Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Larica
    22. Srpanj 2017. 22:26

Meni je soc gin nudio nifty "ako ga možemo platiti" i to sam odbila. I upisao je da sam odbila, ostalo mi nije ni nudio. Za kombinirani probir sam i ja čitala da je neodređen pa ni to neću raditi. Privatno gde idem nam je dr rekla da razmislimo da li želimo prenatalnu dijagnostiku u vidu tih testova koji se plaćaju. A ovo redovno što rade uzv-om ćemo raditi. Mislim da svaka od nas ima prava da odluči želi li to raditi ili ne, ali i da je jako nepravedno što to toliko košta da ga stvarno neko ne može platiti a želeo bi.

22. Srpanj 2017. 22:56

Larica

Meni je soc gin nudio nifty "ako ga možemo platiti" i to sam odbila. I upisao je da sam odbila, ostalo mi nije ni nudio. Za kombinirani probir sam i ja čitala da je neodređen pa ni to neću raditi. Privatno gde idem nam je dr rekla da razmislimo da li želimo prenatalnu dijagnostiku u vidu tih testova koji se plaćaju. A ovo redovno što rade uzv-om ćemo raditi. Mislim da svaka od nas ima prava da odluči želi li to raditi ili ne, ali i da je jako nepravedno što to toliko košta da ga stvarno neko ne može platiti a želeo bi.

Larica

Ja ne smatram da je nepravedno...oni su sigurno ulozili ogromnu lovu da sve to osmisle i na koncu ostvare.. na tebi je imas li para da to priustis il ne... to je ipak nesto sta je izborno... zelila bi i ja jahtu, nije fer sta toliko kosta 😂 salin se naravno.. 
    Nekom kome je to bitno ce sigurno skupit pare..
     A s godinama ce sigurno i padat cijena..

Nina Leonita
    23. Srpanj 2017. 00:24

Čitam da neke od vas imaju trudničke knjižice, meni sestra rekla da se to više ne daje.. ništa ne kužim..

23. Srpanj 2017. 05:39

ninaleonita86

Čitam da neke od vas imaju trudničke knjižice, meni sestra rekla da se to više ne daje.. ništa ne kužim..

Ja iman al san cula da to ide kompjuterski tako da ce bolnica svakako dobit uvid u tvoju trudnocu

ikyri
    23. Srpanj 2017. 07:41

Dalmatinka

ninaleonita86

Ja iman al san cula da to ide kompjuterski tako da ce bolnica svakako dobit uvid u tvoju trudnocu

U kojem to gradu ide kompjuterski? Meni je ovo prvi glas.

ikyri
    23. Srpanj 2017. 07:52

LittleOne

Slazem se s dalmatinkom. Inace za sve probleme dolje kapnem cajevac na gacice il ulozak i ostavim preko noci. To za gljivice. Jednom sam se porezala dok sam se brijala i onda sam tak kapnula kantarion. To ovako prirodno sto znam

Bila sam na antibiotiku i upala mi se pogoršala. Probala sam s čajevcem i stvarno je super ali sam nakon toga čitala da čajevac nije dobar u trudnoći ni kod doljilja. Nije mi jasno dali misle za inhalaciju ili kako ali treba bit oprezan pri korištenju.
    Ako se previše informiram ispada da ništa nesmijem ni jest ni pit, nesmijem ni puder ni šminku stavit, ni farbat kosu itd... U prvoj trudnoći nisam farbala kosu niti jela tunu ni feta sir... sam bila jako pažljiva a sad već vidim da popuštam. Kako vi stojite po tom pitanju? Dali se informirate o svemu šta konzumirate? Da li ste smanjile s kavom itd? Ja u prošloj trudnoći jedino kavu nisam mogla pustit i pila sam i po više šalica na dan, rekli su da beba može imat manju porođajnu težinu a moja je curka imala 4100g tko zna kolika bila bez kave :)

Lunale
    23. Srpanj 2017. 08:46

Ja sam u prvoj trudnoci sve jela, u drugoj doslovno na sve pazila (odredjena riba, pastete, prsut, jsja u toplom sendvicu, salate a posebno zelena, cimet itd, sve sam izbjegavala), u ovoj trecoj trudnoci tamanim sve redom! Sve sta twinsi pozele, twinsi dobiju 😂 

MamaTroje
    23. Srpanj 2017. 12:51

Tuna ima dosta žive pa ju je dobro izbjegavati. Za feta sir nemam pojma zašto ne jesti. Ja se informiram o svemu. Nema mi smisla zabiti glavu u pijesak kao noj i čekati što će biti.

23. Srpanj 2017. 12:54

ikyri

Dalmatinka

ninaleonita86

U kojem to gradu ide kompjuterski? Meni je ovo prvi glas.

Ma imas svuda..moja soc gin isto ne daje trudnicke knjizice

23. Srpanj 2017. 12:59

Lunale

Ja sam u prvoj trudnoci sve jela, u drugoj doslovno na sve pazila (odredjena riba, pastete, prsut, jsja u toplom sendvicu, salate a posebno zelena, cimet itd, sve sam izbjegavala), u ovoj trecoj trudnoci tamanim sve redom! Sve sta twinsi pozele, twinsi dobiju 😂

Tako i triba 😁 ja isto 😂 ova modernizacija mi ide na zivce...najbolje da se priselimo na selo di mozemo udisat svjez zrak i da jedemo samo ono sta uberemo iz vrta....po mogucnosti da napravimo 3 uzv u trudnoci ii da ni slucajno liti ne idemo na more..jer dite moze pocrnit od sunca 😂😂😂 trššš 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.