Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs. Bešić
    25. Srpanj 2017. 10:37

nina36

Lady čestitam na curici! Ja sam još pod dojmom, jučer sam bila na 4D i saznali smo spol napokon, isto curicaCijelo vrijeme se micala i radila rukicama pa su nam slike malo mutne i smješne, ali ima i par dobrih..sve je u redu, lijepo raste, ali je jako aktivna, čak je u jednom trenutku prekrižila noge, pa se nasmijala. Ugalvnom jako lijep osjećaj sve to gledati na ekranu s dragim..Kupila sam taj 4D preko ponude dana i za tih 250kn se isplati vidjeti svoju bebicu na nekih pola sata, doktor mi je pokazivao čak i organe, srce, pa smo mjerili glavicu i još i nekoliko slikica i video dobili na usb-u. Jedino eto što je jako aktivna pa su nam smješne slikice.. Ali još sam pod dojmom, ne mogu radit na poslu, ništa kolko razmišljam o svojoj maloj frajerici . Kako ste vi danas cure?

Čestitam na djevojčici 😍😍😍. Dragi i ja smo gledali zajedno onaj obični UZ pa smo oduševljeni oboje, a mogu zamislit 4D.
    Joj kod vas jeftin taj 4D. Kod nas košta otprilike 560 kuna (150km) i to najjeftinije 😠

25. Srpanj 2017. 10:57

Mrs. Bešić

nina36

Lady čestitam na curici! Ja sam još pod dojmom, jučer sam bila na 4D i saznali smo spol napokon, isto curicaCijelo vrijeme se micala i radila rukicama pa su nam slike malo mutne i smješne, ali ima i par dobrih..sve je u redu, lijepo raste, ali je jako aktivna, čak je u jednom trenutku prekrižila noge, pa se nasmijala. Ugalvnom jako lijep osjećaj sve to gledati na ekranu s dragim..Kupila sam taj 4D preko ponude dana i za tih 250kn se isplati vidjeti svoju bebicu na nekih pola sata, doktor mi je pokazivao čak i organe, srce, pa smo mjerili glavicu i još i nekoliko slikica i video dobili na usb-u. Jedino eto što je jako aktivna pa su nam smješne slikice.. Ali još sam pod dojmom, ne mogu radit na poslu, ništa kolko razmišljam o svojoj maloj frajerici . Kako ste vi danas cure?

Čestitam na djevojčici 😍😍😍. Dragi i ja smo gledali zajedno onaj obični UZ pa smo oduševljeni oboje, a mogu zamislit 4D.
    Joj kod vas jeftin taj 4D. Kod nas košta otprilike 560 kuna (150km) i to najjeftinije 😠

U Splitu je isto 500 kn. A na "ponudi dana" budu snizene cijene tako da uvik triba pratit. 😊

25. Srpanj 2017. 10:59

nina36

Cestitan 😍 ja isto jedva cekan 4d..

Da vas pitan..koliko cesto mokrite nocu?
    Ja san zadnjih par tjedana morala bar jednom..ali zadnja dva dana ne.. jel to normalno?!

Gitta
    25. Srpanj 2017. 11:43

Lady i nina čestitam vam na curicama!!
    dalmatinka i ja sam stalno na wc-u, dan noć, noću bar 5 puta odem..

Gitta
    25. Srpanj 2017. 13:03

zadnji poziv za pridružiti se grupi na fejsu Zimske bebe 2017/2018 😇 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25. Srpanj 2017. 14:25

Gitta

Lady i nina čestitam vam na curicama!!
    dalmatinka i ja sam stalno na wc-u, dan noć, noću bar 5 puta odem..

Mene sad brine kako 2 noci nisan tribala ic.. :/
    I jos ne osjetin bebu.. zato me i pocelo to brigat...

• lady29
    25. Srpanj 2017. 14:47

hvala cure na cestitkama, i ja cestitam svima! znaci prevladavaju curice vidim dosta nas je😀😀 ja na wc po novi ne idem uopce ali ne treba te to brinuti tako je i mojoj seki bilo. Nekad joj se islo a onda par dana nista

• maya333
    25. Srpanj 2017. 15:54

Pozdrav svima.. Ja vam se pridruzujem i nadam se ugodnom druženju, trenutno 11 + 5 

Gitta
    25. Srpanj 2017. 16:01

Dalmatinka nemoj se brinuti, ja u prvoj trudnoći isto nisam išla često na wc, ono normalno kao i kad nisi trudan, ali sad mišići slabiji, moram stalno, kad kihnem meni pobjegne...
    A što se tiče pokreta, osjetit ćeš pomalo, ja sam u prvoj trudnoći tek oko 20. tog tt osjetila bebu, znači taman bila ušla u šesti mj trudnoće...
    😘😘😘😘
    Maya dobrodošla!! 🤗🤗

Lunale
    25. Srpanj 2017. 16:24

Dalmatinka, to ti je normalno. Nemos svaki dan isto :) malo ces piskit pa malo neces, bebu na dane osjetit a onda vise dana ne i tako svasta nesto. Dobro je tvoja cura :) 
    Maya, dobrodosla. Pridruzi nam se na fejsu ako hoces, tamo smo aktivnije. 
    Nina, cestitam na curi! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.