Cure da vas pitam da li vi navečer nakon odlaska u toalet nadoknadite izgubljenu tekućinu, ili se odmah vratite na spavanje pa u jutru?
Ja ni slucajno..jer bi se morala dizat za 5 min haha..lipo se popiskin i iden lec. Zna mi se potrefit da buden u toliko dubokom snu pa tek uj iden u wc..a nekad se moran ustajat :/
Dazi vjerojatno si bila aktivna pa nisi skuzila..i moja je na dane..nekad lupa da nmg zivit od nje haha a nekad je mirna.. ugl se potrefi da nediljom bude mirna xD
Dazi nitko ne voli lezati, al sve za bebicu, a vjerujem da je privremeno, odmaraj, citaj knjige, gledaj serije, ako trebas preporuku tu sam, kroz trudnocu sam ih pogledala ihihi haha 😁
Nadam se da ce iduceg pregleda situacija biti bolja hehe
A taman mi se skupilo doata epizoda serije Suits hahhahahha
Dazi,
Neka si otisla i smirila svoju brigu. Hvala Bogu da je bebica dobro i da je sve uredu. Ti mama obavezno poslušaj doktoricu i samo odmaraj, moras i radi sebe i radi bebice. Pa kad sve malo smiri, opet u kupovinu
Dazi, cuvaj se, sve ces stici i imati dovoljno vremena. Neka bebolina bude dobro a za ostalo lako.
Aymee
Pregledala sve! Nakon toga preporucujem This is us! 😃 sretno i cuvaj se !
Ja preporucam The handmaids tail :)
Drago mi je da je s bebicom sve oke. Evo ja se pohvalila kak dobro spavam i nocas kaos. Dvaput na wc, nikak se namjestit, pa me bole leda pa ovo pa ono
Dobro jutro drage,
Mi smo sinoć loše spavali, jutros sam na posao došla kao prebijena mačka ..
LittleOne, kao da sam sebe citirala..
Mene od jučer nešto i donji dio leđa boli ali slabo sad hodam i nisam toliko aktivna pa se pritisak odmah i osjeti.
Jutro zenske ;) meni spavanje uglavnom dobro lezi ;) ima noci kad se probudim u 4-5 i vise ne mogu ali ugl se dobro naspavam...
Dazi ;) pomalo... obicno izgleda da ne mozes, al kad se mora, mora se :) moja frendica je rekla da se bas odmorila i da je nisu sprijecili da bi vec umorna dosla na porod :D tak da u svemu ima nesto dobro.... laganica knjige, filmovi, kuhanje... a sve ostalo mogu i drugi ;) ionak nemas puno do poroda..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji