Ja stvarno mislim da treba jesti sve sto te tijelo traži u normalnim granicama, jer i ove neke zabrane su tu u smislu "nemojte ih jest svaki dan", ja sam se susrela sa razno raznim slučajevima također.. mislim da googlanje moze samo dovesti do zbunjenosti.
Ja se vodim onim ok ne moram bas ic jest sushi, toliko izdržat mogu, ali ako me tijelo traži kavu,Colu ili sl.cu si priuštit…
Svi smo jedinka za sebe i treba se ponašati kako nam tijelo govori…
E da sto se tiče čajevca ja sam bas pitala gin jer sam isto dobila gljivice pa mi je rekla rade ne, jer nije istraženo kako to djeluje, opcenito ta ulja. Ako je propisan Canesten čemu filozofirati, ukoliko ne pase pitati gin za neke zamjenske vaginalete i gotovo…
Meni se moja gin konacno danas javila i rekla sam joj da sam prekinula terapiju macmirorom( vag) zbog iscjetka jer mi je napravio horor..navukla gnjivice koje nisam imala i isto rekla ne cajevac nego canesten koji sam i uzela..
Ja stvarno mislim da treba jesti sve sto te tijelo traži u normalnim granicama, jer i ove neke zabrane su tu u smislu "nemojte ih jest svaki dan", ja sam se susrela sa razno raznim slučajevima također.. mislim da googlanje moze samo dovesti do zbunjenosti.
Ja se vodim onim ok ne moram bas ic jest sushi, toliko izdržat mogu, ali ako me tijelo traži kavu,Colu ili sl.cu si priuštit…
Svi smo jedinka za sebe i treba se ponašati kako nam tijelo govori…
E da sto se tiče čajevca ja sam bas pitala gin jer sam isto dobila gljivice pa mi je rekla rade ne, jer nije istraženo kako to djeluje, opcenito ta ulja. Ako je propisan Canesten čemu filozofirati, ukoliko ne pase pitati gin za neke zamjenske vaginalete i gotovo…
Sushi je sirov zato nije dobar. Inace sirovo nije dobro u trudnoci. Al to je normalno i logicno..Nije bablja pprica ka pola stvari kojima nam pune glavu
Curke samo da se javim, nakon granicnog probira odlucila sam se na harmony koji je dosao nakon tri radna dana i pokazao da stize zdrava curica! Imam 31 godinu i ovo mi se ucinilo puno boljim rjesenjem od amnio.
Curke samo da se javim, nakon granicnog probira odlucila sam se na harmony koji je dosao nakon tri radna dana i pokazao da stize zdrava curica! Imam 31 godinu i ovo mi se ucinilo puno boljim rjesenjem od amnio.
Slazen se.
Cestitan na curiciiii😊
Mislin da ce na zimu prevladavat curice 😍
da li je tko radio anomaly scan kod Podobnika i da li se ispati s obzirom da je najskuplji, kako ste zadovoljne ?
cestitam na curkici😊😊😍
da li je tko radio anomaly scan kod Podobnika i da li se ispati s obzirom da je najskuplji, kako ste zadovoljne ?
Ja, isplati se u potpunosti. Kod njih sam radila i nifty, ultrazvuk im je cudo. Sa 11tt su me gledali preko trbuha i sv se vidjelo kao naslikano. Jako ljubazni, profesionalni ali uzv je mislim najbolji u hrv.
Lady cestitam i ja na curki 😊😊🤗
Nesto mi steka pa je ispalo gore krivo,samo citirano bez mog odgovora.
Lady čestitam na curici! Ja sam još pod dojmom, jučer sam bila na 4D i saznali smo spol napokon, isto curica
Cijelo vrijeme se micala i radila rukicama pa su nam slike malo mutne i smješne, ali ima i par dobrih..sve je u redu, lijepo raste, ali je jako aktivna, čak je u jednom trenutku prekrižila noge, pa se nasmijala. Ugalvnom jako lijep osjećaj sve to gledati na ekranu s dragim..Kupila sam taj 4D preko ponude dana i za tih 250kn se isplati vidjeti svoju bebicu na nekih pola sata, doktor mi je pokazivao čak i organe, srce, pa smo mjerili glavicu i još i nekoliko slikica i video dobili na usb-u. Jedino eto što je jako aktivna pa su nam smješne slikice.. Ali još sam pod dojmom, ne mogu radit na poslu, ništa kolko razmišljam o svojoj maloj frajerici
. Kako ste vi danas cure?
Sortiraj odgovore
Najstariji