Ok, sluzbeno sam usla u fazu 'ja sam losa mama' . Danas je jako nesretna, ne spava uopce. Sad ju mm nanasa, ali place (mala, ne mm iako je i on na rubu). Sreca u nesreci je sto mlijeka ima sve vise. Sreca za nju.
Axia i Lady, drzite se drage ..da ste lose majke ne biste sada razbijale glavu s tim, niti bi vas brigalo sta bebice placu..sve se mi trudimo najbolje sta mozemo i bebice sigurno osjecaju tu ljubav..svakoj bebici je njena mama najbolja na svitu..na zalost Bog nam nije da mogucnost da ih svojom ljubavi, voljom i zeljom uvik mozemo utjesit, ali kroz brigu se sve vise zaljubljujemo u nase strucice ..i mislim da vise zapravo nas bole njihove suze, nego sta njih muce tegobe hehe..tesko ih je tako gledat, al ne smimo sebe krivit dokle god se trudimo najbolje sta mozemo..a ako nekad i nemamo vise snage i damo bebicu dragom da je pokusa smirit, to isto nije iz nebrige, nego jednostavno ljudi smo i imamo svoja ogranicenja..tako da..samo se trudite i volite najbolje sta mozete i bebice ce nam to vratit
..i svi teski dani ipak prodju hehe
07.12.2015. A <3
Curke, Tweety je to jako lijepo napisala. Ne pričajte gluposti. Ponekad se možeš na glavu postaviti pa ništa ne pomaže 😖
Danas je i moj extra plačljiv i nervozan, a inače ne plače i vrlo je staložena beba. Koliko to beba može biti. Jel danas južina?
Mom ponekad pomaže položaj aviona, ponekad nunanje na meni (nogice ko žabica, glavica u cike) ili povijanje pa cikenje (da ne mlatara uokolo), a ponekad neka muzika s youtube-a, ili ššš na uho... Uvijek novi izum...
Bok mamice 😊 ovo je moje prvo javljanje na ovoj temi 😐 pokušala sam u par navrata pročitati sve sto ste napisale ali vi to brzinom munje! Nema šanse vas pratiti 😅
Ja sam mislila da su moje brige nesto posebno ali čini mi se da nas sve muci isto. Odmah mi je lakše jer sam se oko nekih stvari bas zabrinula. Npr bljuckanje 😏 ona doslovno od jednog do drugog podoja ne prestane bljuckati! Sve je ok dok je na meni, tako moze fino spavati, ali čim je probam staviti u krevet probudi se i počne joj se dizati.
Ovo nam je prvi tjedan da smo same tako da ja ne stizem nista, pa ni jesti! Cijeli dan je na meni 😳 imamo sreće sto noću spava u krevetiću i to po 5 i vise sati. I noću puno manje bljucka, valjda jer miruje...
Vjerojatno ste vi vec sve teme pretresle pa se unaprijed ispričavam sto cu vjerojatno pitati ista pitanja. Zanima me da li vaše bebe imaju osip po obrazima i jeste li to s čim mazale? Njoj se pojavilo prije nekih tjedan dana.
Inače danas nam je tocno mjesec dana ❤️
Tweety je bas lijepo napisala i nadam se, utjesila vas.. Ja nemam nista za dodati, osim da smo sve tu za vas, drzite se i to ce proci, ne moze trajati zauvijek
Pinky slikica je secer 😍
Evo i ja ulovila malo vremena,pa reko da se javim.
Tyna, kakva je situacija dolje sa šavovima?Ja konačno danas uspjela sjediti iako me još zateže...
Mrkvice, kako je bilo na pregledu?
Mi isto dobili plivit d3 kapi i sve me strah davati joj zbog grčeva, jer mi i tak u zadnjih par dana ima grčiće, pa se neutješno plače.Neki dan je toliko grčevito plakala i vrištala da je ostala bez daha, smrzla sam se od straha...
juicy,to po obrazima je meni pedijatrica rekla nicim ne mazati,ali ja jesam-melemom.proslo mu je za tjedan dana..
alegra, meni su svi vanjski savovi ispali,ali me steze kad sjednem..unutarnji se jos drze..vise me boli pod vecer nego po danu..
ja sam danas odustala.tolko me disa boljela da sam se morala izdojiti.mali je spavao u komadu od 12 do 4. U autu naravno,sise su mi eksplodirati htjele.
Sortiraj odgovore
Najstariji