Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 20:33

6.7 mi je bila ovulacija moji ciklusi su kratki od 25-27 dana zapravo nikad mi ne dode u dan.. Al prema kalendaru koji mi prati mengi kasni mi 7 dana.. Sad ne znam tocno dan kad bi dobila mozda dva dana iza tog datuma mozda prije.. I ja mislim da je ok zabrinula sam se jer mi je teta u labosz rekla da je to jos malo.. Pa sam se uspanicila

neo
    27. Srpanj 2017. 07:01

Cure,kako vam prolaze tjedni? Meni sada tako sporo od kad sam na bolovanju. A ovo do 12. mi je proletilo.

url=https://lilypie.com]

27. Srpanj 2017. 07:56

neo

Cure,kako vam prolaze tjedni? Meni sada tako sporo od kad sam na bolovanju. A ovo do 12. mi je proletilo.

Meni obrnuto..do 12 nikako proc..a sad leti ajme

• Vitolinka
    27. Srpanj 2017. 07:58

Curke evo i mene nakon par dana😊 Dobro dosle nove cure i zelim vam da sve zajedno cekamo nase male cure( vecinom)🤗😊...
    Dalmatinka ja sam se sad ujutro uhvatila kako sam isla na wc tek kad sam se pribudila i bas pomislim kako to,i zabrinem se al sama sebi govorim da ne panicarim jer si samo lose napravim...prije bi isla po par puta u noci,odem tu i procitamo ovo...hvala vam cure ,smirila sam se odma..prestala sam citat imternet pa ste mi jedini izbor informacija🤗
    Kad se ide na onaj trudnicki tecaj u bolnicu i kako idu prijave??

• Vitolinka
    27. Srpanj 2017. 07:59

Dalmatinka

neo

Meni obrnuto..do 12 nikako proc..a sad leti ajme

I meni sad poslije 12 ide puno brze..

27. Srpanj 2017. 08:05

Vitolinka

Curke evo i mene nakon par dana😊 Dobro dosle nove cure i zelim vam da sve zajedno cekamo nase male cure( vecinom)🤗😊…
    Dalmatinka ja sam se sad ujutro uhvatila kako sam isla na wc tek kad sam se pribudila i bas pomislim kako to,i zabrinem se al sama sebi govorim da ne panicarim jer si samo lose napravim…prije bi isla po par puta u noci,odem tu i procitamo ovo…hvala vam cure ,smirila sam se odma..prestala sam citat imternet pa ste mi jedini izbor informacija🤗
    Kad se ide na onaj trudnicki tecaj u bolnicu i kako idu prijave??

Ja eto dva dana nisan isla..a treci (sinoc) san isla dva puta 😂 tako da nema brige..
    A sta se tice mokrenja zanima me jel jos neko ima osjecaj da se nije pomokrija do kraja??? Radila san urinokulturu i ok je iako san mislila da vjeroj nije jer zadnji put kad mi je tako bilo imala san eserihiju..
    Nezz za tecaj nisan se raspitivala...

Teddy Bear
    27. Srpanj 2017. 08:10

Dobro jutro svima. Ja sam danas 13+2tt. Mene poslije podnevne mučnine još ne puštaju kao ni povraćanje. U jutro sam super, u biti generalno sam dobra do negdje 14h, i onda kao da mi sva energija popusti, pogotovo kad dođem kući poslije posla. Srećom par dana je zahladilo, jer vrućine ne podnosim nikako.  
    Tjedni mi prolaze brzo, za sada sam još na -4 kg od početka trudnoće, ali imam i viška pa se ne brinem
    Jedva čekam na GO ali ću tamo krajem 8 mjeseca. Sljedeći pregled mi je sredinom 8 mjeseca, do tada moram da uradim cervikalne briseve, UK i KKS. Jedva čekam pregled da vidim svoju bebicu.

• Vitolinka
    27. Srpanj 2017. 08:16

Dalmatinka na to nisam obratila paznju al mi se zna dogodit kad jednom idem na wc onda me krene i moram par puta u kratkom periodu😂Btw ja sam se bojala te urino kulture ko vraga al od pocetka pijem cisti  sok od brusnice koji se smije popit svaki dan 1dcl..imate ga za kupit u ljekarni ( 64 kn ,tako nesto) al kazu da je odlican i evo meni sve bilo ok s urinom.

27. Srpanj 2017. 08:28

Vitolinka

Dalmatinka na to nisam obratila paznju al mi se zna dogodit kad jednom idem na wc onda me krene i moram par puta u kratkom periodu😂Btw ja sam se bojala te urino kulture ko vraga al od pocetka pijem cisti sok od brusnice koji se smije popit svaki dan 1dcl..imate ga za kupit u ljekarni ( 64 kn ,tako nesto) al kazu da je odlican i evo meni sve bilo ok s urinom.

Pila san ga i ja al mi je odvratan 😆 i meni se tako zna dogodit da oden par puta u kratkom periodu 😂

27. Srpanj 2017. 08:29

Teddy Bear

Dobro jutro svima. Ja sam danas 13+2tt. Mene poslije podnevne mučnine još ne puštaju kao ni povraćanje. U jutro sam super, u biti generalno sam dobra do negdje 14h, i onda kao da mi sva energija popusti, pogotovo kad dođem kući poslije posla. Srećom par dana je zahladilo, jer vrućine ne podnosim nikako.
    Tjedni mi prolaze brzo, za sada sam još na -4 kg od početka trudnoće, ali imam i viška pa se ne brinem.
    Jedva čekam na GO ali ću tamo krajem 8 mjeseca. Sljedeći pregled mi je sredinom 8 mjeseca, do tada moram da uradim cervikalne briseve, UK i KKS. Jedva čekam pregled da vidim svoju bebicu.

Jutroo 😘
    Zavidim vam kad kazete da je od svih zaladilo samo kod mene jos vruce 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.