e da super pitanje, i mene zanima taj banana jastuk jer ga svi hvale...
imam dodano pitanje jer ide koja od vas na Pilates za trudnice?
ja bih isla ali ne nalazim u blizini (Jarun, Vrbani...)
Program za vježbanje za trudnice imaju u Vježbaonici, ja ne idem, ali sam čula da je super
Ja iz nekog razloga cijelu noc nisam spavala, pa me bole leda, pa moram na wc, pa sam zedna… sad se moram dic a vani je tak lijepo kisno, taman za krevet. Jel imate onaj banana jastuk za trudnice?
Najbolja stvar ikad😀 meni je super.
@ Marijana07
Gdje ste uzeli banana jastuk za trudnice?
Ja sam svoj dobila ...ne znam di je kupljen..ali ima ok jastuka u Kiku oko 130 kn su mislim...a gledala sam malo i po ovim baby trgovinama ali su dosta skupi.
I jel punjen kuglicama il obicni? Il neka pjena? Koji je najbolji?
moj je onak neko obicno punjenje..kao oni dormeo jastuci...nisu kuglice ni pijena..
e da super pitanje, i mene zanima taj banana jastuk jer ga svi hvale…
imam dodano pitanje jer ide koja od vas na Pilates za trudnice?
ja bih isla ali ne nalazim u blizini (Jarun, Vrbani…)
I mene zanima pilates ..isto mi odg to podrucje jer sam na Malesnici.
Do kad/od kad se moze raditi 4D ultrazvuk? Dali se uvijek dobije i CD uz slike?
pozz…ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim…malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro…dobila sam cd i slike.
Koji si tt? Zasto zastrasujuce?
23tt ..mali je bio uzasno nemiran ..😊 tako da nismo uspjeli uhvatit niti jednu normalnu sliku..na snimci se malo bolje vidi ,ali slike su bezveze…uglavnom mene nije odusevilo to mozda sam previse ocekivala🙂 za 3 tjedna kad bude kontrola pokusati ce ponovo bar da slike normalne imamo😀
Meni ce na iducem pregledu isto pustit ponovo i uslikat jer je mala bila okrenuta bocno i pokrivala glavu rukama...tako da je na kratko uspia uvatit al nije moga dobro slikat. Al na slijedecem pregledu cu bit 28 tt tako da bi slika glave ako je uvatimo tribala bit savrsena :D
Cure,kaj vam pise za cerviks kad imate kontrolu?
Ja ne znam tko je u mojoj situaciji lud ali netko je.
Prosli petak sam bila na kontroli i sa bebom je sve ok ali cerviks skracen na 28 mm i poslali me u TA na pregled i misljenje o seklazu. Cijeli tjedan sam mirovala jer sam se bojala da ne potaknem trudove.
Danas bila opet u TA,napravili mi ultrazvuk i mjerili cerviks koji je sad 38 mm. Doktor pogleda u mene zbunjeno i kaže pa nije mogao narast. I sad uz mirovanje opet kontrola za 10 dana.
I sad ti budi normalan. Nemam riječi više za doktore i nase zdravstvo.
url=https://lilypie.com]
Ja iz nekog razloga cijelu noc nisam spavala, pa me bole leda, pa moram na wc, pa sam zedna… sad se moram dic a vani je tak lijepo kisno, taman za krevet. Jel imate onaj banana jastuk za trudnice?
Najbolja stvar ikad😀 meni je super.
@ Marijana07
Gdje ste uzeli banana jastuk za trudnice?
Ja sam svoj dobila …ne znam di je kupljen..ali ima ok jastuka u Kiku oko 130 kn su mislim…a gledala sam malo i po ovim baby trgovinama ali su dosta skupi.
Ja san isto svoj uzela u Kiku i super je. Samo ja nmg spavat na tom.. iman svoj jastuk i samo na njemu mogu spavat ali ovaj banana drzin na trosjedu tako da se lipo uvalin u njega dok gledan tv.. :)
Program za vježbanje za trudnice imaju u Vježbaonici, ja ne idem, ali sam čula da je super
HVALA TI!!! ZAKON nisam znala za tu vježbaonicu!!
:))) jeeeej to mi je blizu!!
bas sam hepi
Sortiraj odgovore
Najstariji