Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 11:36

Sad je ona nervozna jer je boli i jer je nenaspavana. 
    Nisam ni ja sa mojim malcem znala i kuzila dok mu nismo poceli davati sab simplex. I s njim je imao grceve, ali puno manje. Bar je mogao spavati jer bi barem dio plinova izbacio. One najgore, kad smo mu culi crijeva kako rade, ni sab nije pomagao, ali s njim je barem malo bio oslobodjen grcica tokom dana

Pinkypik
    09. Siječanj 2016. 11:46

Jutro cure! 😃
    Mi smo se lijepo naspavali. Mislim da je svladao noć-dan, samo papamo po noći i natrag i košaru. Presvučem ga 1x u mraku, jedva pogodim 😄
    Lady, nemoj joj danas dati d3 pa vidi...može biti da su joj već postojeći grčevi gori od toga 😥 Tako je nama bilo. Bar mislim. 2 dana sam mu dala i ne dam više. Jučer smo dali Oleovit i nema problema,samo njegovi lagani uobičajeni grčevi.
    Provjeri jel smiješ Neofen...Ja znam da smijem maksimalno 4 Lupoceta od 500mg. 
    MaliV,ja sam swaddle stalno upotrebljavala ko dekicu,a samo par puta za umatanje. On stalno vadi rukice van jer spava s rukama gore, sav opušten. 😄

Pinkypik
    09. Siječanj 2016. 11:49

E,da...bili smo na 1. pregledu i nije ni pogledala kukove. A ja zaboravila pitati! Kad se to gleda i kad se ide na uzv kukova? Kako da se naručimo i gdje?

Naanaa2
    09. Siječanj 2016. 11:55

Pinky, nama je pedijatrica dala uputnicu za uzv kukova i mozga. A isli smo sa 6 tjedana. Sad je to vjerojatno od prakse do prakse cim vam pedica nije nista spomenula

lady6
    09. Siječanj 2016. 12:00

Patronazna mi je rekla da.smijem neofen,sad ne znam....jednog sam popila od 400. 
    Mi smo dobili uputnicu uz uzv kukova i ped je.rekla do 3.mj.da se napravi...naravno da su mi u klaicevoj dali termin tek 8.3. tak da cu probat jos na salatu ak ne onda privat. U poliklinici Sunce je 300kn.

lady6
    09. Siječanj 2016. 12:02

Pinky, danas sam vec dala, onda sutra necu...pa cu u pon kupiti Oleovitove. I ja mislim da su pojacale postojece

• Mery0303
    09. Siječanj 2016. 12:03

Lady hvala sto si spomenula d3 zaboravila bi ih maloj dati. . Ne dajem joj ih redovito nikako da ih uvrstim u raspored. Svako malo zaboravim na njih. 
    Bitno da na klokanicu ne zaboravim doći :-p
    Nama je isto pedijatrica dala uputnicu i naručila nas. Zovi pa provjeri sa svojom..

Pepita2109
    09. Siječanj 2016. 12:18

Pozdrav drage moje,
     Prošla je naša prva noć da smo bile kao same, došla mi je svekrva,ali se nije petljala u ništa, bila ona do kasno u selu kod susjede,a tijekom noći sam ionako ja oko male kad dragi ima dlakavu sisu hahah (tako on kaže njoj dao bi ti sisu ali je dlakava, nije do toga što nema mlijeka hahah )

Kako je spavala sinoć nemam pojma, jer sam se fino naspavala,mislim budila se dosta,ali eto nije mi smetalo hahah

Lady popila sam lupocet i dan poslije kao da ništa nije bilo..

Mi smo ju pokušali povijati za spavanje ali ona poludi, navikla je da je ništa ne sputava...
    također moja malena spava u jastuku za nošenje ali samo u kolicima jer ju ljepše ušuškam..
    Moja više baš i nema nešto onih grčenja i vrištenja (kuc kuc), sad da li je do čaja, sab simplex kapi i vježbanja ili nam jednostavno pravi grčevi tek slijede.. pijemo d3 od oleovita i nema nikakvih nuspojava

Meni je sestra od pedice rekla da je prvi slobodan termin 15,02. ali da je kasno to,pa da moramo privatno -_-  mislim najbolje da na dan poroda žene zovu i naručuju bebice xD

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    09. Siječanj 2016. 12:20

Cure, jel namjerava itko nositi svoju bebu u elastičnoj marami? Ako da, kad bi bilo najranije moguće ju nositi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.