Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    08. Siječanj 2016. 13:04

Hej okruglice i male mrvice 😊
    Ok,mi smo očito najdeblja beba tu...što je najbolje baš se izdužio pa nije buco..osim što ima podbradak 😄  
    I gubi kosicu...Sad dobivam bebu ćelavicu. Nisam takvu iz bolnice donijela! 😂 
    Inače patronažna kaže da je jedina beba u kvartu...hmmm grozno
    Mama@, sretan ti rođendan i čestitke na dugo očekivanom paketiću! 🎆🎉🎊
    MaliV, baš ti hvala na prijavi 😉 Vidiš da si postala neuračunljiva! 😜
    Pepita, mene sve trta parkiranja fićeka..zbog trbuha. Nekako mi je još ružan i osjetljiva mi je tu koža. Kad se uopće "parkira" poslije carskog? Uh...😏
    Mrkvice,tvoja curka super spava po noći! Da bar moj nije gladan svaka 3 sata. Iako mi je ok stvarno...naspavamo se on i ja. Tatica malo manje ha ha 😁
    Mi isto nismo još bili u dućanu...jučer je bila na tv-u reportaža o gripi koja stiže...šugava zima!  😖

lady6
    08. Siječanj 2016. 13:33

Naravno da kad sam krenula pisati, pola zaboravila....
    MaliV, super za prospavanu noc, bas mi je drago
    Mrkvice, sretno danas! Javi kako je proslo. Jeste ono ti i Lillany rjesavale pristice s vrata i ljustenje s obrva? Kako? Sad nas je to copilo.
    Pepita, buffy, suosjecam...moja se ne skida s cice...a i grceve rjesava na cici pa ju cupa i vuce i uopce se ne najede i opet nisam spavala cijelu noc...a ona je na meni naravno...na izmaku sam..ne stignem nista i krepana sam i evo opet se jadam i zalim ovdje

lady6
    08. Siječanj 2016. 13:35

Tweety, ni moja se ne mrsti na njih i danas nam je drugi dan pa cemo vidjeti. Koliko kapi dajes?

Tweety88
    08. Siječanj 2016. 14:51

Lady, mislila san dat 3 kapi, ali slucajno san kapnila 4 hehe..pomisala s mlikom i dala mu na zlicicu prije papanja 

07.12.2015. A <3

MaliV
    08. Siječanj 2016. 14:56

Pinky 😂😘

Mrkvice sretno danas 😉

Lady bas mi je zao da si izmorena, draga.. 😕 Nemam neki pametan savjet, ali nadam se da ces se uskoro odmoriti i nekako napuniti baterije... Drzi se i ako pomaze, jadaj nam se tu cijeli dan ako treba ❤️

Mama, sretan rockas 🎉🌟🎉❤️

Pepita, svaka cast na parkiranju 😄👍🏼 Ja kod nas ne vidim taj dogadjaj u blizoj buducnosti, makar me sinoc muz u prolazu lupio po guzici, sto sam shvatila kao kompliment 😂Pogotovo jer sam nosila prati izdajalicu sa sisama na van, a majica mokra do pupka 😄 Kad smo kod toga.. Cure jel vi smrdite? 😂 Znaci ja smrdim, u najmanju ruku, kao ekipa baustelaca i ne moze se to ni oprati, a dezic izbjegavam zbog izdajanja... Makar sumnjam da bi pomogao 😝 znam da je to sve prirodno, hormoni, feromoni, vamo, tamo, ali brate mili, pa ja neznam kako mm pored mene zivi. A malac uziva, kad ga hranim na bocicu, uvijek nos turne sto blize pazuhu 😄

Mrkvica2
    08. Siječanj 2016. 14:57

Mi otpocetka pijemo 4 d3 i okej je. Tako nam je pedica rekla da dajemo. 

Lady obrve istrljati trljacicom dokju kupas i to se razmoci, a vrat i sve ostale kobase sudocrem ili pavloviceva. I naravno cistiti svaki dan, liceko isto nastavi mazati kremicom.

Evo mi na putu prema ginicu uh uh

Mrkvica2
    08. Siječanj 2016. 14:59

MaliV obavezno se svaki dan tusiram jer bi inace bio kaos, znojim se ko prasica uzas. Dezoc koristim i sve ostalo kao i prije i nr smeta joj.. samo ne mazem sise mlijekom xa tijelo..

MaliV
    08. Siječanj 2016. 15:05

I ja svaki dan, cak dva puta uglavnom, ali ni ne izadjem iz tusa, a vec se "cujem"... 🙊 😂 Al ajde, vec sam se pomirila da je tako posto izbjegavam dezic... Kad cemo ici medju ljude, staviti cu ga 😄 Sretno na pregledu 😘

Tweety88
    08. Siječanj 2016. 15:37

MaliV, bas san se nasmijala tvom opisu sa sisama i mokrom majcom hahah..mene moj nekidan pitao kad cemo se smit podruzit hehe..a ja se osjecan ka krava muzara da oprostite hahaha..ne znan odakle mu volja kad me vidi ovakvu ..al bice jadan racuna bolje ista nego nista hahah 

07.12.2015. A <3

Pinkypik
    08. Siječanj 2016. 15:43

MaliV, ja koristim neki zeleni od biobaze i dobar je a malcu ne smeta. Nije protiv znojenja al da ga ne stavim mislim da bi i ja bila čistokrvni bauštelac 😂
    Mrkvice, sretno! 😵
    Lady, drži se,nema tu recepta. Lakše je izdržati ako imaš nečiju pomoć... 
    Moj malac ima svaki dan "fazu" kad ja dobim "frazu". Oko 1, 2 i onda opet navečer oko 1, 11. To su glad, pa cikenje, pa grčevi i bljuckanje i nervoza naravno i tako što puta u krug da više ne znam jel hoće cicu ili se podriguje ili će bljucnuti,kakati, što li.. I to tako traje sat, dva...dok se već i umor ne pomiješa a ja poludim već od očaja (danas i mm skupa samnom). I tako 2x dnevno ko urica točan. 😖 Onda opet papa i zaspe bez podrigivanja i mir božji.
    A najede se i sve izbljuca i onda bi opet jeo. Ne kužim ga. Ne mogu mu ni promijeniti mokri bodić jer se od mrdanja izbljuca još više. 
    Kako to zaustaviti?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.