Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2017. 17:29

Elena288

Curke jeste imale zelju izmedju djecaka i curice 😊 naravno prvo nek je zivo i zdravo! Ja nisam al kad mi je rekao dokt da je djecak bila sam happy. Nedavno sam sanjala da sam rodila curicu i bila sam u snu razocarana 😂 valjda se pripremis u glavi, zamisljam malog deckica kako ce izgledati … 😊😻

Jaa san tila curicu i dobila je :D
    Naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo al iskreno bas san tila curicu 🤗

Teddy Bear
    25. Listopad 2017. 18:21

Ja vec imam jednu djevojcicu,i kad mi je doktorica rekla da izgleda da opet nosim curicu bas sam sretna bila,mada da se ne ponavljamo,samo da je zivo i zdravo. A muz je bas sretan,potpisao bi 5 djevojcica😀,jer posebna je to veza izmedju kcerki i tata,da vi vidite samo kako ona njega ovako mala mota oko malog prsta🙄😄. Ja se zezam uvijek,morat cu si i sina roditi,da ga mama razmazi malo.

Ardnas
    25. Listopad 2017. 19:22

Cure, sto se tice grudnjaka... meni su kosarice sada taman, nema praznina 😂😂
    Ali me stisne sama pasnica, sirina grudnjaka, pa sam si uzela produzetke (u Zg ih ima u Importanne centru, komad je bio 10kn)...

dea32
    25. Listopad 2017. 19:48

Ja sam u prvoj trudnoci htjela curicu, pokazala se u 16tt, tata je bio presretan jer je i on htio curku, da bude tatina princeza. 
    Za drugo je tata rekao da bi isto curku, iako se obradovao kad je gin rekao da  je decko. Ja sam sad htjela da bude decko jer curku vec imam, da iskusim tu razliku u odgoju.. Iako nebi nista manje voljela jos jednu curku. Neka je zivo i zdravo, ali opet male zelje postoje..

• Aymee
    25. Listopad 2017. 21:30

Vidim da zaista curice vode ove zime.. Iskreno.. Dragome je bilo svejedno a ja sam se nekako nadala curici.. Iako sam otpocetka imala osjecaj da ce biti mamin decko.. Iako, i vise sam nego zahvalna na ovom malom cudu cije srce nosim i koje kuca ispod mojega, 

Aymee

Elena288
    25. Listopad 2017. 23:25

Bas tako neka je zivo i zdravo, dok nisam saznala spol nisam htjela ni razmisljati o tome. Tek kad su mi rekli decko postala sam svjesna nekako svega😃😊 bas se nadam da ce i liciti na muza , tatina kopija da ce biti ❤️

Elena288
    25. Listopad 2017. 23:25

Vidim kod vas sve redom curke! Vode def ove zime ! Neka budu zive i zdrave ❤️

• Frau_Mund6
    26. Listopad 2017. 00:09

Marijana07

Frau_Mund6

MasaL dobro nam dosla 😊 slatka su ti dkecica, dobro si si poslozila 😉 taman da stignes uzivat u svakom pojedinacno.. moj dragi ima curku od 15 god i tocno znam sta znaci kad ih nezanimas 😁

Moja curka..trenutno je jako angazirana..oko svega..od biranja stvari za bebu..do pomaganja meni oko svega…stalno ide za mnom i nesto me opominje 😀zasto ovo sad dizem..zasto se toplije ne obucem..zasto nisam jela povrce..voce..itd…kao da mi je mama doma😀😀😂..Ali budemo vidjeli kako ce se ponasati kad se beba rodi…

Super!! Bas mi je slatko kad tako brinu ;) bit ce zadovoljna i kad se rodi, cesto se dogodi da kad je takva razlika mala djeca imaju vise "roditelja". 😀 
    Ne mogu se niti ja pozalit, mala je  stvarno super i ima onaj majcinski odgovorni osjecaj u sebi, tak da cu biti mirna kad bebu ostavim sa sekom 😍 
    al da  nas ferma pa bas i ne 😆 makar ne zamjeram, nismo ni mi svoje fermali u to vrijeme 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    26. Listopad 2017. 00:10

Curke vode 🤣 ma to je ok, obicno je jedan pijetao na cijeli kokosinjac 😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Mela
    26. Listopad 2017. 08:32

Elena288

Curke jeste imale zelju izmedju djecaka i curice 😊 naravno prvo nek je zivo i zdravo! Ja nisam al kad mi je rekao dokt da je djecak bila sam happy. Nedavno sam sanjala da sam rodila curicu i bila sam u snu razocarana 😂 valjda se pripremis u glavi, zamisljam malog deckica kako ce izgledati … 😊😻

Iskreno nisam imala posebnu želju..Mislim da nije ni M jer kada smo bili na pregledu, kad je doktor pitao što želimo, da se on izgubio i nije znao što da odgovori, jer nije shvatio da ga pita za spol :-)
    Tako da zaista jedino i najbitnije samo neka se rodi živo i zdravo i da nam svojim dolaskom još više uljepša život i učvrsti naš brak i našu zajednicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.