Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    25. Ožujak 2016. 12:03

MeiMei,kod nas je stanje isto,ni bolje,a ni gore...Kise,tu i tamo zakaslje,al najvise me brine nosic...pokusavala sam ga ispuhat s rucnim aspiratorom,al nisam uspjela. Sad sam mm-a  poslala u ljekarnu da kupi onaj nastavak za usisavac,mada nam je patronazna rekla da on ima premali nosic za to..al vise ne znam kaj da radim. Nosic mu spricam sa sterimarom,al nekak ga treba ispuhat,pa sam na sto muka  Stanje za sad nije toliko ozbiljno da bi isla kod pedice,najvise odgadam zbog bolesne djece,ne bi htjela da tamo jos nesto pokupi.

Ines24
    25. Ožujak 2016. 12:23

Mrkvice (mislim da si ti pitala), i ja sam nezaposlena, meni je žena rekla da će mi se automatski produžiti porodiljni

Meimei dobrodošla 

Zna li tko di je Anaheja? Imam problem s pamćenjem lica, tako da još nisam pohvatala sve nadimke s licima  ali mislim da nisam vidjela da se pridružila grupi

• MeiMei
    25. Ožujak 2016. 12:41

Cure, kak da vas nađem na fejsu?

https://lb1f.lilypie.com/Pqkh.png

JuicyFruit
    25. Ožujak 2016. 14:30

Ups 😁 htjela sam reci da me zanima isto

LinaKarolina
    25. Ožujak 2016. 18:39

Meimei & Juicyfruit Netko vas mora dodati kao prijatelja na fb. Dodajte mene..isto sam kao i ovdje Lina Karolina pa cu vas dodati u grupicu :-)

• rose31
    26. Ožujak 2016. 14:47

Drage mame zimskih beba :) čitam vas od početka al nikako se ubacit jer pokraj mob bebaca od 2 ipo mjeseca imam starijeg koji ima godinu ipo.beba je odlična,spava i papi.stalno se smije i nije zahtjevan.vremena za pisat nisan imala jer mi stariji bebač oduzima previse.strah me bilo da se ne osjeti zanemareno s dolaskom bebe pa sam se u potpusnosti posvetila njima a vas krišom čitala navečer dok bi malecki dojio :)
    nadam se da ću se sada malo više uključit :D za sve mame koje imaju zahtjevne bebe,znam kako vam je.prošla sam sve to sa starijim.a što se prehlada tiče najbolje čisti s fiziološkom.ja bi starijem 2,5ml u svaku nosnicu stavila..znam da vam to zvuči puno al to bi nam najviše pomagalo

@JustSmile@
    26. Ožujak 2016. 23:22

Rose: dobro nam dosla u familiju! :) ♡♡♡ i ti si nam kao lina; dvoje malisana.svaka vam cast. :) nek si ti nas pratila,to bas olaksa sve navecer. :)))

svi koji su nas citali iz prikrajka se poplasili face-a a bome ga se i ja plasim xD -.- fali mi doci vamo i iscitati brdo stranica.danas sam iz dosade isla citati i druge teme,sto prije nisam stizala.falimo ljudima,vracajmo se! :P ♡♡♡♡♡♡

moja ljubav cini mi se bila u skoku?! jucer ujutro lijeva sika natecena,boli ko jarac, za vristanje ispod pazuha,puf-bolovi u ledjima,u nogama,rukama,jeza,neopisivo...gripa-gripa.  odspavala kada je i on,drmnila 1lupocet,masirala..i eto sada je malo lakse.zar je moguce da skokic nismo ni osjetili a mozda neki u skoku vise spavaju?tak je bilo ovih dana.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• mama@
    26. Ožujak 2016. 23:50

Stvarno smo zanemarili ovu kucu.

Mi danas imaki buran dan.
    Na uranak mm ode do kujice koja je bila skotna i vidi da se krenula steniti. Dobili smo 7 lijepih malisana 
    Rekla sam D da je dobio brace i seke hahahaha

Kasnije smo imali zadnje goste u babinju. Neka je i to gotovo.

Mene glava od jutra bas boli kod obrve. Uzas. Ne znam kako cu spavati uopce. Mali kraj mene hrce maltene a ja vilenjam. Zar to nije cas majcinstva.

D je krenuo sa slinjenjem i sve trpa u usta.  Poceli smo poceli.

Draga obitelji nadam se da su jaja obojana i sunka skuhana. A sutra tucanjeeee. Tko se sutra potuca nema do slijedeceg Uskrsa nista hahahaha. 
    Sretan vam Uskrs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.