lady: jos jednom hvala. :) probat cemo pa cemo vidjeti do iduce kontrole sto kazw dr.ali sve mi mirisi na vjezbice.neka ako je potrebno a opet mozda i nista ne bude.
Mona: neznam sto bih ti rekla.osim da se nadam da mu je to neka faza i da ce proci.ja mog po danu ne drzim budnim na vise od 1.5 , 2h. Pa makar spavao i 15min.
probam ga izmoriti sto vise svaki puta,pogotovo navecer i bome pali. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
lady dođi nam brzooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Laptop je krepao do kraja sad...al uspjela sam prek tableta...koga da dodam za prijatelja? Stavila sam ko i ovdje fake Ana anic
pozdrav cure trazila temu di bi i mi mogli upast pa uspjela nac proljetne bebe i sad vidim zimske jupiii mislim da bi se tu vise uklopili pa se nadam da nas primate u klub
Lady najlakse ti je dodati Lina Karolina na fb i ona ce te ubaciti jer je njezin nick ovdje isti kao i tamo. Javi se cim udes. Weeeeee
Pozdrav svima koliko vas ima. Sjetim se i vas tokom dana, ali jedan bi se mazio ,drugi bi se mazio. Onda jedan cendra, a drugi bi na wc.... Nadam se da ste dobro i da bebice dobro napreduju. Mi smo probali neke kašice ,povrće nam se ne sviđa, počinjemo puzati, vrištimo, brbljamo...
Dillb -Sve su se cure preselile na fb u tajnu grupicu.
Voljele bi da nam se prikljucis..
Imamo svega tamo..od smijeha do ozbiljnih tema.
A i slikicama se razbacujemo..
Dillb prikkjuci nam se na fb.
Posalji zahtjev Lina Karolina i on ce te ubaciti.
To tu je jedna zgodna macka na profilnoj.
Cekamo te
Sortiraj odgovore
Najstariji