Ja sam urinokulturu radila prije nekih mjesec dana i u zadnje vrijeme isto imam tak osjecaj kao da nisam pomokrila do kraja i ponekad mi zna biti neki nelagodni osjecaj kasnije. Nije bol ali kao da nije sve ok :D zvala sam gin i proslijedila mi je uputnicu za novu uk, sad to moram ovih dana. Rekla je bolje ponovit jer e. Coli zna bit zeznuta u trudnoci.
Sto se tice dosade, da. Dosadno mi je. Da nema mojih pasa mislim da bi poludila do 5 dok mi muz i prijateljice ne zavrse s poslom :D
Sto se tice dosade, da. Dosadno mi je. Da nema mojih pasa mislim da bi poludila do 5 dok mi muz i prijateljice ne zavrse s poslom :D
Moj radi cili dan...tako da san sama il se dog s mamon kumon itd...
Sta se tice urinok..ja san nekidan radila...dva nalaza su sterilna a jedan je 10na3 rijetke bakt i rijetki leukociti...iden u pon u gin otvorit komplikacije pa cu mu pokazat nalaz
Meni je jedna cura rekla da pijem samo punoo puno puno vode da pisam sto vise ,i doslovno sam se natankavala s tom vodom ..napunila bi bocice vode i kud ja tud i voda+taj sok od brusnice i ok je...zbog bakterija..
Zene moje ja necu ni pisat o dosadi,meni je muz na brodu i ja sama sa svojim pasicem,da nemam psa izludila bi..sezona je i svi rade tako da ludim dok mi se on ne vrati-i kad cujem kad mi kazu da mi je lako zabila bi nekom saku,jer prolazim puno toga sama😕
Danas sam si zadala malo otic u shoping jer me stara odjeca pocela opasno stezat :D tak cu ubit par sati
Curke evo i mene nakon par dana😊 Dobro dosle nove cure i zelim vam da sve zajedno cekamo nase male cure( vecinom)🤗😊…
Dalmatinka ja sam se sad ujutro uhvatila kako sam isla na wc tek kad sam se pribudila i bas pomislim kako to,i zabrinem se al sama sebi govorim da ne panicarim jer si samo lose napravim…prije bi isla po par puta u noci,odem tu i procitamo ovo…hvala vam cure ,smirila sam se odma..prestala sam citat imternet pa ste mi jedini izbor informacija🤗
Kad se ide na onaj trudnicki tecaj u bolnicu i kako idu prijave??
Ja kad sam bila trudna sa sinom nisam isla na tecaj,nama to u Rovinju odrzavaju patronazne sestren medutim bilo je mozda nas 5trudnica i one su samo nesto ukratko rekle muzu i meni kada smo dosli po potvrdu kod njih mj dana prije termina..
Sada sam mislila ici na tecaj iako znam vec sta mr ceka,ali su mi rekli da mi vrijedi od maloga. Pa neznam..
Vama je skoro svima prva trudnoca ili?
Curke evo i mene nakon par dana😊 Dobro dosle nove cure i zelim vam da sve zajedno cekamo nase male cure( vecinom)🤗😊…
Dalmatinka ja sam se sad ujutro uhvatila kako sam isla na wc tek kad sam se pribudila i bas pomislim kako to,i zabrinem se al sama sebi govorim da ne panicarim jer si samo lose napravim…prije bi isla po par puta u noci,odem tu i procitamo ovo…hvala vam cure ,smirila sam se odma..prestala sam citat imternet pa ste mi jedini izbor informacija🤗
Ja kad sam bila trudna sa sinom nisam isla na tecaj,nama to u Rovinju odrzavaju patronazne sestren medutim bilo je mozda nas 5trudnica i one su samo nesto ukratko rekle muzu i meni kada smo dosli po potvrdu kod njih mj dana prije termina..
Sada sam mislila ici na tecaj iako znam vec sta mr ceka,ali su mi rekli da mi vrijedi od maloga. Pa neznam..
Meni je 1.
Meni je prva....ali mislim da necu ici na tecaj
url=https://lilypie.com]
Meni treća, u biti prva je bila missed ab, druga živa i zdrava djevojčica.
Meni treća, u biti prva je bila missed ab, druga živa i zdrava djevojčica.
I meni druga,prva je bila missed tako da na sve pusem😤😞al guram polako..ja
Mislim da cu ic na taj trudnicki
Sortiraj odgovore
Najstariji