.
    Bebica je dobro Bogu hvala, sve je uredu i u skladu sa tjednom u kojem jesmo. Naravno ko curka, opet je bila okrenuta i nista nismo vidjeli
    Mama ima malo veći tlak: 140/90,pa mi je doktor rekao da isti moram svaki dan kontrolirati. Ne smije ići preko 145, te ako bude da moram obavezno doći na kontrolu da nam uključi terapiju. Nadam se da ćemo to izbjeći.

Weeee bitno da je beba zdrava i da raste!!! Mi smo danas  bili na pet minutnom pregledu,  dugovali su nam pregled srca, jer je beba zadnji puta bila krivo okrenuta... ugl, sve super, nalaz odlican 😊 al se prasica nece pokazat ali nikada 😁 bas je mustra! Valjda ceka da izade pa da se zaljubimo na prvi pogled 😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.