Dobro jutro svima...
Mi smo jako lijepo spavali, zaspao oko ponoci, probudio se u 4.20 i opet u pola 8, sad isto spavucka i suncamo se malo kod prozora
Axia ja mislim da nije rano za jedan kraci shopping,uzivaje ☺️ A mislim da cemo i mi danas 5 minuta malo prosetati po terasi za prvi put.. Samo da udahne malo zraka... Makar ne znam u sta da ga obucem, ja blesava kupila dva plisana odijelca 56, za jednog znam da je mali, a drugog cemo probati danas pa app 😁
Mrkvice kako je vama prosla noc? Jel se odmorila napokon?
Axia ja je natvom mjestu nebi vodila u shopping centre.. neznam nisam ni svoju jos a ima dva mjeseca. Cak nam je i pedica rekla da to bas nije pametno radi prehlada i gripe u ovo vrijeme..
MaliV oko. 23.30 je zaspala i spavala do 5.30.. onda je jela i spavale smo od 6.30 do 10.. uspjela sam se naspavati a mislim da je i ona napokon. Siroce malo napokon odspavala..
Mene danas ceka pregled kod ginica popodne, najradije nebi isla strah me a moram znam. Ha nista upozoriti cu ga pa cemo vidjeti..
MaliV nece mu nista biti i ako ga dobro zamotanog u dekicu izneses, samo mu kapicu obavezno stavi.
Wooow nema me jedan dan i opet puno za čitanje što je dobro da ne pamtim kao zlatna ribica, pogotovo kad post pišem već pola sata i više hahahah
Tweety88 lijepo što si ponovno sa nama, nadam se da su suze sada kao i depresija iza tebe, bila sam i ja u laganoj depresiji još u bolnici... eto bile u istoj bolnici, u isto vrijeme, i nismo se upoznale heh
Strujanje u sisama/ nadolazak mlijeka imam najčešće kada je ona gladna, prije nego se probudi i tako to, ili kad sisa, pa mi i iz druge curi hahah, ali inače su kao da su prazne stalno
Lady moraš davati 2-3 dana da vidiš da li je od kapi, ja svojoj dajem oleovit danas treći dan i nema nikakvih grčeva (kuc kuc),ali ja joj dajem i sab simplex i pijem litru čaja onog šta je mama preporučila
e da mama ako vidiš ovo pitanjce kad su žlice u pitanju stavljaju se velike ili male? ja stavljam velike pa ne znam da li griješim, jer me svekrva prekorila da je to previše da sigurno ide mala žličica..
I da sretaaan rođendaaan :)
Pinky opaaa pa to je super dobitak
meni je sad tako žao što si nisam maramu za nošenje kupila prije jer bi mi dobro došla sad za koji dan hehe
jedem pa skoro sve, ne namjerno nego jednostavno mi se neke stvari ne jedu
iskreno više se ne sjećam koje su se teme vrtile ovdje, fakat sam zaboravna..
Mrkvice moja je takva bila stalno tokom dana, ali kod vas su bar noći ok, kod nas ni to nije bilo,a ta nervoza od umora njenog joooj pogađalo me jako..
Mi smo jučer spavali od 14 pa skoro do 20 sati i to sam ju na kraju na silu budila i to jedva, pa sam ju jedva držala budnom do 21:50, na kraju sredile za spavanac i napapila se zaspala oko 22:30 i spavala do skoro 1.. pa opet papila pa se budila u 3, onda u 4, i onda u 8, sada opet zeza hoće neće spavati,ali ok..
Sinoć smo se mm i ja podružili prvi put nakon skoro 2 mj
i bilo je super, malo je bilo nelagodno,ali želja je bila veća hahah, čak smo se zanijeli pa obavili to rikverc metodom uh uh.. sljedeći put moramo biti pametniji..
Curke jeste razmišljale o kontracepciji, ja baš jesam eto danas onako dosta ne znam šta ću na kondome sam alergična, kontracepcijske ne smijem jer dojim a sigurno neću prestati radi toga, preostaje mi spirala,ali veeelika je mogućnost da mi je moj ginekolog neće htjeti staviti...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama, sretan ti rodjendan i cestitam na maloj struci, od srca
Mrkvice, sretno kod ginica danas i javi kako je proslo ..ja se jos nisan narucila, vise zbog linosti, nego zbog straha hehe..al nisan jos ni isprobavala aktivnosti s mm pa ne znan kakav je sad dole osjecaj hahah..mislin da cu prvo dat ginicki da baci oko jel dobro sve sraslo pa onda dragom haha
Sta se tice setnji sa strucama..kod nas je jucer bio bas suncan i vedar dan tako da smo mi prosetali dobru setnjicu uru vrimena uz more hehe..a tako smo vec jednom napravili kad je imao 12 dana ..nije bilo nikakvih posljedica..a i inace mi svaki dan s njim idemo kod bake, doduse s autom, ali izlazio je na kratko po svakakvom vrimenu
..a u shopping centru jos nije bio pa ne znan sta bi rekla za to..
Inace, nama je noc bila duga hehe..odspava je u komadu samo od 3 do 5 ipo, ostalo sve plac, zaspe, probudi se za najvise po ure..ili je budan po uru..tako da san i ja bila zombi..jedva san cekala jutro hehe..sad pijen kavu, a on mi spava na ruci, ne smin ga spustit jer se budi i place..al mislin da cu morat pokusat sad jer me ceka sudje i ostali nered za sredjivat haha..
Samo jos sta se tice d3 kapi..jucer smo prvi put mu dali, plivit..nije se mrstio kad je popio, niti kasnije plaka pa se nadan da nece bit grcica zbog njih..
Sad mi drzite fige da se maci ne probudi kad ga spustin i onda mi slijedi izdajanje pa sredjivanje stana hehe..
Ugodan dan svima zelim
07.12.2015. A <3
Evo, bili smo samo do hzzo-a rijesit zdravstvenu. Soping je obavio tata... Sad aam opet mama duda, nema sanse smirit ju, samo place ako nije na cici.
Ima tko ideju kako tome stat na kraj?
Pepita, bas steta sta se nismo upoznale ..al eto depresija je sve kriva haha..tj nedostatak vrimena za klokanicu
..di si ti lezala? Kad me dovozilo u sobu iza poroda, ja bas promislila "zamisli da me stave s Pepitom u sobu" hehe..ja san bila na drugom katu, soba br 6
P.S Maci se nije probudio kad san ga spustila, a ja umisto da obavljan nesto, vracan se na klokanicu..ccc
07.12.2015. A <3
Tweety ja sam bila soba 8, bile smo jakooo blizu hehe,ali eto i da smo znale ne bi nas pustile u hodnik, a kako si to jutro kad su me odlučili poroditi napisala da imaš trudove, ja u boksu gledala okolo hoću li vidjet da izlaziš iz kojeg hahahah
i naše noći su inače kao i tvoje, a o danima i da ne pričam hahaha, jučer me iznenadila i sinoć,a eto nastavlja se i danas još spava, ništa mi se ne da vrijeme je bezveze pa se i ja tako osjećam hehe
🙏👸👸🙏❤️
axia to je dobro pitanje, i moja malena je tako dosta dugo, sada joj ne treba sisa, ali mora biti na rukama, samo što ja se borim sa njom, spustit ću je 20 puta i dignuti ak treba na kraju popusti hahah
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji