Cure čestitam na curama!! 😊
Dalmatinka tako i ja, u pocetku sam svaku noc isla bar jednom, sada ne idem svaku, svaki drugu, treću.. nekad znam pred jutro tek.. sve je uredu sigurno!
Maya dobrodošla!
Da vas pitam sa koliko tjedana idete na 4D?
Dalmatinka ne zamaraj se ja nekad piškim svako pola sata, a nekad ne odem 5x dnevno. A i bebicu što ne osjetiš to je ok, do neke 22 sedmice u prvoj trudnoći je normalno da ne znaš raspoznat. Onda kad počneš osjećat, panika kad se ne javi duže vremena heheh ja obavezno paniku dižem, i gledam dal mi curi plodna voda jer je bebica nisko pobogu, ludača 😕😕😕 ne sikiraj se, sve je to ok, al znam kako je kako sebi umišljamo i ludimo za svaku sitnicu 😍😘
Pozdrav svima.. Ja vam se pridruzujem i nadam se ugodnom druženju, trenutno 11 + 5
Dobro došla, urednu trudnoću ti želim, i ugodno druženje s nama 😊😊
Fala vam cure 😙😙😙😘😘😘
Maya dobrodosla 😉
Jana ja cu na 4D tamo negdi 24tt jer je valjda tad najlipse 😍
Moja socijalna doktorica u Rijeci ima 4D, za njezine pacijente je 200kn ali rijetko kad naplati, kad radi nešto baš po mojoj želji onda i naplati, za vanjske je 500kn. U prošloj trudnoći sam gledala sve u 4D i do 20 tj. je poprilično čudno, beba je prvo ko mali vanzemaljac pa kasnije je jako mršava ...ali nakon 20tj. je predivno. Zanima me kad ste prvi put vidjele srce da kuca. Ja imam opciju da odem sad na UTZ s ravno 6tj ili 7 tj. Mislim da je 6 tj.prerano ali sam nestrpljiva.
Moja socijalna doktorica u Rijeci ima 4D, za njezine pacijente je 200kn ali rijetko kad naplati, kad radi nešto baš po mojoj želji onda i naplati, za vanjske je 500kn. U prošloj trudnoći sam gledala sve u 4D i do 20 tj. je poprilično čudno, beba je prvo ko mali vanzemaljac pa kasnije je jako mršava …ali nakon 20tj. je predivno. Zanima me kad ste prvi put vidjele srce da kuca. Ja imam opciju da odem sad na UTZ s ravno 6tj ili 7 tj. Mislim da je 6 tj.prerano ali sam nestrpljiva.
Ajde radije sa 7. Ovako se mos samo prepast ako ne budes cula
Bok curke…
Evo i mene k vama.. Bila sam na temi ljetne bebe 2017.,ali nazalost sam izgubila bebu… Inace imam i sina,koji ce uskoro 2godine… Prije par tijedana smo saznali da sam ponovo trudna.. Nisam se ranije zeljela javit dok ne budem sigurna da je s bebom sve u redu.. Nakon spontanog su mi ustanovili trombofiliju,tako da sam sada na inekcijama,ali nije mi tesko nista,samo da sve bude u redu…
Iskreno procitala sam par postova,nisam stigla sve,ali nadam se da cu uskoro stici,tako da pohvatam bar nesto :D
Bok curke…
Evo i mene k vama.. Bila sam na temi ljetne bebe 2017.,ali nazalost sam izgubila bebu… Inace imam i sina,koji ce uskoro 2godine… Prije par tijedana smo saznali da sam ponovo trudna.. Nisam se ranije zeljela javit dok ne budem sigurna da je s bebom sve u redu.. Nakon spontanog su mi ustanovili trombofiliju,tako da sam sada na inekcijama,ali nije mi tesko nista,samo da sve bude u redu…Iskreno procitala sam par postova,nisam stigla sve,ali nadam se da cu uskoro stici,tako da pohvatam bar nesto :D
Dobrodosla 😊
Drago mi je da ste uspili ❤
Koliko si trudna?
Bok curke…
Evo i mene k vama.. Bila sam na temi ljetne bebe 2017.,ali nazalost sam izgubila bebu… Inace imam i sina,koji ce uskoro 2godine… Prije par tijedana smo saznali da sam ponovo trudna.. Nisam se ranije zeljela javit dok ne budem sigurna da je s bebom sve u redu.. Nakon spontanog su mi ustanovili trombofiliju,tako da sam sada na inekcijama,ali nije mi tesko nista,samo da sve bude u redu…Iskreno procitala sam par postova,nisam stigla sve,ali nadam se da cu uskoro stici,tako da pohvatam bar nesto :D
Drago mi je da si sad ovdje s nama. Želim ti urednu, školsku trudnoću 😘
Bok curke…
Dobrodošla!
Sortiraj odgovore
Najstariji