Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    26. Listopad 2017. 11:58

Dazi

Hahhahhahahhah trebala bih Frau hahah. A jela sam nutellu ne bi li se uzvrtila, al sasvim malo se vrtila. A inace tocno ima sate u kojima se vrti. I evo prije se srecom vrtila, al opet niti blizu kao inace.
    Mozda sam i ja malo pretjerala, jer moram odmarati a bas i nisam, posto se bebi vec spustila dolje u zdjelicu glavicom,pa mozda i to stvara bol.
    LittleOne zadnji pregled je bio 17.10. ☺️

Draga ;) ni ti nis!!!! Beba samo malo odmara 😃

url=https://lilypie.com]

Mela
    26. Listopad 2017. 12:12

Bubamara86

@Dazi- I ova moja je prije par dana 2 dana skroz bila mirna, skoro uopce se nije javljala pa sam bila poluluda. Nakon ta dva dana sad lupa jos vise, i to je promijenila vrijeme javljanja, prije je lupala samo na vecer, sad uglavnom po danu - daj joj malo vremena pa ces vidjeti.
    @Mela- ja sam navecer uzasno zedna, mislim da tad popijem tekucine koliko i u cijelom danu… Sad cekam nalaze secera, ali mislim da bi to mogao biti uzrok pretjerane zedji. Ali ako nisi zedna, mislim da nema potrebe nadoknadjivati tekucinu.

@Bubamara86
    Nisam navečer žedna, već u jutru kada se probudim osjetim žeđ. 

Mela
    26. Listopad 2017. 12:17

Frau_Mund6

Mi smo jucer krenuli na tecaj ;) bas smo pricali o unosu tekucine… ugl teta veli ovak: beba najcesce nakon poroda prati zadnji mjesec trudnoce, tj. Kako se mama ponasala, kad se odmarala i koliko se cesto nocu budila. Prijedlog je da se smanji unos tekucine pred spavanje, kako bi se sto manje dizale, jer beba vec sama doviljno pritisce mjehur… znaci povecati unos tekucine kroz dan da ne dehidriramo, a pred spavanje smanjiti ;) ako nam pomaze, naravkp smanjiti secere jer oni poticu dehidraciju

Hvala Frau_Mund6. Kao što sam i napisala, samo u jutru kada se probudim osjetim žeđ, ali navečer i nakon odlaska u toalet ne. Mada, prije sam znala skoro nikako ili eventualno jednom da ustanem, a sad dva-tri puta.. Ali dobro, kao što si i napisala iz dana u dan beba je veća i već sama dovoljno pritišće mjehur.

26. Listopad 2017. 12:18

Nadam se cure moje. Bas je lopuzica ahh hehhe🤞☺️
    A sto se tice zedji, nekad budem vise,nekad manje, al dosta pijem. Po noci se u zadnje vrijeme obavezno dva puta budim, sto je super jer sam dosad obavezno 5,6 puta se budila 

Mela
    26. Listopad 2017. 14:41

Dazi

A sto se tice zedji, nekad budem vise,nekad manje, al dosta pijem. Po noci se u zadnje vrijeme obavezno dva puta budim, sto je super jer sam dosad obavezno 5,6 puta se budila

Hihihi, prava curka :-) Sigurno bude, samo se čuvaj 

26. Listopad 2017. 14:50

Mela

Dazi

Hihihi, prava curka :-) Sigurno bude, samo se čuvaj

😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Elena288
    26. Listopad 2017. 15:31

Jooj ja pijem bas dosta vode, navecer me cak uhvati veca zedj nego preko dana... pa noc bude vesela , barem 3-4 puta ustajanje piskiti. 
    Dazi nemoj se brinuti i meni se desavalo a desava se cak i sada u 32 tj da je malac dan aktivniji , dan se javi tu i tamo, pa onda jedem cokoladu ili pijem sok i nakon toga se vecinom oglasava 😃😊

26. Listopad 2017. 22:19

Drage moje evo da vam javim. Ja sam popodne provela placuci, suze isle same od boli, i otisla sam doktorici, koja je srecom radila popodne. 
    I ugl, beba je bogu hvala dobro i sve je super, i mozdani  protok i srcani i arterija, sve sve savrseno, ali moram mirovati. Dosta je nisko i dalje i grlic mi je omeksan,a cerviks 1 clanak

• Bubamara86
    26. Listopad 2017. 22:33

Dazi, glavno da je bebica super, poslusaj doktoricu i odmaraj i sve ce biti ok 🤗

26. Listopad 2017. 22:38

Bubamara naravno,hocu,,najvaznije mi je da je bebi dobro,da ☺️
    Samo mi je najgore jer ja ne mogu lezat, ja volim ici u setnje, kupovine i svasta hahhahha 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.