Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    08. Siječanj 2016. 23:26

Lady, moj malac je bio u jastuku do svoja 2 tjedna. Muz i ja smo se bojali drugacije ga nosati i drzati. Onda je dosla moja mama, odmah ga iz jastuka izvadila i sve s njim radila bez jastuka pa smo se i muz i ja okurazili na isto. Od tada ga nismo u jastuk stavljali. Ako vama odgovara da je u jastuku ne vidim razlog zasto ne bi bilo ok. Na pocetku je malac spavao u jastuku u kolicima, onda bez jastuka u kolicima, a sa nekih mjesec dana smo ga poceli stavljat u krevetic i do sada spava u njemu, ali samo po noci.

MaliV
    09. Siječanj 2016. 09:26

Jutro svima... Iza nas malo burnija noc, pa je mama zombi sa salicom kave... 😴

Mi nemamo jastuk, ali znam ga swaddlat (kak se to ono kaze na hrv?) i isto mi ga je lakse tako drzati, a i ljepse zaspi...

lady6
    09. Siječanj 2016. 10:03

Mery, ma nisam vise pametna kad sto stvari vezanu uz bebu ljudi rade na tisucu nacina. Da, nisu ni moji debeli pa se nadam da je ok...a i puno puta zaspi na jastuku za dojenje koji je zapravo mekan al dobro.
    Iza nas je najgorih 24 sata od kad sam rodila a i nastavlja se. Ja sam na izmaku...ona ne prestaje, samo cicu, grceve tako rjesava i hranu, odspava kojih 15min na jastuku za dojenje i opet ispocetka. Ja oka nisam sklopila, a srecom je mm doma pa mi nosi hranu u krevet. Ne znam di je problem, ne bi trebao jos biti skok, a poklopilo se sa d3 kapima sad ne znam vise. I koliko god visis na cici mlijeko slabo dolazi, sad sam jedva tri kapi stisnula da joj pomijesam sa kapima. 
    Osim toga, glava me rastura, sinusi pogotovo i grlo me pocelo i dobila zvalu koja mi pukne cim zijevnem (a hvala bogu zijevam svako malo jer sam krepana). jucer sam popila neofen. Ne znam koliko ga cesto smijem popit?  Pepita jesi se ti izljecila?  Bojim se da malu ne zarazim
    Nadam se da je ostatak imao bolju noc!

Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 10:48

MaliV, povijanje :) 
    Lady, jeste vi probali povijanje? Mozda tako duze odspava; i kad zaspe nemoj ju odmotavati. Jeste probali s kapima za izbacivanje plinova?

Anaheja
    09. Siječanj 2016. 11:36

Booooook!!

Cisto da se javim. Nikako da se stignem dokopat telefona. Od kad smo doma samo sam u pelenama, cicanju i pokusajima da napravim nesto po doma... Poluuspjesnim 
    Dragi pomaze koliko moze, a to nije bas ultra previse- ali puno znaci.

Nadam se da ostalima isto dobro ide ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.