Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    03. Svibanj 2016. 11:45

lady: jos jednom hvala. :) probat cemo pa cemo vidjeti do iduce kontrole sto kazw dr.ali sve mi mirisi na vjezbice.neka ako je potrebno a opet mozda i nista ne bude.

Mona: neznam sto bih ti rekla.osim da se nadam da mu je to neka faza i da ce proci.ja mog po danu ne drzim budnim na vise od 1.5 , 2h. Pa makar spavao i 15min.
    probam ga izmoriti sto vise svaki puta,pogotovo navecer i bome pali. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Pepita2109
    03. Svibanj 2016. 20:58

lady dođi nam brzooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    07. Svibanj 2016. 10:44

Laptop je krepao do kraja sad...al uspjela sam prek tableta...koga da dodam za prijatelja?  Stavila sam ko i ovdje fake Ana anic

• maminosunce29
    07. Svibanj 2016. 13:45

pozdrav cure trazila temu di bi i mi mogli upast pa uspjela nac proljetne bebe i sad vidim zimske jupiii mislim da bi se tu vise uklopili pa se nadam da nas primate u klub

• mama@
    07. Svibanj 2016. 15:55

Lady najlakse ti je dodati Lina Karolina na fb i ona ce te ubaciti jer je njezin nick ovdje isti kao i tamo. Javi se cim udes. Weeeeee

• buffy
    07. Svibanj 2016. 17:11

Lady stavi i profilnu ko i tu da te raspoznamo😀

lady6
    07. Svibanj 2016. 17:44

Jesam

dillb
    19. Svibanj 2016. 21:26

Pozdrav svima koliko vas ima. Sjetim se i vas tokom dana, ali jedan bi se mazio ,drugi bi se mazio. Onda jedan cendra, a drugi bi na wc.... Nadam se da ste dobro i da bebice dobro napreduju. Mi smo probali neke kašice ,povrće nam se ne sviđa, počinjemo puzati, vrištimo, brbljamo... 

LinaKarolina
    20. Svibanj 2016. 11:30

Dillb -Sve su se cure preselile na fb u tajnu grupicu.
    Voljele bi da nam se prikljucis..
    Imamo svega tamo..od smijeha do ozbiljnih tema.
    A i slikicama se razbacujemo..

• mama@
    25. Svibanj 2016. 10:34

Dillb prikkjuci nam se na fb.
    Posalji zahtjev Lina Karolina i on ce te ubaciti.
    To tu je jedna zgodna macka na profilnoj.
    Cekamo te

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.