Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2017. 22:49

Mela

Cure da vas pitam da li vi navečer nakon odlaska u toalet nadoknadite izgubljenu tekućinu, ili se odmah vratite na spavanje pa u jutru?

Ja ni slucajno..jer bi se morala dizat za 5 min haha..lipo se popiskin i iden lec. Zna mi se potrefit da buden  u toliko dubokom snu pa tek uj iden u wc..a nekad se moran ustajat :/

Dazi vjerojatno si bila aktivna pa nisi skuzila..i moja je na dane..nekad lupa da nmg zivit od nje haha a nekad je mirna.. ugl se potrefi da nediljom bude mirna xD

Elena288
    26. Listopad 2017. 22:58

Dazi nitko ne voli lezati, al sve za bebicu, a vjerujem da je privremeno, odmaraj, citaj knjige, gledaj serije, ako trebas preporuku tu sam, kroz trudnocu sam ih pogledala ihihi haha 😁

26. Listopad 2017. 23:03

Nadam se da ce iduceg pregleda situacija biti bolja hehe
    A taman mi se skupilo doata epizoda serije Suits hahhahahha

Mela
    26. Listopad 2017. 23:24

Dazi, 
    Neka si otisla i smirila svoju brigu. Hvala Bogu da je bebica dobro i da je sve uredu. Ti mama obavezno poslušaj doktoricu i samo odmaraj, moras i radi sebe i radi bebice. Pa kad sve malo smiri, opet u kupovinu 

• Aymee
    27. Listopad 2017. 00:06

Dazi

Dazi, cuvaj se, sve ces stici i imati dovoljno vremena. Neka bebolina bude dobro a za ostalo lako. 

Aymee

Elena288
    27. Listopad 2017. 03:01

Dazi

Pregledala sve! Nakon toga preporucujem This is us! 😃 sretno i cuvaj se ! 

27. Listopad 2017. 05:50

Hvalaa vam drage moje 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

LittleOne
    27. Listopad 2017. 08:24

Ja preporucam The handmaids tail :)
    Drago mi je da je s bebicom sve oke. Evo ja se pohvalila kak dobro spavam i nocas kaos. Dvaput na wc, nikak se namjestit, pa me bole leda pa ovo pa ono 

Mela
    27. Listopad 2017. 10:03

Dobro jutro drage,
    Mi smo sinoć loše spavali, jutros sam na posao došla kao prebijena mačka .. 
    LittleOne, kao da sam sebe citirala.. 
    Mene od jučer nešto i donji dio leđa boli ali slabo sad hodam i nisam toliko aktivna pa se pritisak odmah i osjeti.

• Frau_Mund6
    27. Listopad 2017. 10:28

Jutro zenske ;) meni spavanje uglavnom dobro lezi ;) ima noci kad se probudim u 4-5 i vise ne mogu ali ugl se dobro naspavam... 
    Dazi ;) pomalo... obicno izgleda da ne mozes, al kad se mora, mora se :)  moja frendica je rekla da se bas odmorila i da je nisu sprijecili da bi vec umorna dosla na porod :D tak da u svemu ima nesto dobro.... laganica knjige, filmovi, kuhanje... a sve ostalo mogu i drugi ;) ionak nemas puno do poroda..  

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.