Dobro jutrooo! Nadam se da ima jos nekoga ovdje,pa da ce mi odgovoriti prije 11.u cem ste nosili djecu na krstenje?mi cemo tek poslije mise krstiti malog pa me zanima jel ste nosili kolica,samo kosaru ili na rukama?sad smo u spremanju pa sam zbunj.izdojila sam mu 90ml mlijeka.valjda ce mu biti dovoljno ako ogladni. :D
Sretan i blagoslovljen vam Uskrs svima!
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Bit će mu dovoljno, uzmi si jaje, najbolja verzija, jer možeš iz auta u auto, tamo na misi mu ne smeta a možeš ga vrlo lako dići iz njega prije samog krštenja.
Sretan Uskrs svima!
Sretan Uskrs 🐇🐣
I meni fali iscitavanje brda stranica i dogodovstina😕 dodjem i vidim da nitko nista ne pise tu...😮
Ugodan dan i najedite se i natucajte dobro..just sretno na krstenju 😙😙😙
Evo nasss!ipak mi je bio na rukama i tako je prespavao cijelu misu.tek se na kraju probudio,popio bocu na idite u miru Bozjem tako da se nisam mogla ni ustati,podrignuo i sa samo jednim placem tj.nekim smjesnim vriskom i dudom u ustima proslo krstenje.ma divota. Evo ga opet spava.:))))) ♡♡♡♡♡
Renata: koliko je uopce njemu dovoljno ml otprilike.kak se to izracuna kad je na siki?ovih 90sam skupljala od jucer.kada bi zavrsio sa sisanjem,ja izdojim pomalo i tak nekoliko puta do danas.mislim,popio je sve,zato kazem.zbunjujuce je..
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile super sto je sve dobro proslo. Imas dobru bebicu, zna kad treba presutiti hahaha
Mi danas bili u prvim gostima ( nismo bas neki u tome) i malisa je bio bas iznenaden. Toliko novih lustera i svega a on izbezumljen. Btw jako voli.promatrati.lustere i sve moguce lampice da mi dode a okitim kucu u Bozicnom điru
Nadam se da ste lijepo spavale jer ja bas i nisam. Svi su bili kao topovi ali mene glavobolja nije pustala do nekin 2 sata. Strasno
Ustala sam se oko 1.20 i popila 2 lupoceta od 500 .
Inace imam malo jace migrene al sad ne smijem nista drugo piti.pa vecinu toga trpim.
Danas je krenula isto samo druga strana. Popi...it cu
Sretan Uskrs svima! 🐥
Dobrodošli 7 novih (psećih) bebica na svijet! 😍
I mene boli glava u zadnje vrijeme. U trudnoći me nije valjda ni jednom.
Justsmile,može biti i da previše spava i ne jede u skoku...Nisam ni ja znala. Pazi cike. I čestitam na uspješno odrađenom krštenju!
Juicyfruit, pa gdje si nam se ti zagubila 😁 U carstvu pelenica..
Dobro nam se vratila! To sa mijenjanjem navika spavanja je čini se normalno. Tako i moj. Sad ima ritam pa uživam 😁 (osim oko 3-4 u noći ha ha)
Sretan Uskrs svima 😊
I sretno krštenje 😀 imate duplo slavlje danas! Mi smo imali prije 3 tjedna, isto prespavala cijelu misu osim samog krštenja 😅
Lina, poslala sam ti poruku na fb. Tj nadam se da sam tebi poslala 😂
Juicy:oda je moguce i to pa se zato jadna prepunila.bas je bilo gadno.uh...jede on,ne kazem da ne ali brlja zadnjih par dana; jede pa ju pusti,okrene glavu u drugu stranu,pa borba da mu je ponovno stavim u usta.pa povuce jednom-dvaputa,pa opet.. dobim slom zivaca a on u dreku,onda ga okrenem na stomak misleci da zeli podrignuti pa da je zato takav,a ono malo sutra,poslije podriga on zacori..
hvala vam na cestitkama.bas sam sretna! :) ♡
mama: cestitke na psecim bebicama,bracama i sekama :D
Juicy: bili smo svi bas komentirali nedavno sto tebe i jos nekih cura uopce nema pa smo se pitali jeste li dobro.
Eto te,bas mi je drago. :)
Nadam se da ste mi lijepo provele dan. :)
Sretan Uskrs, familijo!
Nadam se da ste lijepo proveli dan i napapali se za sljedećih mjesec dana 😕
Mama, čestitke na prinovama! I žao mi je za glavobolje, ja nemam migrene ali imam česte glavobolje i isto mi je bilo ok u trudnoći a sada koma.
Just, čestitke na krštenju. Mi imamo za dva tjedna ali samo obred bez cijele mise.
Moja gospodicna je bila jučer baš raspoložena, samo se smijala i gugutala. Danas je kao i vrijeme, pospana.
Sortiraj odgovore
Najstariji