Dobro vecer svima. Dok sam sve procitala zaboravila tko gdje i sto...🙈
Twety bas lijepo sroceno.
Sve ce doci na svoje cure.. Treba malo vremena da se uskladimo s nasim bebicama.ipak je to velika promjena i za njih i za nas...Najbitnije od svega je ostati smirena!
Vidim ovdje uglavnom cicoljubci.
I moj u fazama nervoze ocajnicki vapi za cicom a onda do u nedogled bljuca. To oni imaju jak refleks sisanja pogotovo dok su mali, a to ih umiruje.Tu bi duda mogla odraditi dio posla ako ju prihvati. Moj nece pa nece. Danas uspjela mu uvaljat dudu na jedno 5 min.i u tome zaspao....
Vagali se danas i dobio je 520gr. Ja zadovoljna!😊
Ima na yotubu video kako umiriti bebu za 5sec. Mi probali i stvar radi...bar nama. 😊 A kad krenu pravi grcevi i vristanje probat cemo povijanje sa sustanjem. 😀
I pola toga zaboravila....i ovako sam se dosta raspisala....
Mrkvica kak je proslo kod ginica? Jel sve na svom mjestu???😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Pinky i moj je trbuh još ružan,ali ako ću čekati da se proljepša tko zna možda prođe godina hahaha
i meni je jedan dio trbuha osjetljiv.. a kad se parkira nemam pojma, ja sam samo čekala da prestanem krvariti, mm i ja se ionako hvatamo po kući već dva tjedna kao neki tinejeđeri hahah
MaliV hahaha tako i mene muž svako malo po dupetu,ali sam i ja njega onako kako Izet radi hahahah
Mislim da jedino smrdimo same sebi, moj muž me šnjofa kao pas hahaha...
Tweety ne vidim razlog zašto mu ne bi bila privlačna, pa mama si njegovog djeteta, to ti je njima dodatni poticaj, bar mome
Lady diši duboko, moja mala je slična tvojoj rijetko me iznenadi dužim spavanjem pa se zabrinem, ali ne dam se da me to ubije, i ja sam bila beba i bila sam gora nego ova moja pa je moja mama preživjela sa mnom i još 7 puta, proći će sve to i reći ćemo nije bilo strašno...
I cure niste loše mame,neću da vas čujem da to govorite sve ste divne i savršene takve kakve jeste, volite ih i uz njih ste to je najbitnije, proći će sve to i doći će pubertet uhh mene više toga strah hahahah tad ću plakati tweety je sve lijepo objasnila
moj muž je rekao našoj kćeri da uživa u mojim sisama dok može jer će mu ih brzo vratiti hahah tj rekao je te sise su moje ja sam ti ih samo posudio hahahaha
juicy meni je muž doma pa ništa ne stignem, dobro šta samo moj muž ništa ne radi po kući
mi smo danas sami cijeli dan i cijelu noć biti će to first girls night yeeeeaaah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Axia i Lady.... u vašim postovima najviše pronalazim samu sebe prije 2 mjeseca.... to.čno znam kroz što prolazite i kako se osjećate, iako je moj malac na ad-u. Mm kaže da nešto najgore i najtužnije što je vidio u životu je da ja sjedim, držim maloga, on plače, a moje suze padaju na njega. I mislio je da će tako uvijek biti, da će tako biti svaki dan. Iskreno, mislila sam i ja. Moj mali je imao užasne grčeve za koje sam bila uvjerena da nikada, ali ama baš nikada neće proći. Bilo je dana kada mu dragi Bog nije mogao udovoljiti. Što god ja radila nije prestajao plakati. I stalno sam vrtila misao po glavi "ja sam loša mama" i "što je moj sin skrivio kad je mene dobio za mamu". Onda sam se jedan dan pojadala curama na "svojoj" temi ovdje na Klokanici, pa svojoj mami. Cure su me utješile i smirile, a mama me prvo oprala da kako mi takvo što može uopće pasti na pamet, a onda kad je završila sa svojim predavanjem me i smirila i rekla mi samo jednu stvar- sve će ovo proći, doći će druge stvari, ali sve će se isplatiti. Onda sam ja mantrala sama sebi "sve će proći sve će proći sve će proći" i tako smo gurali malac i ja iz dana u dan, i malo po malo je sve počelo sjedati na svoje mjesto, a da ja, sad kad razmišljam, ni ne znam kako i kada se sve posložilo. I sad imamo divljih dana (kao npr danas, valjda je do južine), ali u cijeloj toj nervozi i umoru kad moj mali miš mene pogleda i nasmiješi mi se zaboravim na sve. Taj iskreni osmjeh mi da snage i živaca da preživimo još jednu turu tuljenja i cendranja.
Cure, vas dvije ste NAJBOLJE mame svojim bebačima. Nitko im ne može biti bolji jer vas dvije dajete sve od sebe kako bi oni bili siti, presvučeni, čisti, zadovoljni... Ponekad se možda čini da u tome ne uspijevate, ali vaše bebe osjete svu tu silnu ljubav i brigu koju im dajete i osjećate prema njima.
NAJBOLJE STE MAME!!!
SVE OVO ĆE PROĆI I SVE ĆE ISPLATITI!!!
Slažem se s Naanaa... baš je to jako lijepo opisala. I stvarno se čini da taj period nikada neće proći. Ja mogu mirne duše reći da mi je razdoblje grčeva L bio najteži period u životu. Mame niste vi krive jer bebice toliko plaču, čim grčevi prođu vidjet cete koliko vas vaše bebice obožavaju i koliko su zahvalne što ste bile uz njih, sve će vam se to vratiti! Samo sada još neko kratko vrijeme budite strpljive, stisnite zube i izdržite.
Naanaa i mi smo u dobi tvoje bebice imali još divljih dana, ali evo sad je ona stvarno vesela beba. Je da rastu zubići, ali stvari su puno drugačije kad se bebica počne maziti i pokretima iskazivati privrženost, a to je meni nešto najljepše! Sada tek vidim kolika mala maza je L, a dok je bila uplakana skroz mala bebica nisam to niti znala.
Drage moje, sve odreda, puno vam hvals ns ovim limepim rijecima utjehe. Ovako nestooze razumjeti samo metko tko je to osobno prosao ili prolazi. Nadam se samo da ce brzo proc jer mi sr srce slama dok place.
Raspekmezile ste me ali i smirile, neizmjerno vam hvala
Eto, zato volim klokanicu..
Mi idemo pajkit... Mozda sutra bude bolje..
Evo i mene uhvatila par minuta da vam se javim..
Kao prvo potpisujem sve sto su cure rekle.. ima svaka od nas losih trenutaka kada smo na rubu ali nikada nikada nemojte misliti da ste svojim bebama lose mame. Nemam sto puno nadodati nego samo mogu ponoviti da smo mi bebicama nasim najbolje mame na svijetu bez obzira na koji zivcani slom tu i tamo. Samo hrabro
A kao drugo izvjestaj s pregleda..
Pa ovako radio mi je vag pregled, uzeo papu i vag uzv. Nije bolilo bilo je samo malo neugodno pa cak i uzv. Sve je okej, ovo sto sam pukla lijepo zaraslo, maternica se vratila u prijasnje stanje, ovo sto jos uvijek imam iscjedak smedi jos se cistim veli doc. E sad pitala ja za odnose jel slobodno veli on ni slucajno jos 2-3 mjeseca dok vrat maternice ne dode na prijasnje stanje. Jos je zadebljan i treba cekati da to prode.. vjv mi je zato i bilo neugodno. I tako ja i muz u celibatu.. jadnice mal nije zaplako kad sam mu rekla
Ja sam slomljena, mala opet ne spava cijeli bozji dan.. evo sada ju mm pokusava uspavati napokon pa sam ja uhvatila malo slobodnog vremena za tus i da vam se javim.. nadam se boljem danu sutra.
Mirnu noc vam svima zelim 😘😘
Ps. Ako itko otkrije sto uciniti s bljucanjem neka javi.. i mi smo svi pobljucani kao i kauc, nas krevet i posteljima, kindac, bodiji, nasa odjeca i hrpa tetri.. probala sam joj cak i podbradak stavljati ne pali..
Axia, tesko ih je gledati tako male da placu i da ih boli, ali nazalost ne mozemo im pomoci. Koliko sam puta samo ja pozelila da mene boli, ali mog N ne.
I koliko sam samo puta bila na rubu da ne mogu vise. Sama s malim i po 12 sati, onda samo muza cekam da dodje navecer s posla da mu predam maloga. Ruzno za rec, ali tako je bilo. Jer bih jednostavno do tada vec bila luda. I onda bi se odmakla od muza i maloga na 5 min samoce, ali jednostavno nisam mogla na duze jer sam htjela biti kraj maloga. Ali tih par minuta mi je puno znacilo, da se saberem. I mislim da je to normalno. Smatram da zbog toga nisam losa mama. Bar ne vise.
Hvala cure na savjetima i podrsci! Stvarno puno pomazete! I to psihicki sto je najvaznije! Nama je stanje nepromijenjeno.
Nego, kako vi podizete bebu? Presvlacite, mijenjate pelene? Gledam babyhandling i ispada da sve krivo radim
I jel cija spava u nwstuku za nosenje...moja je skoro stalno u njEmu...pa se pitam jel to ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji