Frau ja ne pazim sta jedem, jedino sto ne jedem je sirovo meso,koje nikada nisam niti jela, i tunjevinu iz konzerve, koju jako volim,ali evo sad ju izbjegavam.
Jednostavno, ne prezderavam se i jedem sve sto mi se jede. 🙂
Orangina, oprosti ako si to vec bila napisala,ali nisam ubrala. Da li namjerno ne zelis znati spol ili bebica neda da vidite,ugl.ja nisam htjela da znamo, ali je dragi jaaaaaaaaaako zelio pa da sam mu ispunila zelju hehe 😊
Dazi- oboje ne zelimo znati i svi nam se cude pa zasto, moras znati spol...jednostavno nam je nebitno i ima par slucajeva oko mene gdje su rodile umjesto pipice pisonju 😂
I na zadnjem uzv je rekao da ionako nebi znao reci jer skuplja noge hehe
Mirjanos- kako podnosis kelj? Meni je samo od mirisa dosla muka uff..a za kruh ziva istina, on dosta deblja a samo to sam mogla jesti
Sandra i ti si mi blizu ;) koji je tvoj izbor bolnice? I jesi li u Zagrebu ;)
Da, u Zg sam. Za sada sam na uzv (vec sam pisala, moj ginekolog nema uzv preko trbuha) krenula u Vinogradsku i planiram tamo i roditi. Cula sam dobre komentare, najbliza mi je, a na zadnjem.uzv su svi bili jako ljubazni i na razini privatnika.
A za termin, mislim da ce to kod mene biti i ranije, privatnica je vec komentirala da je beba zdrava i veca za tjedan dana 😊
Jesi se ti odlucila gdje ces?
Meni je petrova najbliza a i nekako sam se navikla... mi smo bili na mpo pa sam tam hodocastila ;) mozda naletis na Mirjanos ;) isto ste blizu sa terminima
url=https://lilypie.com]
Meni nije bilo muka pa sam pazila da jedem vise povrca ;) al sad sam izbacila grah i slanutak... to me nekako napuhuje... cula sam da zene ne jedu gljive, pa nista ljuto... al meni je to sve fino i mislim si da se i od mesa mogu otrovat pa svaku namirmicu treba dobro pregledat i oprat ;) na ljeto sam jela i skoljke i skampe... slatko jednostavno volim!!! Sta drugo reci
LittleOne - kažu ti, na lijevi bok, lagano podignuto. Ako si prvorotkinja. Ako si višerotkinja onda su malo labaviji.
Frau_Mund6 - preporuke su da ih se ne stavlja u ležaljke već čim više na trbuh na pod na tvrđu podlogu. To naravno oko 3-4 mj tek. Ja sam ležaljke silno zagledavala za prvo dijete, a onda se ispostavilo da ionako kasni sa motorikom pa sam odustala.
LittleOne - osjetiš nisko željezo po slabosti, zadihanosti, lošoj koncentraciji, pucanje usana u rubovima, metalni okus, i sl.
Dalmatinka, mene zubno meso ubija. Ubijaaaa. Jučer gledam film, jedem kokice, zapne mi za meso i nastavi tako boliti sljedeća dva sata. Jedino mi pomaže četkanje poslije hrane. Onda mi krvari i osjetim krv u ustima cijelo vrijeme. Koma.
FrauMund6 - čitala sam neki tekst da školjke ne bi trebalo jer su kakti zagađene jer ih beru na upitnim mjestima. Ovo ostalo nisam ništa štedila. Npr. luda sam za ljutom hranom, tako da sam mazala kebabe pred porod kad se nisam otvarala. Ali nije pomoglo.
Mela, dodaj i nas, curica 3.2- osjetiš nisko željezo po slabosti, zadihanosti, lošoj koncentraciji, pucanje usana u rubovima, metalni okus, i sl.
Hvala na odgovoru MamaTroje ;D vidim citalo se unazad ;D vidis nije mi palo na pamet da ih mozda skupljaju na zagadenim mjestima.. ali ok, dobro sam prosla ;) bilo je to na ljeto, da je trebalo utjecat vec bi..
Joj Orangina meni je to super. Ja vas podrzavam 😁😊
Hvala draga ❤
Frau- znas mozda zasto se nebi smjelo jesti gljive? Npr.sampinjone stavljam na pizzu i to one konzervirane a kad kupim svjeze u ducanu pazim da dobro sve skinem i operem, ne jedemo cesto svjeze ali su prefine punjene zapecene ili na rizoto
I mene zanima zasto ne gljive. Sampinjone jedem redovito a nedavno sam i vrganje, imamo sumu blizu pa znamo ic brat. Jedino sto sam ja cula je da se gljive navodno ne smiju grijat jednom kad se ohlade jer stvaraju neke toksine
Mela pokusaj sa bademovim uljem farmaceutske proizvodnje. Ja s njim stomacic mazem, pa onda usput i ruke.
Super stvar 🙂
I ja sa njim mažem pupu, ali mi je malo ne zgodno za ruke pogotovo na poslu.
Slažem se, odličan je.
@ Mirjanos
Vazelin mi je super, koristila sam ga prije, a sad zaboravila . Hvala na napomeni.
@ dea32
Mixa nisam nikad koristila, probam :-)
@Radosna055
I kod mene vrijedi mazati samo navečer pred spavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji