Moja socijalna doktorica u Rijeci ima 4D, za njezine pacijente je 200kn ali rijetko kad naplati, kad radi nešto baš po mojoj želji onda i naplati, za vanjske je 500kn. U prošloj trudnoći sam gledala sve u 4D i do 20 tj. je poprilično čudno, beba je prvo ko mali vanzemaljac pa kasnije je jako mršava …ali nakon 20tj. je predivno. Zanima me kad ste prvi put vidjele srce da kuca. Ja imam opciju da odem sad na UTZ s ravno 6tj ili 7 tj. Mislim da je 6 tj.prerano ali sam nestrpljiva.
Ja sam bila 6tt+2 trudna na prvom uzv i malo srce se jasno videlo kako kuca 😍 Mislim da nije prerano, ali možda bolje idi sa 7 da budeš sigurna da ćeš ga videti jer možda ti je ovulacija bila kasnije nego što misliš pa se nije još potpuno razvilo. Meni je isto bilo dugo da čekam i bilo mi je čudno da mi nisu odmah radili uzv, ali je još jedna mama odavde rekla da ni ona nije išla pre 8tt. Srećno 💕
Moja socijalna doktorica u Rijeci ima 4D, za njezine pacijente je 200kn ali rijetko kad naplati, kad radi nešto baš po mojoj želji onda i naplati, za vanjske je 500kn. U prošloj trudnoći sam gledala sve u 4D i do 20 tj. je poprilično čudno, beba je prvo ko mali vanzemaljac pa kasnije je jako mršava …ali nakon 20tj. je predivno. Zanima me kad ste prvi put vidjele srce da kuca. Ja imam opciju da odem sad na UTZ s ravno 6tj ili 7 tj. Mislim da je 6 tj.prerano ali sam nestrpljiva.
Hej.. i ja sam iz rijeke. Sad sam 11 tt. Kod koje to gin ides?
Idem kod Elvire Škunce na Sušaku. Kod nje se načekaš bar 3h za svaki pregled. Žena nije baš dobra u razgovoru, daje šture informacije i zna bit gruba i u nekom svom filmu. Neće te zapamtit do kraja trudnoće, ali je izvrstan ginegolog što se tiče dijagnostike i sl.
Idem kod Elvire Škunce na Sušaku. Kod nje se načekaš bar 3h za svaki pregled. Žena nije baš dobra u razgovoru, daje šture informacije i zna bit gruba i u nekom svom filmu. Neće te zapamtit do kraja trudnoće, ali je izvrstan ginegolog što se tiče dijagnostike i sl.
Idu mi 2 sestricne kod nje. Pokusala se vec u 2 navrata prebacit kod nje... ali zena se jednostavno ne javlja na telefon. Kazu ljudi da je najbolje doci kod nje direktno i narucit se
Idu mi 2 sestricne kod nje. Pokusala se vec u 2 navrata prebacit kod nje… ali zena se jednostavno ne javlja na telefon. Kazu ljudi da je najbolje doci kod nje direktno i narucit se
Ma javi se sestra tu i tamo ali mislim da će te pitati osobno da dođeš ovako i onako. I na pregled ponesi križaljku, knjigu i ručak za svaki slučaj da se oduži još više.
Pozz buduce mame :)
Zadnja mjesecnica mi je bila 24.6. I safa mi kasni 7 dana napravila sam dva testa oba su pozitivna.. Posto mi jev ginic na godisnjem do pon jutros sam na svoju ruku isla vadit betu koje 95. Vidim da sam trudna.. A je li to malo za 4 tjedna trudnoce? :O
Zadnja mjesecnica mi je bila 24.6. I safa mi kasni 7 dana napravila sam dva testa oba su pozitivna.. Posto mi jev ginic na godisnjem do pon jutros sam na svoju ruku isla vadit betu koje 95. Vidim da sam trudna.. A je li to malo za 4 tjedna trudnoce? :O
Ja nikad nisam vadila betu ali znam da se za dva dana udvostručit treba.
Treća. nedelja: 5-50
Četvrta nedelja: 3 - 426
Peta nedelja: 19 - 7.340
Šesta nedelja: 1.080 - 56.500
To su neke vrijednosti s neta ... dok ne izvadiš kontrolnu i vidiš da ona raste teško je reć da li je velika ili mala...ali ukazuje na trudnoću i ova vrijednost može bit potpuno normalna.
Gledam kalendar i nije mi jasno kako ti kasni 7 dana, po kalendaru si 4tj + 4dana. kratki ciklusi su često anovulatorni ...tako da bi ja rekla da si ovulirala prije nekih 17- 18 dana (17. dan: prosečno 132, granično 17-429). ja vjerujem da je tvoj nalaz ok :)
Nove cure dobrodošle!! Želim vam urednu trudnoću bez puno brige!! 🤗💓😘😘😘
Bok curke…
Evo i mene k vama.. Bila sam na temi ljetne bebe 2017.,ali nazalost sam izgubila bebu… Inace imam i sina,koji ce uskoro 2godine… Prije par tijedana smo saznali da sam ponovo trudna.. Nisam se ranije zeljela javit dok ne budem sigurna da je s bebom sve u redu.. Nakon spontanog su mi ustanovili trombofiliju,tako da sam sada na inekcijama,ali nije mi tesko nista,samo da sve bude u redu…Iskreno procitala sam par postova,nisam stigla sve,ali nadam se da cu uskoro stici,tako da pohvatam bar nesto :D
Dobrodosla 😊
Drago mi je da ste uspili ❤
Koliko si trudna?
Hvala :) ❤
Danas sam tocno 6+6..
Sortiraj odgovore
Najstariji