Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Siječanj 2016. 15:19

mia učlanila sam se u grupu sad čekam da me prihvate..
    tweety super za spavanje  i mi smo imali borbu do ponoći,ali kad je zaspala budila se toliko da se i ne sjećam hahaha
    axia ako misliš na kapi protiv grčeva, ja koristim sab simplex i kažu da se može prije svakog podoja,ali ja dajem najčešće jednom dnevno katkad dvaput,a dajem onako pred spavanac oko 19-20 sati.. a ako joj je dan sa tim prduckanjem užas onda joj dam kad vidim da ju hvata.. i obavezno vježbamo https://www.youtube.com/watch?v=ybsEHrJxTaA 
    kod moje ne pali ono povijanje i šuštanje, nego da ju stavim na sebe i pustim zvuk usisavača, fena i lagano se ljuljuškam sa njom i tako zaspi ili se smiri

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    09. Siječanj 2016. 16:06

Mm je kupio biogaia, protectis, one smiju jednom dnevno... Malo se jos grci, nadam se da ce joj pomoc... Ima tko iskustva s tim kapima?

Lady, stalno mislum na vas. Kako protjece dan, jesi bolje?

axia
    09. Siječanj 2016. 16:13

Pepita, ove vjezbice rade? Moram i to probat...

allegrazg
    09. Siječanj 2016. 16:14

Imam pitanje za cure kojima su bebe na ad.Koju količinu dajete u obroku? Mi se ravnamo po kutiji i to je 120 ml 5 puta u 24 sata, al mi ona zadnjih par dana nakon svake bočice plače. Pedica je rekla da su možda grčići, ali se ne savija i ne grči nego samo plače. Jel još neko ima slična iskustva? Možda je opet skok?
    Mrkvice, koliko si šavova imala?

Pepita2109
    09. Siječanj 2016. 16:30

axia najbolje ih je davat prije nego ih uhvate grčići, dakle grčevi su svaki dan u isto doba, nama kretalo ludilo oko 20 sati,pa bih ja dala oko 19-20.. a vježbice mojoj osobno najviše pomažu vježbice sa nogicama, dakle kad ih saviješ prema trbuščiću, zna se smiriti,ali i isprditi ko malo prase, a ja sva sretna kada to napravi 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 16:39

Allegra, na koliko ti beba jede? Dajes joj kad trazi ili imate vec neki vremenski rok?

axia
    09. Siječanj 2016. 16:42

Mi izvjezbali i sad je mir. Neznam do cega je ali suti

Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 16:42

Sorry, mislila sam vremenski razmak....

MaliV
    09. Siječanj 2016. 16:53

Allegra, moj je na kombinaciji izdojenog i aptamila, a njega dajem po kutiji, nekad pojede sve, nekad ne, a skoro nakon svakog hranjenja place i trese nogicama.. Pa se smiri, malo zazmiri, i onda kao da ga je nesto ustipnuo, odjednom opet krene plakati 😢 I tako to traje nekih pola sata nakon hranjenja, nisam primjetila neku povezanost s izdojenim ili adaptiranom, nekad se grci na moje, nekad na ad, a nekad ni na jedno.

Axia i mi pijemo Biogaiu, meni se sestra kune u to, da je davala od pocetka s drugim djetetom i da nije imao grceve kasnije, dok prvi je... U svakom slucaju, ne moze skoditi. Samo ja, zlocesta mama, cesto zaboravim, pa ni ne znam za sad da li ista pomaze 😩 

Cure kak su vama rukice od beba? Mojem su stalno hladne, znam da to nije kao mjerilo da li mu je stvarno hladno, ali zao mi ga.. A ne znam kako da mu ih utoplim, voli mlatarati, ne bi ih ispod dekice drzao

Mia007
    09. Siječanj 2016. 17:13

Ja sam pocela s Biogaiom, mislim da pomaze, ja sam joj davala izmedju obroka oko 2 popidne, al razmisljam da prebacim na navecer kao Pepita jer ju po noci muce grcici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.