mia učlanila sam se u grupu sad čekam da me prihvate..
tweety super za spavanje i mi smo imali borbu do ponoći,ali kad je zaspala budila se toliko da se i ne sjećam hahaha
axia ako misliš na kapi protiv grčeva, ja koristim sab simplex i kažu da se može prije svakog podoja,ali ja dajem najčešće jednom dnevno katkad dvaput,a dajem onako pred spavanac oko 19-20 sati.. a ako joj je dan sa tim prduckanjem užas onda joj dam kad vidim da ju hvata.. i obavezno vježbamo https://www.youtube.com/watch?v=ybsEHrJxTaA
kod moje ne pali ono povijanje i šuštanje, nego da ju stavim na sebe i pustim zvuk usisavača, fena i lagano se ljuljuškam sa njom i tako zaspi ili se smiri
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mm je kupio biogaia, protectis, one smiju jednom dnevno... Malo se jos grci, nadam se da ce joj pomoc... Ima tko iskustva s tim kapima?
Lady, stalno mislum na vas. Kako protjece dan, jesi bolje?
Imam pitanje za cure kojima su bebe na ad.Koju količinu dajete u obroku? Mi se ravnamo po kutiji i to je 120 ml 5 puta u 24 sata, al mi ona zadnjih par dana nakon svake bočice plače. Pedica je rekla da su možda grčići, ali se ne savija i ne grči nego samo plače. Jel još neko ima slična iskustva? Možda je opet skok?
Mrkvice, koliko si šavova imala?
axia najbolje ih je davat prije nego ih uhvate grčići, dakle grčevi su svaki dan u isto doba, nama kretalo ludilo oko 20 sati,pa bih ja dala oko 19-20.. a vježbice mojoj osobno najviše pomažu vježbice sa nogicama, dakle kad ih saviješ prema trbuščiću, zna se smiriti,ali i isprditi ko malo prase, a ja sva sretna kada to napravi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegra, na koliko ti beba jede? Dajes joj kad trazi ili imate vec neki vremenski rok?
Allegra, moj je na kombinaciji izdojenog i aptamila, a njega dajem po kutiji, nekad pojede sve, nekad ne, a skoro nakon svakog hranjenja place i trese nogicama.. Pa se smiri, malo zazmiri, i onda kao da ga je nesto ustipnuo, odjednom opet krene plakati 😢 I tako to traje nekih pola sata nakon hranjenja, nisam primjetila neku povezanost s izdojenim ili adaptiranom, nekad se grci na moje, nekad na ad, a nekad ni na jedno.
Axia i mi pijemo Biogaiu, meni se sestra kune u to, da je davala od pocetka s drugim djetetom i da nije imao grceve kasnije, dok prvi je... U svakom slucaju, ne moze skoditi. Samo ja, zlocesta mama, cesto zaboravim, pa ni ne znam za sad da li ista pomaze 😩
Cure kak su vama rukice od beba? Mojem su stalno hladne, znam da to nije kao mjerilo da li mu je stvarno hladno, ali zao mi ga.. A ne znam kako da mu ih utoplim, voli mlatarati, ne bi ih ispod dekice drzao
Ja sam pocela s Biogaiom, mislim da pomaze, ja sam joj davala izmedju obroka oko 2 popidne, al razmisljam da prebacim na navecer kao Pepita jer ju po noci muce grcici
Sortiraj odgovore
Najstariji