Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    12. Rujan 2017. 07:12

LittleOne

Jeeej Teddy, cestitke na curkimene zanima di vi osjetite bebu? Ja sam ga do sad osjetila najvise oko pupka i to vec dosta jako u par navrata. I sad vec dva ga osjetim nize i slabije. Ne znam jel se samo pomaknuo il da se zabrinem?

Ja osjetim oko pupka ili neki puta skroz dole...ali ne prejakp,vise ko neko skakljanje ili cackanje 😀

url=https://lilypie.com]

Mela
    12. Rujan 2017. 07:44

Orangina

Mela- sretno s preseljenjem, mozda ti je to sad stresno pa zato iscjedak.

Dea32- hvala na savjetima, za masazu i ulje moram malo "prostudirati" 😂 A za videe od Rode isto nisam znala da ima, bas ih gledam sad, valjda cu nesto nauciti hehe! Koliko kuzim, bitan je bebin hvat da nebi napravio rane dok cica?

Frau_Mund6- nemam iskustva ali postoji od Aventa Niplettehttps://www.philips.hr/c-p/SCF152_01/avent-njega-dojki-niplette

Hvala Orangina, također i tebi :-)

Mela
    12. Rujan 2017. 07:47

Teddy Bear

Bila sam na pregledu danas,usla u 20tt. Bogu hvala,sve je uredu. Izgleda da ce biti curica,samo neka je ziva i zdrava,mada mi je drago jer vec imam djevojcicu,isto zimska beba,sve ce nam odgovarati od seke,mada i ja imam dvije sestre i svaka od nas ima djevojcice,za sada 5 rodica.

Teddy Bear, čestitamoo :-)

Mela
    12. Rujan 2017. 07:50

LittleOne

Jeeej Teddy, cestitke na curkimene zanima di vi osjetite bebu? Ja sam ga do sad osjetila najvise oko pupka i to vec dosta jako u par navrata. I sad vec dva ga osjetim nize i slabije. Ne znam jel se samo pomaknuo il da se zabrinem?

Little One, ja svoju bebicu najviše osjećam ispod pupka. :-) I 

Mela
    12. Rujan 2017. 10:47

@Mama Troje, upravo tako :-) samo čitati i čitati.. 
    Lijep pozdrav

MamaTroje
    12. Rujan 2017. 12:36

Znate li treba li se gore za Vinogradsku naručiti ili kako to ide?

Teddy Bear
    12. Rujan 2017. 14:07

Hvala vam svima na cestitkama

LittleOne
    12. Rujan 2017. 16:05

MamaTroje

Znate li treba li se gore za Vinogradsku naručiti ili kako to ide?

Na sta? 

MamaTroje
    12. Rujan 2017. 16:46

Za štitnjaču, zaboravila sam dodati.

LittleOne
    12. Rujan 2017. 21:31

E za to ne znam :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.