Teddy Bear- cestitam!
LittleOne- ja osjecam bebu najvise oko pupka i tu mi se nekad trbuh bas vizualno mice kad udari a nekad znam osjetiti dole nisko skroz vaginalno i to bude tako neugodno kad sjedim ili hodam.
E i meni bude bas nelagodno kad se migolji tak skroz nisko. Al mislim da su mu to noge, čini mi se da noge najjace osjetim
Ja bebu osjetim po svuda. Zadnjih par dana i iznad pupka i to kao da zeli izaci kroz pupak van.. Nekad mi bude i neugodan osjecaj. Ali kad udari u mjehur moram bjezat na wc..
Pozdrav curke,
evo da se napokon priključim :)
ja sam sutra 15tjedna
inače mucnice jos traju iako su smanjene.... jel imala neka od vas ovako dugo mucnicne...strah me da ne potraju do kraja :)
Mirjanos dobro doslaaa! 🙃😁
Ja ti nisam imala niti jednu jedinu mucninu,tako da ti ne mogu pomoci ali ti svakako zelim da ti sto prije prestanu 😁
Pozdrav Mirjanos,
Dobro nam došla, i čestitam
Meni su mučnine bile prisutne sve do kraja 17 tjedna, i tek sada osjetim olakšanje
Bilo me strah da me ne muči do kraja, ali sada je lakše.. Sigurno se i kod Vas bude smanjivalo
Meme zanima me jel moze moj muz biti prisutan tjekom poroda ako je upitanju zakazani carski rez?
Mislim da generalno ne daju. Meni je kolegica rodila na sv duhu i muz je bio tamo kod davanja anestezije i pripreme, dok je bio sam rez su ga izbacili van i pozvali kad su bili pri kraju sa sivanjem.. Sad, to je operacija pa vjerojatno ne dopustaju ali mozda ovisi i o bolnici, doktoru..
Curke, evo me s pitanjima.. Danas 14 tj+3 😊
Na Dz Remetinec sam, tamo nemaju moderniji ultrazvuk, pa me salju na bolnicu.
Po principu, odaberite si bolnicu u kojoj bi rodili i tamo zovite da se narucite na uzv! Sestra je spomenula Vinogradasku...
Ima koja preporuke za Zg (nisam rodjena u Zg, ovo ce mi biti prvi odlazak u bolnicu ovdje --> nemam pojma ni o cemu 😕).
Gledala sam na stranici navedene bolnice za narucivanje, to su valjda oni brojevi pod centralno narucivanje 01 37 87 593 ili trazim sto drugo?
Pozdrav curke,
evo da se napokon priključim :)
ja sam sutra 15tjedna
inače mucnice jos traju iako su smanjene…. jel imala neka od vas ovako dugo mucnicne…strah me da ne potraju do kraja :)
Kod mene danas 14+3, jos u 12tj su mucnine stale, ali povremeno (jednom tjedno) mi bude slabo pa bude mucnina + povracanje.
Meni je problem mucnina bio povezan s osjecajem kiseline u ustima (kao zgaravica), koji sada dodje kada pojedem nesto sto mi ne odgovara (mlijeko, cokolada,..). Pomogla mi je mineralna voda i donat.
Sortiraj odgovore
Najstariji