Pinky joj draga nemam pojma. Mi nismo na sisi pa je hranjenje drugacije. Ali to zvuci kao regresija. Koliko dugo to traje? Kako papa kada se probudi? Ako samo brlja i ako po danu lijepo jede mozda nije gladan vec ga samo pati prijelaz iz jedne u drugu fazu sna. Kazu da dok traje regresija da je sve dozvoljeno. I dude i sisa i nunanje ali ako je duze od tjedan dana da je to onda vec navika i da je treba razbijati. Ja bas pocinjem strategiju za ljecenje od tzv crap naps. Ono kada se probudi za 32.5 min od kada zaspe. Budem podnjela izvjestaj ako upali ili se zalila ako ne.
Jel znate onaj vic s ludjakom/vojnikom koji hoda po dvoristu dohvati svaki papiric pogleda ga i baci te kaze To nije to.
Das joj igracku uzme je stavi u usta i baci. Das drugu. Uzme, stavi u usta, baci. Samo cekam kad ce reci To nije to.
Boca je valjda To jer nju ne pusta. Cak i kada pojede sve i istrgnem joj dudu iz usta ona nastavi sisati u prazno.
Ma ne vjerujem da su opet kiseli krastavci u igri. Kad se misica probudi idem joj zagurati kiseli krastavac pod nos. Bas da vidim kako ce reagirati. Moramo biti u trendu.
A i vegeta. Kao sto neko rece domace je. A sol i secer koji sadrzi cemo ignorirati.
Ali zbilja pricaju gluposti. Pa P je tek 4 mjeseca napunila.
Inace, razlog zasto nije dobro odugovlaciti s dohranom nisu alergije vec absorbcija zeljeza. Nakon sest mjeseci okvirno moze se desiti da jednostavno beba ne dobiva vise dovoljno. Zato se preporucuju zitarice u takvim slucajevima. Ali to je nesto sto pedijatar utvrdi. Dobar dio pedijatara salje bebe na obradu krvi s pet ili sest mjeseci bas da se ustanovi kako im je zeljezo i je li potrebno uvoditi dohranu.
Lillany tvoja bar u usta igracke stavi..moj drzi u tuci jednoj a onu praznu trpa u usta😁😁 nasmijala si me ko uvijek😁😁😁
Shimmer sta preko te tajne samo pelene narucujes ili?
I sad cu se ureknuti...po uzoru na mrkvicu malca sam smjestila na pod..igrao se da sam uspjela robu stavit susit i jos malo poslozit dnevni..i onda je zaspao...i to bez sisanja i ne na meni..meni je ovo ravno cudu..naravno da sad nenam pojma sta cu od sebe i slobodnog vremena. Iako spava 33min..valjda nece ko lillany tvoha se probudit sad 😁😁😁
Ola mamasite
Kod nas je kiša, nadam se da ćemo sutra u shopping za krštenje, ali ne znam kako da procjenim kakva će biti za mjesec i po još smo na 50/56, tako da mislim da će biti oko 62...
A da napravimo kakvu grupu i na fejsu?
Netko je o spavanju pitao, moja se cura budi oko 3, ali ne budi se plačući kao da je gladna, probala sam joj dati dudu i funkcionira, zaspe do 5 kad sd probudi da je gladna
Lillany kad planiraš krenuti s dohranom?
Helou.
Iako je tmurno vani i svaki cas ce kiša ja sam bila s D na dvoristu i kosila dvoriste i sebi i svekrvi.
Ispucala sam svu negativu iz sebe. Bas se osjecam dobro.
Ako se planira nekakva grupica na fb....ubacujte me
Kiseli krastavci . Samo zen Mrkvice.
Vec sam jednom rekla. Ja cu dohranu krenuti mravljim korakom sa 4.mj cisto zato jer kombiniram.
Kome fino sike bebe i lijepo napreduju...zasto forsirati.
Sto se tice ciscenja kuce...
Mene isto ovih dana manija uhvatila. Valjda zato jer je lijepo krenulo ovo proljece.
Sad mi se jede sladoled
Ja sam za grupu na fejsu😀
I da prije se pricalo o vjezbanju evo ja sam danas pocela😂😂😂 iznad gyma i spustanje dole do malenog ..vristo je od smijeha a ja se umorila fulll... i da bio se pribudio cim sam tu poslala poruku..sad je opet zaspao ali ovaj put na meni😕
Hmm..onda se idem obrazovati po pitanju spavanja/nespavanja i razbijanja navika. Navika - gle,nisam kraj mame u krevetu. Ponekad zaspem za vrijeme dojenja tak da nisam pouzdana što se točnog vremena tiče,ali vremena su mu slična. U 23 je glad,i moram otkriti koji je još,a ostalo bi ga najrađe doselila u svoju sobu pa nek sebi brblja. Ne plače on po noći tako da nije glad. A opet,ne pustim ja njega da se rasplače. Počela sam nuditi dudu umjesto ciku pa ću nastaviti s tim da vidimo.
Sad sam uspjela malo odspavati s njim. Ujutro me bas razj... s tim buđenjem u 7 i spavanjem od 9-9:40 i danas još od 11-11:40 a ja gledam u čudu kaj sad...jel da legnem,da ne legnem,da odem neš napraviti,da idem po babymonitor,do kad će spavati...ma! 😒
Shimmer, nema dovoljno planina... 😜
lillany, koji ti je plan za dnevno spavanje?
nama isto predstoji neki trening. a veselim mu se, moš mislit.
pogotovo što kažu da je nap training puno teži nego night sleep training.
kad ste već treninge spomenule, ja sam iza uskrsa svom treneru najavila povratak.
u biti se više veselim što ću sat vremena biti sama svaki drugi dan
mi smo već provjerili željezo i na donjoj granici je.
za dva tjedna opet vadimo krv pa ćemo vidjeti hoćemo dobiti kapi/sirup ili čekamo dohranu.
buffy, ja konkretno naručujem covere koji se ne mogu kupiti u hrvatskoj. skupe se cure pa jedna naruči i onda razdijeli kad stigne narudžba.
može grupa na fejsu!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Cure, kako da pomognem svom deckicu? Od jutra se napreze i pokusava kakati ali ne ide. Masiram stomacic, podizem mu nogice u vis, drzim ga u uspravnom polozaju, ali nista. Bas ga muci i zao mi ga jadnoga a ne znam kako mu pomoci..
Sortiraj odgovore
Najstariji