Nasla :)
Mrkvice ja bi bila sretna da ima i crap nap. Moj preko dana ne spava, osim dok je na cici
[/u
Mrkvica i ja mami danas sutra cu mu kusele krastavce dat..e pa da to he za zube😂😂😂
Evo ja sam luda od tog spavanja..na meni je cijelo popodne i isto po 20min.spava pa cendra sisa i tako..ni na wc nisam dugo isla 😕 mozda im je takav dan😕
Recite da sam luda ali u iskusenju sam da kupim sokic od sljive i dam svom malenom. Muci se cijeli dan i bas mi ga tesko gledati. Cepic ne zelim, tako ce se samo naviknuti da ide samo od sebe.
Ni moj danas nije kakao, radije ti to popij ako dojiš. i ja ću si večeras napravit sok od jabuka, mrkva i kuhanih šljiva. samo da ova debilana od 'ljubav je na selu' završi
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ni moj danas nije kakao,inace svaki dan,nadam se da ce sutra...btw. i ja gledam ljubav je na selu Pa di ih samo nadu
Hej cure!
Prijavljujem nervozu danas i ne spavanje. Izgleda da ih muci peomjena vremena.
Nama se blizi 3.mj.sve me strah skoka. Jos nisam sebi dosla od onog s 9tj. 🙈 Jos iza toga bubani. Uh...
Sad mene prehlada trese. Samo da opet mali nezakuha jer jos iskasljava. 😞
A glava mi hoce eksplodirati.duugo me tako nije bolila.mali spava, odoh i ja malo ubit oko do prvog budenja.
Nocko vam!
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ma pijem kompot od sljiva umjesto vode, kontajuci pomoci ce mu. Ali nista.. Pijem i komorac, ni od njega pomoci. Kad spominjete kisele krastavce.. Meni danas susjeda rece da mu dam mladi luk da zvace, kaze pomaze kod zubi.
dakle narodno-stomatolosko-uskrsnje mudrosti
mery, tek jedan dan nije kakao? pa nije to za zabrinuti se. iako vjerujem da se brines.
moja mala je danas zbrljala zadnji spavanac pa smo je ranije spremili u krevet. stigli se podruziti, vecerati, popricati. dodje mi da sad odem oribati tus kabinu
gagica i ja sve nesto sa strepnjom iscekujem skok s tri mjeseca. zasad je jedina promjena da me pocela gristi pred kraj podoja. taman kad si mislim da je gotova, ali pustim da pocucla sto vise masnijeg mlijeka ona zastane pa stisne desnima. sve zvijezde pobrojim. prvi put kad se dogodilo sam je refleksno skoro zveknula sad vicem ne i pokusam izvuci bradavicu, a ona se kesi.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji