Do kad/od kad se moze raditi 4D ultrazvuk? Dali se uvijek dobije i CD uz slike?
pozz…ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim…malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro…dobila sam cd i slike.
Koji si tt? Zasto zastrasujuce?
23tt ..mali je bio uzasno nemiran ..😊 tako da nismo uspjeli uhvatit niti jednu normalnu sliku..na snimci se malo bolje vidi ,ali slike su bezveze…uglavnom mene nije odusevilo to mozda sam previse ocekivala🙂 za 3 tjedna kad bude kontrola pokusati ce ponovo bar da slike normalne imamo😀
Meni ce na iducem pregledu isto pustit ponovo i uslikat jer je mala bila okrenuta bocno i pokrivala glavu rukama…tako da je na kratko uspia uvatit al nije moga dobro slikat. Al na slijedecem pregledu cu bit 28 tt tako da bi slika glave ako je uvatimo tribala bit savrsena :D
😀 super..i ja se nadam da ce moj biti miran i okrenut kako treba da ga slika😀 jer na ovoj slici izgleda kao neka otopita narandasta masa..malo se naziru oci i prstici..bas ona malo zastrasujuce🤔 Gledala sam malo slike po netu i sve su onak normalne lijepo se vidi lice ...pa sam bila i malo razocarana sto ga nismo uspjeli uhvatit..
e da super pitanje, i mene zanima taj banana jastuk jer ga svi hvale…
imam dodano pitanje jer ide koja od vas na Pilates za trudnice?
ja bih isla ali ne nalazim u blizini (Jarun, Vrbani…)
I mene zanima pilates ..isto mi odg to podrucje jer sam na Malesnici.
Poslala sam upit Vjezbaonici (preporuka Balde) , pa kada mi daju info koji su termini javim ti!
e da super pitanje, i mene zanima taj banana jastuk jer ga svi hvale…
imam dodano pitanje jer ide koja od vas na Pilates za trudnice?
ja bih isla ali ne nalazim u blizini (Jarun, Vrbani…)
I mene zanima pilates ..isto mi odg to podrucje jer sam na Malesnici.
Poslala sam upit Vjezbaonici (preporuka Balde) , pa kada mi daju info koji su termini javim ti!
Super..hvala😆
Marijana07 vec su se javili:
Prije podne: utorak 11h, petak 11 h
Poslije podne: utorkom i četvrtkom u 17 h
ja radim pa mi pase ovaj u 17h :)
Cure,kaj vam pise za cerviks kad imate kontrolu?
Ja ne znam tko je u mojoj situaciji lud ali netko je.
Prosli petak sam bila na kontroli i sa bebom je sve ok ali cerviks skracen na 28 mm i poslali me u TA na pregled i misljenje o seklazu. Cijeli tjedan sam mirovala jer sam se bojala da ne potaknem trudove.
Danas bila opet u TA,napravili mi ultrazvuk i mjerili cerviks koji je sad 38 mm. Doktor pogleda u mene zbunjeno i kaže pa nije mogao narast. I sad uz mirovanje opet kontrola za 10 dana.
I sad ti budi normalan. Nemam riječi više za doktore i nase zdravstvo.
Boze Neo, svasta. Al bolje da su prvi put pogrijesili nego da je skracen :)
Zao mi je sta taj stres moras prozivljavat
Naravno da je bolje....ali sada da bi stvar bila bolja doktor nezna jel ovo prvo ili od danas mjerenje krivo pa sam i dalje na mirovanju i u neizvjesnosti do te kontrole za deset dana dok ne vidi kakvo je stanje pa ce mi znat vise reci. 🤔😠
url=https://lilypie.com]
Marijana07 vec su se javili:
Prije podne: utorak 11h, petak 11 h
Poslije podne: utorkom i četvrtkom u 17 h
ja radim pa mi pase ovaj u 17h :)
ok..ja sam na bolovanju☺️ali mi bolje odg ovaj termin dopodne jer popodne imam predavanja..
Do kad/od kad se moze raditi 4D ultrazvuk? Dali se uvijek dobije i CD uz slike?
pozz…ja sam jucer bila na 4d i uopce nisam odusevljena sa tim…malo su mi zastrasujuce te slike 🤔 meni je doktor rekao da negdje do 27 tt se moze 4d a kasnije se ne vidi dobro…dobila sam cd i slike.
Koji si tt? Zasto zastrasujuce?
23tt ..mali je bio uzasno nemiran ..😊 tako da nismo uspjeli uhvatit niti jednu normalnu sliku..na snimci se malo bolje vidi ,ali slike su bezveze…uglavnom mene nije odusevilo to mozda sam previse ocekivala🙂 za 3 tjedna kad bude kontrola pokusati ce ponovo bar da slike normalne imamo😀
Meni ce na iducem pregledu isto pustit ponovo i uslikat jer je mala bila okrenuta bocno i pokrivala glavu rukama…tako da je na kratko uspia uvatit al nije moga dobro slikat. Al na slijedecem pregledu cu bit 28 tt tako da bi slika glave ako je uvatimo tribala bit savrsena :D
😀 super..i ja se nadam da ce moj biti miran i okrenut kako treba da ga slika😀 jer na ovoj slici izgleda kao neka otopita narandasta masa..malo se naziru oci i prstici..bas ona malo zastrasujuce🤔 Gledala sam malo slike po netu i sve su onak normalne lijepo se vidi lice …pa sam bila i malo razocarana sto ga nismo uspjeli
A to je zato sta beba nije dobro okrenuta. Kad se lipo okrene slika bude ko za osobnu sta bi moj gin reka 😂
Meni dragi donio banana jastuk onaj s kuglicama, kaze da ga je kupio u nekom djecjem ducanu. Moze se skinut navlaka, vec je na pranju. Ocekujem puno od njega, vidjet cemo nocas
U utorak mi je UZV a tada cu biti 23tt pa se nadam da ce se bebica lijepo namjestiti za slikanje a ne biti neka narancasta otopina 😂
Gledala sam i ja te jastuke, za sad stavim jedan mali medu noge. Dali se to moze iskoristiti poslije trudnoce za bebu npr?
Nekako mi se svi cine nekvalitetni i rijetki imaju navlake koje se skidaju.
Pa ako nadete neki ok napisite koji ducan i cijenu please!
Neo-ajme koji greske oni rade, bezveze brinu jednu trudnicu 😳 10 dana mirovanja znam da se cini puno ali za svaku sigurnost ne steti. Pozitivne misli 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji