Meni upali 4d na kratko svaki put od 12tt.al kaze da je to vise za mene neg za njega, da oni bolje vide na obicno. Svaki put dobim hrpu slika, cd jos nisam. Privatnik
Do kad/od kad se moze raditi 4D ultrazvuk? Dali se uvijek dobije i CD uz slike?
pozz...ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim...malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro...dobila sam cd i slike.
Mozes ga radit kad zelis ali najbolje je 24, 25 tt... ja san bila u 24 tt i super je. Beba je super velicine i stane cijela u kadar. Sve se lipo vidi. Dobila san CD i slike. Mislin da kod svih dobijes jer za te pare se to i podrazumijeva.
pozz…ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim…malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro…dobila sam cd i slike.
Koji si tt? Zasto zastrasujuce?
Bok cure! Ako koga zanima, prodajem potpuno novi neraspakirani Avent grijač bočica, sve u originalnoj ambalaži. Jos je i u paketu kako sam ga ja primila dostavom.
Evo link: https://www.philips.hr/c-p/SCF356_00/avent-grijac-za-bocice-koji-omogucava-ocuvanje-nutrijenata[philips.hr]
Naime, ja imam dva grijača, ovaj sam dobila od sestre na poklon. Ovaj je svakako bolji od onog koji ja koristim, ali vec sam se na onog prvog navikla, tj. moj muž pa ne želi nista novo isprobavati. Ovaj model je odličan jer čuva nutrijente i ne moze pregrijati mlijeko. U Hrvatskoj je cijena 480kn, a ja bi ga prodala za 350kn (plaćen je 420kn u Njemačkoj). Eto ako ima koja zainteresirana, javite se na broj 0917899739, moze SMS. Saljem Tiskom.
pozz…ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim…malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro…dobila sam cd i slike.
Koji si tt? Zasto zastrasujuce?
23tt ..mali je bio uzasno nemiran ..😊 tako da nismo uspjeli uhvatit niti jednu normalnu sliku..na snimci se malo bolje vidi ,ali slike su bezveze...uglavnom mene nije odusevilo to mozda sam previse ocekivala🙂 za 3 tjedna kad bude kontrola pokusati ce ponovo bar da slike normalne imamo😀
Ja iz nekog razloga cijelu noc nisam spavala, pa me bole leda, pa moram na wc, pa sam zedna... sad se moram dic a vani je tak lijepo kisno, taman za krevet. Jel imate onaj banana jastuk za trudnice?
Ja iz nekog razloga cijelu noc nisam spavala, pa me bole leda, pa moram na wc, pa sam zedna… sad se moram dic a vani je tak lijepo kisno, taman za krevet. Jel imate onaj banana jastuk za trudnice?
Najbolja stvar ikad😀 meni je super.
Ja iz nekog razloga cijelu noc nisam spavala, pa me bole leda, pa moram na wc, pa sam zedna… sad se moram dic a vani je tak lijepo kisno, taman za krevet. Jel imate onaj banana jastuk za trudnice?
Najbolja stvar ikad😀 meni je super.
@ Marijana07
Gdje ste uzeli banana jastuk za trudnice?
Sortiraj odgovore
Najstariji